Tarih: 21.12.2007 - 00:41 Mesaj konusu: Mondial 110 FT
ARKADAŞLAR HENÜZ SİTEDE YENİYİM MONDİAL 110 FT MARKA MOTORU OLAN ARKADAŞLAR KONUYA CVP YAZARSA ONLARA Bİ KAÇ ŞEY SORMAK İSTİORUM BENDEDE 110 FT VAR Bİ KAÇ KONUDA FİKİR ALMAK İSTİORUM .... İİ FORMLAR....
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 21.12.2007 - 00:53 Mesaj konusu:
Moto Vitrin'den devam edelim.. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
alma çin motoru almayın ona vereceğin paraya git japon al bin başın ağrımasın mesela bak yamaha bws o motoru ensesine şaplak atar, birde öper !!! yada piaggio skipper yada 150 lik başka bir italyan yada japon geç bu mondial çok çok kötü söylemedi deme !!! _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız