Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 600rr cılar Yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 600rr cılar Yardım

2007 600rr cılar Yardım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.12.2007 - 21:41    Mesaj konusu: 2007 600rr cılar Yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar makina daha rodaj evresinde. Normal yolda giderken 5000 deviri geçmiyorum hiç bi viteste ısı 75-80 arası değişiyor. Ama Bir kırmızı da durdugumda 50 sn lik bi kırmızı ışıkta ısı 100e geliyor. ve motorun suyuna bakmak istedim Galiba sağ grenajın altındaymış sökmek zor geldi inşallah yanlış biliyorumdur yerini. Özellikle Tüysiklet teamdeki 600rr cıların bana yardım edebileceğini düşünüyorum. Bu normal mi yoksa suyu mu az nedir yani? Yardımlarınızı bekliyorum...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.12.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suyu az olabülür,yağı da az olabülür.2si de tamsa tuzuna bak derim Delirdim
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, bu olayın üstüne git sorunu çöz rodaj ewresi önemli

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle yavaş gezersen hararetin cıkması normal . ve ayrıca rodaj senin yaptığın gibi yapılmaz . Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, paşam nasıl yapılırmış rodaj öğretsene bize
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, vay vay Sen beni nereden tanıosun da Rodajı nasıl yaptığımı düşünüyorsun?
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, Çok gülüyorum ben demin sana msnde ne dedim ? Çok gülüyorum abi bu camiada akıllı yok hacı takma her lafı

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, Valla kardeşim haklısın adama bak Tekirdağlı beni nerden tanıosa artık
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer,her viteste uza yedire yedire rodaj modaj yok...
Destek verildi uzatmıyorum...
hafif adam
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, saol abi

valeo, sen de beni tanımadan etmeden Laf etme tamam mı?
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Yerden göğe kadar haklısın.... Aman sananeeee boşver kim nasıl rodaj yaparsa yapsın.
Şöyle yap desen sen suçlu olursun!!!

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MuRaT_KöSeLeR, Yahu Ey Allahım ya sen beni hayatında gördün mü tanıyor musun ne bu alıp veremediğiniz? Nasıl yerden göğe kadar haklı beni hiç görmüş mü?
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav konuşmayım konuşmayım diyorum sabır sabır nereye kadar arkadaş ya.nedir bu milletteki bok atma sevdası anlayamadım gitti.adam soru sormuş adam akıllı cevap yazacaksan yaz yazmıcaksan ...ol git afedersin!
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.12.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, baba yazda bilelim nasıl yapılırmış rodaj??? ona göre yapalım bizde....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 21.12.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, bloktaki su içerde devirdaim yapar.su eksikliğinden hararet birden bire kronemetre gibi 75 ten 100 e çıkmaz.ışıklarda bi 10 dakika durmuyorsan tabi Göz kırpıyorum yani suyu eksik hararet birden bire çıkar diye bişey yoktur Bravo her motorda öyledir suyu eksikse hararet yavaş yavaş çıkar ama devamlı çıkar.tüysikletten değilim ama kendi çapımda bildiğimi yazdım mazur görüver Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal