Evet Arkadaşlar; Yılbaşı Gecesi Ne yapalım diye Düşünüyorsanız, uygunda olsun fiyati derseniz, işte sizi düşünerek Yeni bir mekanda YILBAŞI'YA giriyoruz hep beraber Eglenerek gülerek.....
Bu arada mekan sahipleri bizden birileri yani motorcu dostlarımız kendileride......
Evet arkadaşlar Herkesi beklıyoruz ama rezervazyon yaptıralım mekan 250 kişilik ve sonuçta yeni bir mekan eee sahipleride bizden birileri olduğuna göre ayıp olmasın kimseye degil mi?
istanbulda eğlencenin yeni adı!!...... Zoi Night Club......
Ve işte ilk partimiiiiiiiiz
Tabiiki Yılbaşı Partisi.
Sadece 50 Ytl.
3 yerli içki - meyve - çerez - tüm ikramlar fiyata dahildir.
Tarih: 17.12.2007 - 19:20 Mesaj konusu:
hadi artık burak görelim şu fotoları sabırsızlanıyorum.... _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Tarih: 18.12.2007 - 05:54 Mesaj konusu:
mezar gormek isteyen gelsin görsün bir günde
......................................................................................................................................................................................................................görelim demekle olmuyor katın be kardeşim
ne kıymetliymişsiniz _________________ BOĞAZİÇİ EXPRES KURYE
Tarih: 18.12.2007 - 18:00 Mesaj konusu:
vay vay vay ne yapsam karar veremedim benim arkadaşlarda organizasyon yapmış kandırırsam hep birlikte geliriz _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 21.12.2007 - 13:37 Mesaj konusu:
GÜZEL ARKADASLAR AMA BEN AİLEMLE TAKILCAM SİZE BOL BOL EĞLENCELER BURSADAYIM AMA EMİN OLUN AİLEM PROGRAMI BASKA BIR SEY OLSA HIÇ SASMAM GELIRIMM YINE IYI EGLENCELER
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız