Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 22.12.2007 - 18:05 Mesaj konusu:
slayer2694, kardeşim mesaj yerine ulaşmıştır.sen ben biz onlar şunlar vs vs Ayrıntıların önemi yok şimdi Üstüne alınması gereken arkadaş bi zahmet kimseyi yormadan sahneye alalım seni _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 22.12.2007 - 18:10 Mesaj konusu:
yamaha_onur demiş ki:
slayer2694, kardeşim mesaj yerine ulaşmıştır.sen ben biz onlar şunlar vs vs Ayrıntıların önemi yok şimdi Üstüne alınması gereken arkadaş bi zahmet kimseyi yormadan sahneye alalım seni
uehuehe çok güldüm buna yav aslında cevap niteliğinde değilde geyik olsun diye açtım ben hazır aksi bi topic varken biraz geyiği tavan yapalım dedim.
Tarih: 22.12.2007 - 18:26 Mesaj konusu:
valla ben ilginç bir şey göremedim... bir insan evladı gazlamış bunuda kaydetmiş... ilginç olan ne ki? bir maymun yada bir gergedan gazlasaydı gerçekten enteresan olurdu.... _________________
Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız