Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22 aralık Çorlu gezisi (fotolar ve video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22 aralık Çorlu gezisi (fotolar ve video)

22 aralık Çorlu gezisi (fotolar ve video)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 23:43    Mesaj konusu: 22 aralık Çorlu gezisi (fotolar ve video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soğuk bir geziydi ama dostlarla muhabbet çok sıcaktı.. Gülümsüyorum Fazla söze gerek yok fotolar ve video yeterli Dil çıkarıyorum

Link

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser KArdeşim eline sağlık güzel kareler yakalamışsın .....

Len yücel medeniyet kafa yormuş termal içlik diye bişe icat etmiş ama sen napmışsın bulvar gazetesini sokmuşsun içine Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum ... neden yoksa bulvar daha sıcak olduğu içinmi muhahahahahaha

Levent dostum inşallah başka sefere bende gelicem tabi 3-4 ay sonra havalar bi nebze ısınırsa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

alpiser videoda bi ara bi atak yaptın nosladın sandım Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahah radar ı görünce nası duruyoz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray cenaze namazında saf tutar gibi o ne olm salsana ellerini barajmı kurdun Çok gülüyorum
Yücel resimlerin basına sızdı koruma iste kendine Çok gülüyorum
Hani kızlar vardı resimlerde yok...
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin,
olm sırf ben değil eray ve levent te soktu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

alpiser,
alper abi eline emeğine sağlık çok güzel kareler..
Başa dön
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler paylaşım için sağolun
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ahahah radar ı görünce nası duruyoz

aynen bende onu dicektim.. Çok gülüyorum
video güzeldi,motorlarda güzeldi paylaşım için sağol.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, yc_, rica ederim arkadaşlar teveccünüz Çok gülüyorum Çok gülüyorum

titi, hiç dikkat etmemiştim erayın o pozuna allah iyiliğini versin emre Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray motorun deposuna kawasaki mi yazdı neyaptı dedim bianda Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

çok güzel tebrikler.devamını bekliyoruz Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray depomla oynaşma Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarihte yanlışlıkmı var, 1 gün ilerdenmi gidiyoruz ne Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, amanın nereleri inceliyonuz nerden buluyonuz bunları Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum galiba resimlere mercekle bakıyonuz Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, elinize sağlık güzel video ve kareler Gülümsüyorum
üşüdük ama sizleri görmek güzeldi, çorlu'dan da bir çok arkadaşla tanışmış olduk, daha sıcak havalarda daha uzun birlikteliklere... Gülümsüyorum
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, Delirdim
clayd, abi maşşallah Allahkaza bela yaşatmasın her videonda meleklerden hızlı gidiyorsun. Gülümsüyorum Gülümsüyorum yc_, şükür kardeşim bi yüzünü görelim artık yau Gülümsüyorum Gülümsüyorum senide tebrik ederim güzel gazlamışsın keyifli sürüşler Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dainese'de de ne fosfor varmış Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal