Tarih: 16.12.2007 - 23:29 Mesaj konusu: 23 Aralık Pazar GÖLYAZI Gezisi ( Bursa MD )
Organizasyon Rotamız......:Gölyazı ( Ağlayan Çınar )
Organizasyon Tarihimiz.........: 23.12.2007 / Pazar
Organizasyon Saatimiz..........: Saat : 11:30
Hareket Saatimiz..................: Saat : 12:00
Grup Sürüş Hızımız...............: 90 km / h
Gezi Toplam Km ..................: ( Şehir merkezinden yaklaşık 50 km ; Gidiş geliş toplam 100 km )
Buluşma Noktası...................: Eski Santral Garaj Meydanı Garanti Bankası önünde![/size]
Bayramın son gününde hem bir bayramlaşma hemde tatilimizin son gününde şöyle gidelim Göl Kenarında MANGALIMIZI yakalım diyorum hani
Arkadaşlar Gölyazı Köyü Ulubat gölü ortasında karaya en yakın olan adacıktır..Ada ile baglantısı tek bir köprü ile saglanmaktadır.
Köy son derece tarihi bir yerdir..Evlerin hemen hemen hepsi tarihidir..Köy etrafı boyunca sahil yolu şeklindedir ve gezerek köyün etrafında tam tur atarak sahilden dolaşabiliyorsunuz..Türkiye'nin ilk matbaasının kuruldugu yer ve Osmanlı Devleti'nin bir zamanlar Parasını saklamak için ve depolamak için kullandıgı bir yer! Birde cok meşhur olan bir Çınar ağacı mevcut "Ağlayan Çınar" olarak biliniyor..
Ben arkadaşlara mahcup olmamak en azından gittiğimizde yabancı bakmamak için birkaç fikir alış veriişinde bulundum ve bilmeyen arkadaşlarım için bir kac fotoğraf cektim..Gercekten cook güzel..
Dünyada en güzel güneş batımının olduğu yerlerden biri olarak söyleniyor gidince görücez
Ve gölden köyün diger bir kısmını cook güzel yakalmışım kartpostallık yani
Katılacak arkadaşlar gelmeden önce bir kac ricam var!
* Lütfen benzin depolarınızda Menzilimiz kadar benzininiz bulunsun yol üzerinde Gidiş ve Dönüş olmak üzere 1 kere mola verilecektir..
* Lütfen yola cıkmadan önce periyodik sizleri yolda bırakmayacak olan motosiklet bakımını yapınız.
* Kasksız gelen arkadaşlarımız gezi sürüşümüze katılamayacaktır..
Not : Gezimiz yağmur yağması durumunda iptal olacaktır..Bilgilerinize!
Ulaşmak isteyen olursa ( iptal olma durumu olursa lütfen öncesinde ulaşınız! )
Benim için bu gezinin önemi cok büyük..Belki Bursa MD ailem ile son gezim olacak ve herşeyin kusursuz olmasını istiyorum.Umarım ki hava durumu iyi olur ve herşey gönlümüzce olur
Bursa MD Sercat 46 0545 781 30 40 _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Feb 03, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: Unıted States Of BURSA_TR
Tarih: 17.12.2007 - 00:03 Mesaj konusu:
Hadı bakem kanka kazan mubarek ola ıns guzel olurkı olucakda ava cıkamrıyız balıga yada ona gore aaa hacı bu arada artcınım kımseyı alma yoksa gurup suruz hızınız 40a ıner
Ben gıdıyorum olumune kankamlayım _________________ İ.KaaN DoğaN
_16 U 2138_
Tarih: 17.12.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
Sercat 46, harika bi yere benziyo.. dediğin gibi gneşin batımıda on numara olmuş.. esas bide yazın gitmek lazım oraya çok romantik bi yere benziyo bu arada hakketten niye son olabilir _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Sercat 46, harika bi yere benziyo.. dediğin gibi gneşin batımıda on numara olmuş.. esas bide yazın gitmek lazım oraya çok romantik bi yere benziyo bu arada hakketten niye son olabilir
Pınar ablacım ben o son kısmına bir ayar çekicem artık....Çok zıvanadan çıkarttı beni...
Ayrıca çok güzel bir yere benziyor..Bir de Su Uçtu Şelalesi var görülecek yerler arasında sanırım çok güzel bir yer....Güzel eğlenceli ve keyifli bir bayram gezisi olacak tüm arkadaslarımızı bekliyorum... _________________
nofeaR6, Büyük bir ihtimalle JÜBİLEM olucak bu gezi..Arkadaşlarımdan ayrı kalma düşüncesi bile beni cook üzüyor ama gidemezsemde sadece bu ultraukala Akın başta olmak üzere arkadaşlarım BURSA MD yüzünden olucak
bende müsait olursam MUSTAFAKEMALPAŞADAN katılmak isterim yer var mı?(Ayrıca susuçtuya düşünülürse bizim ilçemiz sınırları içinde gerçekten harika bir yerdir
ozbaha, bekleriz tabiki kapılarımız herkeze acık Mart ayı yakınlarında Suuçtu şelalesine mangal yapmaya gelmiştik. yaza doğru tekrar gelmeyi cok isteriz cünkü çok soğuk oluyor yazın serinlemek amaçlı düşünülebilir
mehmet_16, scoter racing cruıser touring ayrımını asla yapmıyoruz gelmek istersen buyur gel _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız