Aklıma bişi geldi hani eskiden bayandan araba derlerdi yaa artık kimse bayandan araba almıyoo ... heleki SS motor aslaaa hahaha _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 21.12.2007 - 21:13 Mesaj konusu:
fotomontaja benziyor.. ayrıca bir erkek kadar onlarında hakkı motor kullanmak , ruhunu özgürlükle buluşturmak onlarında hakkı _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Ahanda karşınısda Feminist felsefeyi benimsemiş bi arkadaşımıs yamaha_onur alkışlayın _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 21.12.2007 - 21:18 Mesaj konusu:
deliemin, kış gunu hava soğuk ,canın sıkılıyor, (!)gazlıyamıyorsun(!), hadi bakalım saralım birilerine diyorsun attın oltayı hadi rastgele diyelim kardeş biz sana hayırlı işler _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
En son mdonurr tarafından 21.12.2007 - 21:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ToyRider Yaaa burçinciğim yapma ama şurada soğuk kış günü biras renk katsın diye bi topiç açtık hemende küsüyon ama .... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.12.2007 - 21:20 Mesaj konusu:
deliemin, benim de aklıma gelmişken söyleyeyim üstünde sigara içilmemiş az kullanılmış bir motor var yeri gelmişken buradan duyurayım bari. hamurlu ellerimle kullanma fırsatı bulamadım da
Tarih: 21.12.2007 - 21:22 Mesaj konusu:
ToyRider demiş ki:
deliemin, benim de aklıma gelmişken söyleyeyim üstünde sigara içilmemiş az kullanılmış bir motor var yeri gelmişken buradan duyurayım bari. hamurlu ellerimle kullanma fırsatı bulamadım da
.Hehhehehhehehe vallaha güldürdün beni bakalım nasıl bir cevap gelecek ....BEKLİYORUZ _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
caglar23 demek nası bi cevap gelecek bekliyosun çağlar... seni bu sitenin gaz işlerinden sorumlu devlet bakanı olarak atıyorum hahaha _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
deliemin kardeş benim öyle motor ve araba kullanan bayan arkadaşlarım varki aklını alır,arkalarından gaz çekemessin,bu işin erkeği kadını olmaz evet erkekler kromozomları gereği metal cisimlere daha meraklı ve yatkın olabilir ama bu onlarında iyi birer motorbiker olamayacağı anlamına gelmez,hiç düşen erkek motorcu yokmu?(muhattap cagdassın abisi ve yazanda o)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız