Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23 Aralık Pazar GÖLYAZI Gezisi ( Bursa MD )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23 Aralık Pazar GÖLYAZI Gezisi ( Bursa MD )

23 Aralık Pazar GÖLYAZI Gezisi ( Bursa MD )
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:29    Mesaj konusu: 23 Aralık Pazar GÖLYAZI Gezisi ( Bursa MD ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Organizasyon Rotamız......:Gölyazı ( Ağlayan Çınar )
Organizasyon Tarihimiz.........: 23.12.2007 / Pazar
Organizasyon Saatimiz..........: Saat : 11:30
Hareket Saatimiz..................: Saat : 12:00
Grup Sürüş Hızımız...............: 90 km / h
Gezi Toplam Km ..................: ( Şehir merkezinden yaklaşık 50 km ; Gidiş geliş toplam 100 km )
Buluşma Noktası...................: Eski Santral Garaj Meydanı Garanti Bankası önünde!
[/size]

Bayramın son gününde hem bir bayramlaşma hemde tatilimizin son gününde şöyle gidelim Göl Kenarında MANGALIMIZI yakalım diyorum hani Delirdim

Arkadaşlar Gölyazı Köyü Ulubat gölü ortasında karaya en yakın olan adacıktır..Ada ile baglantısı tek bir köprü ile saglanmaktadır.
Köy son derece tarihi bir yerdir..Evlerin hemen hemen hepsi tarihidir..Köy etrafı boyunca sahil yolu şeklindedir ve gezerek köyün etrafında tam tur atarak sahilden dolaşabiliyorsunuz..Türkiye'nin ilk matbaasının kuruldugu yer ve Osmanlı Devleti'nin bir zamanlar Parasını saklamak için ve depolamak için kullandıgı bir yer! Birde cok meşhur olan bir Çınar ağacı mevcut "Ağlayan Çınar" olarak biliniyor..

Ben arkadaşlara mahcup olmamak en azından gittiğimizde yabancı bakmamak için birkaç fikir alış veriişinde bulundum ve bilmeyen arkadaşlarım için bir kac fotoğraf cektim..Gercekten cook güzel..

Dünyada en güzel güneş batımının olduğu yerlerden biri olarak söyleniyor gidince görücez Gülümsüyorum

Ve gölden köyün diger bir kısmını cook güzel yakalmışım kartpostallık yani Göz kırpıyorum

Katılacak arkadaşlar gelmeden önce bir kac ricam var!
* Lütfen benzin depolarınızda Menzilimiz kadar benzininiz bulunsun yol üzerinde Gidiş ve Dönüş olmak üzere 1 kere mola verilecektir..
* Lütfen yola cıkmadan önce periyodik sizleri yolda bırakmayacak olan motosiklet bakımını yapınız.
* Kasksız gelen arkadaşlarımız gezi sürüşümüze katılamayacaktır..

Gezimizde grub sürüşü uygulanacaktır ve lütfen bir kere gezi sürüş kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum..
http://www.motordelisi.com/ftopict-39737.html

Not : Gezimiz yağmur yağması durumunda iptal olacaktır..Bilgilerinize!

Ulaşmak isteyen olursa ( iptal olma durumu olursa lütfen öncesinde ulaşınız! )

Benim için bu gezinin önemi cok büyük..Belki Bursa MD ailem ile son gezim olacak ve herşeyin kusursuz olmasını istiyorum.Umarım ki hava durumu iyi olur ve herşey gönlümüzce olur Göz kırpıyorum

Bursa MD Sercat 46 0545 781 30 40
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden son gezin orasını anlamış değilim...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, neden son gezi sertaç askerlik filan mı??
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 17.12.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadı bakem kanka kazan mubarek ola ıns guzel olurkı olucakda ava cıkamrıyız balıga yada ona gore aaa hacı bu arada artcınım kımseyı alma yoksa gurup suruz hızınız 40a ıner
Çok gülüyorum Ben gıdıyorum olumune kankamlayım
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 17.12.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim keşke bende orda olabilseydim walla ne geyik yapardık nasip kısmet umarım herşey gönlünce olur
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.12.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.12.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah hava ii olurda gezi ii olur bursa md şimdiden ii bayramlar OK
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 17.12.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi organizayon olacak makara muhabbet iyi olucak kısmet olursa bende ordayım.
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.12.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, harika bi yere benziyo.. dediğin gibi gneşin batımıda on numara olmuş.. esas bide yazın gitmek lazım oraya çok romantik bi yere benziyo Gülümsüyorum bu arada hakketten niye son olabilir Öfkeliyim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 17.12.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6 demiş ki:
Sercat 46, harika bi yere benziyo.. dediğin gibi gneşin batımıda on numara olmuş.. esas bide yazın gitmek lazım oraya çok romantik bi yere benziyo Gülümsüyorum bu arada hakketten niye son olabilir Öfkeliyim

Pınar ablacım ben o son kısmına bir ayar çekicem artık....Çok zıvanadan çıkarttı beni...

Ayrıca çok güzel bir yere benziyor..Bir de Su Uçtu Şelalesi var görülecek yerler arasında sanırım çok güzel bir yer....Güzel eğlenceli ve keyifli bir bayram gezisi olacak tüm arkadaslarımızı bekliyorum...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.12.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, choconut, arkadaşlar Türkiye'den ayrılmayı düşünüyorum..

nofeaR6, Büyük bir ihtimalle JÜBİLEM olucak bu gezi..Arkadaşlarımdan ayrı kalma düşüncesi bile beni cook üzüyor ama gidemezsemde sadece bu ultraukala Akın başta olmak üzere arkadaşlarım BURSA MD yüzünden olucak İstemiyorum

junyor_ghostrider, tamamdır rezervasyon işlemin Junior'um Ghost'um Çok gülüyorum

En son Sercat 46 tarafından 17.12.2007 - 22:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 17.12.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, ne son gezisi akıllı ol sertaç kırıcam bu sefer kalbini Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 17.12.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah bende gelebilsem scooterimle Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozbaha
Üye
Üye

MesajTarih: 17.12.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende müsait olursam MUSTAFAKEMALPAŞADAN katılmak isterim yer var mı?(Ayrıca susuçtuya düşünülürse bizim ilçemiz sınırları içinde gerçekten harika bir yerdir
Başa dön
ozbaha Çevrimdışı ozbaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozbaha, bekleriz tabiki kapılarımız herkeze acık Bravo Mart ayı yakınlarında Suuçtu şelalesine mangal yapmaya gelmiştik. yaza doğru tekrar gelmeyi cok isteriz cünkü çok soğuk oluyor yazın serinlemek amaçlı düşünülebilir OK

mehmet_16, scoter racing cruıser touring ayrımını asla yapmıyoruz gelmek istersen buyur gel Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal