Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu adama ne vuruyor?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu adama ne vuruyor?

Bu adama ne vuruyor?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 22.12.2007 - 04:42    Mesaj konusu: Bu adama ne vuruyor? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

kanımca kol çıkardı makina Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Topik başlıklarının tümünün büyük olması forum kurallarınca yasaktır! Edit sercat 46

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.12.2007 - 05:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu verilmişti ama yinede hatırlattığın için teşekkürler dostum Alkışlıyorum

En son motodrag tarafından 22.12.2007 - 05:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 05:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

versene arkadaşım o topiği olabilir yani ne var bunda

En son crayz_84 tarafından 22.12.2007 - 05:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.12.2007 - 05:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84 demiş ki:
versene arkadaşım o topiği Öfkeliyim

al arkadaşım sen topik iste yeterki değiş değiş izle zuhahahaha Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
http://www.motordelisi.com/ftopic-49451-days0-orderasc-0.html

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

valla kardeş kusura bakma ilk yazdığın alıntıda var kendini bu şekilde temize çıkaramassın : alıntıya bakın görün ne yazdığını hehehehe

En son motodrag tarafından 22.12.2007 - 05:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 05:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fayk bunlar fayk Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84, paylaşım için teşekkürler Bravo
kötü şans
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok öncelerden verilmişti bu video.üzerinde çok tartışıldı..yinede paylaşım için sağol.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merak ettim orda frenmi patladı ne patladı öle anlamadım valla ama şoförün canı acıdığı belli
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, ya ben ilk defa gördüm o yüzden açtım Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri adamın eline terlik yada ayakkabı fırlatmış galiba Çok gülüyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o çarpan piston yani motor kol cıkarıyo daha once uzun uzun tartısılmıstı agır cekımde onun bır pıston ve kolu oldugu kabul edılmıstı Çok gülüyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal