Tarih: 23.12.2007 - 00:37 Mesaj konusu: ÖNCE KASK!!!
ARKADAŞLAR ÇOĞUMUZ KASKIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ.AMA YİNEDE BURADA ÖNCE KASK KAMPANYASI BAŞLATMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DESTEK OLUN VE BOLCA CEVAP YAZIN VE REKOR KIRALIM KASKIN DEĞERİNİ BİLMEYENLERE BELKİ DERS OLUR.... HAYDİ CEVAPLARINIZ DAHA DOĞRUSU BU KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN BİR KAÇ SÖZÜNÜZÜ BEKLİYORUM......... YAŞAM İÇİN ÖNCE KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
motor_boxer, güzel bişey yapmak istiyosun umarım başarılı olursun
önce kask diyelim bizde _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
motor_boxer, saat geç oldu topic görünmüyor olabilir üzülme ayrıca 21 kişi görüntülememiş 21 kez görüntülenmiştir o mesela sırf ben 10 kere açtım kapattım
yarın destekci cevaplar gelir eminim sıkma canını
hadi şimdi iyi geceler _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
önce kask diyelim arkadaşlar motorumun bir fabrika hatasını canımla ödeyebilirdim ama kafamdaki kask sayesinde burdayım (KASKIMIZI TAKALIM TAKMAYANLARI DA UYARALIM)
Tarih: 23.12.2007 - 01:19 Mesaj konusu:
10 mart 2007 günü babamı trafik kazasında kaybettim.ramazan bayramının 2. günü kendimde kaza yaptım.babamla aramızdaki fark benim kasklı onun kasksız olmasıydı.üzülerek söylüyorum ama gerçekleri saklamayalımki herkes örnek alsın değilmi.
ben şahsen kasksız motorcuya selam bile vermiyorum hasarsız atlatacakları bir kazayı bile ölümle
sonuçlanıyor hem kendi canları gidiyor hemde etrafımızdaki insanlar bak diyor gene bir motorcu öldü çok tehlikeli motora binmek
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 23.12.2007 - 01:53 Mesaj konusu: Re: ÖNCE KASK!!!
motor_boxer demiş ki:
ARKADAŞLAR ÇOĞUMUZ KASKIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ.AMA YİNEDE BURADA ÖNCE KASK KAMPANYASI BAŞLATMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DESTEK OLUN VE BOLCA CEVAP YAZIN VE REKOR KIRALIM KASKIN DEĞERİNİ BİLMEYENLERE BELKİ DERS OLUR.... HAYDİ CEVAPLARINIZ DAHA DOĞRUSU BU KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN BİR KAÇ SÖZÜNÜZÜ BEKLİYORUM......... YAŞAM İÇİN ÖNCE KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hocam sorunu şimdi farkettim kaza topiğinde...suzukı tekay ERAY dan aldım Marushını...ana distribütor...sitedek nicki RYANGT... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız