Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İnternet Üzerinden Alışveriş :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İnternet Üzerinden Alışveriş :)

İnternet Üzerinden Alışveriş :)
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
akhunma
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 19.12.2007 - 20:50    Mesaj konusu: İnternet Üzerinden Alışveriş :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm MD kurucuları ve üyelerine selamlar, sevgiler. Yaklaşık 1 ay önce Derbi GPR 125 R satın aldım ve bu kültüre ilk adımımı attım. Yılların arabacısı bir anda motorcu oldu çıktı Gülümsüyorum ve neden daha önceden bu iki tekerlekli huzur makinasına merak salmadığını sorgular oldu...

Hemen konuya gelmek istiyorum. Her tür motosiklet kullanıcısına hitap edecek ve çok faydalı bir olay olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istiyorum.

Motoru aldım ama kask, mont, eldiven gibi güvenlik ekipmanlarını - özellikle kaliteli olanları - nasıl ve nereden alacağımı bilmiyordum. Ve...........

www.denniskirk.com diye bir siteye ulaştım.

BURAYA DİKKAT!

Siteye üye oldunuz... Fatura ve Ulaşım adresini falan doldurdunuz vb. işlemleri yaptınız.

Siteye girişte sol üst tarafta OUTLET STORE diye bir bölüm var. Buradan motosiklet tipinizi seçiyorsunuz. Racing motosikletler (Metric Bike) olarak geçiyor. Motor tercihinizi tıkladıktan sonra, sayfanın ortasında çıkan SHOP BY DISCOUNT bölümünde 25-49% / 50-59% / 60-74% / 75-90% bölümleri var. Burada SIFIR ürünler süper ucuz fiyatlara satılıyor.

Örnek verecek olursam (Kendi yaptığım bir satınalma işlemi) 75-90% bölümünden Nolan X-801R model kaskın internette bulabildiğim en düşük fiyatı 300 Euro iken bu siteden 96 Dolara satın aldım ve kaskım 9 gün sonra iş adresime teslim edildi Gülümsüyorum

BURAYA ÇOK DİKKAT!

Üyelikten sonra Login olup beğendiğiniz ürünü ADD TO CHART diyerek sepete ekliyorsunuz. Daha sonra GO TO CHECK OUT diyerek devam ediyoruz. Karşımıza FATURA adresimiz çıkıyor. Doğruluğundan emin olup devam ediyoruz. Ve son olarak nasıl gönderileceğini soruyor. (UPS vb.) Türkiye için Teslimatta ödeme (COD) yani (Cash On Delivery) seçeneği yok. En ucuzu EXPRESS MAIL. Peki "BÜTÜN HERŞEY DAHİL FİYATINI NEDİR?" diyenleri duyar gibiyim.

OLAY ŞÖYLE OLUYOR. KAYIT OLDUM, SİPARİŞİ VERDİM, LİMİTİ OLAN BİR KREDİ KARTIMI YAZDIM VE GÖNDERİ TÜRÜNÜ SEÇTİM (EXPRESS MAIL TAVSİYEM ÇÜNKÜ EN UCUZU). DAHA SONRA HEMEN BİR E-MAİL ALIYORSUNZ. FATURA GİBİ BİŞİ.
BU ŞU DEMEK. SİPARİŞİNİZİ ALDIK. BEKLEYİN HESABI.

SONRA BU AMCAMLAR SİPARİŞ VERDİĞİNİZ ŞEYİN AĞIRLIĞINI ÖLÇÜP, KARGO FİYATINI HESAPLAYIP SİZE E-MAİL ATIYORLAR. (YAKLAŞIK 1 EN GEÇ 2 GÜN SONRA) DİYO Kİ SİPARİŞİN BU KADAR TUTTU KARGO DA BU KADAR TUTUYO TAMAM MI GÖNDERELİM Mİ DİYOLAR Gülümsüyorum

YANİ SİPARİŞ (MESELA BENİM KASK) 89 DOLAR + 40 DOLAR (BENİM KARGO ÜCRETİNİ BU KADAR HESAPLAMIŞLAR) TOPLAM 129 DOLAR = YAKLAŞIK 150 YTL. YE KASKIMI ALMIŞ OLDUM Gülümsüyorum

9 GÜN SONRA KASKIM GELDİ. ON NUMARA PAKETLENMİŞ OLARAK Gülümsüyorum

UMARIM YETERİ KADAR ANLATABİLMİŞİMDİR. İNGİLİZCESİ OLAN ARKADAŞLAR ÇOK RAHAT BU SİTEYE GİRİP KARIŞTIRABİLİRLER. ABİ NE ARARSANIZ VAR. VE EN ÖNEMLİSİ İŞLEMLER ÇOK BASİT, GÜVENLİ VE HARBİDEN ÇOK UCUZ ARKADAŞLAR. Bİ BAKIN DERİM.

BU KONU İLE İLGİLİ TÜM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. HERKESE GÜVENLİ VE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLEĞİYLE...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bu dediklerin bana uymadı 300$ olan şey nasılda 89$ a alabiliyorsun bu kampanya veya mağazanın seri sonu olmuş ürünüdür bende ebay dan kask aldım ama kask fiyatı kadarda vergi verdim ve gümrükte takılmaması benim garibime gitti kötülemiyorum asla hayırlı günlerde kullan kaskını OK
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akhunma
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle teşekkür ederim. bu kask araştırmalarıma göre 2006 yılında çıkmış (model olarak eski) fiyatı bu yüzden ucuz. gümrük te de yanılmıyorsam 200$ ve üzeri siparişler için bi vergi alınıyor. Ben böyle bişi yaşamadım ama konuya da hakim değilim. tekrar sağol Bravo
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim fatura tutarı 100$ üzerinde ne geçerse geçsin gümrükte takılır ve vergi adı altında para alınır alıcağın ürünün bedeb numarasıda ucuzluk ve pahalılık oranını belirler ve önemli bir not değiştirmesi çok zordur aldın olsada kullanacaksın olmasada kullanacaksın Gülümsüyorum
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tuyra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok uygun ürünler var cidden. Gümrükten o kadar korkmayın bence. 100 $lık şeylerden pek vergi almazlar hele gift olarak yollatırsanız hiçbirşey olmaz. Tecrübeyle sabittir. Benim anlamadığım kargo ücretini sonradan mı ödüyoruz, yoksa kargo firmasına mı ödüyoruz ürünü alırken ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ha bir de şu var, yurtdışından alışveriş için en uygun zaman. Malum yılbaşı ve bayram Hediye olayları Bravo
Başa dön
Tuyra Çevrimdışı Tuyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ebay dan alışveriş yapmıştım, birde buraya bakmak lazım. Eğer dediğin gibi çok avantajlıysa süper olur gerçekten. Paylaştığın için teşekkürler Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akhunma
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Benim anlamadığım kargo ücretini sonradan mı ödüyoruz, yoksa kargo firmasına mı ödüyoruz ürünü alırken ?

Kargo ücretini de hesaba dahil edip öyle çekiyolar kredi kartından. yani teslimatta bişi ödemiyosun. bi de ben garanti bonus tan çekmiştim. karttan çekim yapıldıktan hemen sonra sms geldi aynen yazıyorum. "kartınızla yurtdışında 100$ üzerinde alışveriş yaptınız. bu işlem ekstrenize iki taksit olarak yansıtılacaktır." iki taksit li almış oldum bilmeden Gülümsüyorum
Tuyra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu site gördüğüm en profesyonel alışveriş sitelerinden.. Sevdim Çok gülüyorum
akhunma teşekkürler Göz kırpıyorum
Başa dön
Tuyra Çevrimdışı Tuyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akhunma
Üye
Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rahatladım sonunda sağol. Reklamcı pozisyonuna düşmek istemem. Hiçbişi almasanızda mutlaka bakın derim. Gerçekten güzel şeyler var.

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

ÖRNEK http://www.denniskirk.com/jsp/product_catalog/Product.jsp?skuId=&store=Outlet&catId=4&productId=p3301363&leafCatId=40103&mmyId=
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 19.12.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşk Gülümsüyorum
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 20.12.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum günaydın arkadasım seni tebrik ederim... yakın zamanda bu işte patlar.. tr den almaya başlarız bazı şeyleri... ama şu an için en mantıklısı yurt dısından almak..
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.12.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben birçok defa yurtdışından ürün getirttim. Gümrüğe takılmayacak durumda olan ürünler için çok avantajlı. Bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım. Yeterki fiyatı çok abartı olmasın o zaman gümrüğe takılabilir.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 20.12.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.kneedraggers.com uda tavsiye ederim..
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 20.12.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun arkadaşım bravo ben cesaret edemiyorum valla.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akhunma
Üye
Üye

MesajTarih: 20.12.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

www.kneedraggers.com uda tavsiye ederim..

aynı kask burada 354$

http://www.kneedraggers.com/details/Nolan_X-801R_Full_Face_N-Com_Helmet_M1_BlackRed--609876.html

burada 88$
http://www.denniskirk.com/jsp/product_catalog/Product.jsp?skuId=&store=Outlet&catId=4&productId=prod661870&leafCatId=40103&mmyId=

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

2. linki açın. kask resimleri çıkacak. sağdaki en alttaki kask. 88$.. nası oluyo anlamadım ama kaskı kaptım valla Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki
1. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal