Tarih: 18.12.2007 - 13:59 Mesaj konusu: türkiyede neden düşük cc enduro yok
bu konuyu çok merak ediyorum , nisan ayında motor almayı düşünüyorum başlangıç için cbf 150 almanın uygun oldugunu düşündüm zaten daha üstüne param zor yeter ünvrste öğrencisiyim sırf motor almak için part-time çalışıyrum gidipte bi racing alcak halim yok ki param da olsa başlangıç için racing almam ülkemizin trafik ve yol durumunun enduro tipine daha uygun oldugunu düşünüyorum ama başlangıç için düşük cc enduro yok!!! var ama türkiyeye gelmiyor ne honda ne yamaha ne suzuki hondanın en düşük cc transalp oda 650 cc ve fiyatı 14000ytl suzukide v-storm var hakeza yamahada da aynı durm söz konusu hondanın varadero 125 i harika görünüyor motor özellikleride hiç fena deilmiş türkiyede olsa fiyatıda 6bin -7bin arası olsa hiç düşünmeden alırdım işte resmi
türkiyede büyüklük kompleksi var dostum biz küçük olan seyleri hiç sevmeyiz
haklısın belkide türk alıcısının 125 cc die bu motorun fazla satılmıyacagını düşündükleri için getirmiyorlardır .ama makina tam istediğim gibi hem düşük cc hem gösterişli hemde ülkemizin yol durumuna uyumlu hem cadde de hemde fazla çetrefilli olmayan araziye gider bence
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 18.12.2007 - 14:59 Mesaj konusu:
Valla resimdeki güzelmiş.. Bende almayı düşünebilirdim. Büyük cc motosiklete özenmeyin kardeşim. (Türkiyede).. Ne paranız yeter, nede gidecek yol bulursunuz..(Şehiriçinde) Küçük cc makinalar fevkalade iş görür, zevkinde tamamına yakınını verebilir.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
125 lik varadero benim de çok ilgimi çekiyor. Resimlerden görme şansımız oldu sadece ama 125 likler içinde en gösterişlisi gibi gözüküyor. CBF 150 yerine bu makina gelse eminim çok daha iyi olurdu. _________________
görünüş olarak tranalpten ne farkı var benim bi abim bulgaristanda görmüş kısa bi deneme de yapmış türkiyede olsa motordan anlamayan birine 125 cc olduguna inandıramassın diyor o kadar güzelmiş
cros motoru caddede pek elverişli değil asvaltı tutmuyor lastikler zaten enduroları sırf bu yüzden üretmeye başladılar hem cadde hem fazla çetrefilli olmayan arazilere gidebilen motor isteği yani ikisinin arası bişey polis motorlarının büyük çogunlugu enduro tipidir mesela
enduro iyi bir seçimdir.madem talebesin şatafat değilse maksadın eskide olsa bu sınıf dirençli motorlardır.uzun yıllar kullanırsın.clasmanı ona göre yapmışlardır.motorun eskisi .bakımsız olanıdır. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
deepdark82, dostum küçük sınıf cruiser motorda yok türkiyede honda bi atılım yaptı küçük sınıf racing kavramınıda soktu cbr125 ile o bile alay konusu oldu..millet 125ine bakmadan 200 yapacak sandı..bu varaderoda gelse kimse onun 125 olduğuna bakmaz diğer büyüklerle kıyaslamaya kalkar yok kaç yapıyo bilmem ne soruları bitmek bilmez..ayrıca SRAD-HAN, dediği gibi bizde amerikan tarzı aşırılık tutkusu var beğenmeyiz bunları.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
enduro iyi bir seçimdir.madem talebesin şatafat değilse maksadın eskide olsa bu sınıf dirençli motorlardır.uzun yıllar kullanırsın.clasmanı ona göre yapmışlardır.motorun eskisi .bakımsız olanıdır.
amaçım tabiki şatafat deil motosiklet özgürlüğünü tadmak 125 lik 150 lik bir makineyle başlamak niyetindeyim .. amaaa bizde yaygın olan bu klasmanda ybr125 cbf 150 hadi cbr125 de alalım adı racing ama görünüşleri bisklet gibi benim cüsseye sanki komik duruyolar ama varadero 125 görünüşü hiç de öle bisklet gibi deil tamam şu kadar bassın şu kadar saniyede 0 dan 100 km hıza çıksın gbi bi derdim yok ama estetikde bu işte önemli haksızmıyım?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız