Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - trafikle ilgili küçük bir anket

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

trafikle ilgili küçük bir anket

trafikle ilgili küçük bir anket
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
joker_35_
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.12.2007 - 02:59    Mesaj konusu: trafikle ilgili küçük bir anket Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motoruma binip ne zaman gezmeye çıksam trafikte çok sinir olduğum bazı olaylar canımı sıkıyo herkes yazsın ve sonra kıyaslayalım bakalım ne kadar ortak noktamız var veya nelere daha çok dikkat etmeliyiz
1-bana yeşil yanarken kırmızıda geçen araçlar
2-hiç sinyal vermeden ani sollama yapan araçlar
3-yolcu almak yada indirmek için türlü cambazlık yapan ulaşım araçları
ewt benden bunlar ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
Başa dön
joker_35_ Çevrimdışı joker_35_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.12.2007 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4-makyaj yapan hatunlar
5-sag aynası kapalı gezenler
6-sag serıt dısında yolcu ındıren araclar
7-sahın ve modıfıyelı araclar
8-kamyonların sag on kısımları
9-ogs gecısınde duranlar
10-motokuryeler
11-minietekli hatunlar Gülümsüyorum

En son GOLYAT34 tarafından 22.12.2007 - 03:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GOLYAT34 Çevrimdışı GOLYAT34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joker_35_
Üye
Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum ewt arkadaşlar devam bu arada golyata da teşekkürler
Başa dön
joker_35_ Çevrimdışı joker_35_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 22.12.2007 - 05:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

12-sinyal vermeden ani dönüş yapanlar
14-araçlarda telefonla konuşarak yolda dengesizce gidenler
15-camdan dışarı dengesizce cisim atanlar
16-asya motorla yamaha ya meydan okyanlar Gülümsüyorum
17-bilinçli sileceklerin fiskiyelerini çalıştıranlar bizi ıslatmak için
18-otoban da seyarsatıcılar
şimdilik aklıma gelenler bunlar Gülümsüyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.12.2007 - 06:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19- sıkışık trafikte veya ışıklarda yanına gelip "Abula bunun önü kalkıyomu? yada bu kaç yapıyor "gibi embesilce sorular soran tipler
20- Yanan sigara izmaritinin camdan atılması
21- Kartal,şahin ve ufak cc'li motosikletlerin sıkıştırması Sinirlendim
22- 70 yaşında ve bütün refleksleri zayıflamış büyükbabaların ve ninelerin hala "trafikte bende varım" şeklinde dolaşmaları
23- Arabada kullanırken yüksek sesle müzik dinleyen tipler
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.12.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

24-kırmızı ışıkta dururken sarı yanıyor arkadan bazı öküzler kormaya basıyor neden gitmiyorsun anlamında.......
25-yeşil ışık yandıktan sonra bazı kadın sürücülerin birkaç dakika daha beklemeleri ve trafiği sıkıştırmaları.
26-otobüsle slalom yapmaları dün şahit oldum.çeşme-ılıca yolunda Sinirlendim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 22.12.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinyal vermeden ani dönüş yapanlar
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

27 doblo arabalar (aslında trafıkten men edılmelı )
28 benımle yarısmya calısan buyuk cc motorlar (bıde on kaldırıyo gecınce)
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 22.12.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29- sapacağı sapağı bilmeyenler
30- hertürlü kapalı veya açık kasa ticari araçlar
31- önce ben diyen sürücüler
32- alkollü vatandaşlar
33- tacizciler
34- egosu düşük insanlar vsvs
35- şerit ihlali yapanlar

vsvs
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 22.12.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem sinyal vermeden dönüş yapan ve aynı zamanda bi doblo kullanıcısı yüzünden kaza yaptım.bende iş yerimde doblo kulanıyorum o ayrı Dil çıkarıyorum ama harbiden sakat bi arac bide van of the year ünvanına nasıl layık görülmüşse.unutmadan 3 doblo yüzünden de kazalar atlattım Üzgünüm
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.12.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

36- yeni yetme motorcular
37- sadece etrafta motosikletten başka araç olmasın diyenler ve motosiklet kullanmayı "dünyanın merkezi" bakış açısıyla algılayanlar, utanmasalar eskort isteyecekler trafiğe her çıkışlarında Sinirlendim
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.12.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

38-kask takmadan motorla birkaç kişi gezen mahalle motorcuları,sağına soluna bakmazlar,önünde ani fren yaparlar...
39-mobiletle yanımdam hızlıca geçen sal...klar
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 22.12.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dengesizce motor sürenler sinyal vermeden dönenler altındaki 125 lik scooteri R1 gibi kulananlar ani fren atanlar biz beklerken kırmızı ışıta gçenler daha neler neler

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-makyaj yapan hatunlar
2-küçük ccli bilinçsiz sürücülerin yanımdan ıska geçmesi Sinirlendim
3-sinyal vermeden duran araçlar (bu yüzden bikere ölümden döndüm!)
4-sarı yanarken arkamdan korna çalmaları beni deli ediyo Sinirlendim Sinirlendim
5-otobüscülerin aynaya bakmadan hafif hafif üstüme kayması
6-70 yaşındaki adamın dikkatsizligi
7-şahinlerin bana makas atmaya çalışmaları Beğenmedim
8-tenha yerlerden geçerken insanların dövcekmiş gibi bakışları
9-akşam yolda giderken araçların arkamdan uzun yakmaları Sinirlendim
10-giderken aniden önüme çıkıpda yola geçen bmw (araba)
11-giderken çocukların önüme atlayıp beni durdurmaya çalışası
12-giderken yayaların bana aldırış etmeden karsıya geçmeleri
13-virajlarda yanımda yanlamaya çalısıp beni düşürmeye çalısan dogan
14-yeşilde tam geçerken önüme fırlayan doblo
15-taksicinin üstüme sürüp sonra gitmesi
16-büyük ccler yanımdan geçerken kıçlarını attırmaları bu hosuma gidio Gülümsüyorum
17-İZMİRİN KIZLARI Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

bunlar çeyeregi aklıa geldimi yazarım daha Beğenmedim Gülümsüyorum
joker_35_
Üye
Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt arkadaşlar hepsi doğru Bravo ve mükemmel bir anket Alkışlıyorum bu ankette yazılanları okuyup yola çıkınca hiç olmazsa onlar değil Öfkeliyim ben dikkat edeyim diyorum çünkü bunlar küçümsencek şeyler değil katılan herkese bir kez daha teşekkür ederimm Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal