Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ÖNCE KASK!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ÖNCE KASK!!!

ÖNCE KASK!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:37    Mesaj konusu: ÖNCE KASK!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞLAR ÇOĞUMUZ KASKIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ.AMA YİNEDE BURADA ÖNCE KASK KAMPANYASI BAŞLATMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DESTEK OLUN VE BOLCA CEVAP YAZIN VE REKOR KIRALIM KASKIN DEĞERİNİ BİLMEYENLERE BELKİ DERS OLUR.... HAYDİ CEVAPLARINIZ DAHA DOĞRUSU BU KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN BİR KAÇ SÖZÜNÜZÜ BEKLİYORUM......... YAŞAM İÇİN ÖNCE KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer, güzel bişey yapmak istiyosun umarım başarılı olursun Alkışlıyorum
önce kask diyelim bizde Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha, kardeş saol ilk destekçi sen çıktın.ama üzüntüm şu 21 kişi görüntülemiş ve yalnız 1 kişi cevap yazmış.
Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer, saat geç oldu topic görünmüyor olabilir üzülme ayrıca 21 kişi görüntülememiş 21 kez görüntülenmiştir o mesela sırf ben 10 kere açtım kapattım Göz kırpıyorum
yarın destekci cevaplar gelir eminim sıkma canını Bravo
hadi şimdi iyi geceler Gülümsüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok saol
Başa dön
risk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskımı takarım yoluma bakarım Alkışlıyorum
joker_35_
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce kask diyelim arkadaşlar motorumun bir fabrika hatasını canımla ödeyebilirdim ama kafamdaki kask sayesinde burdayım (KASKIMIZI TAKALIM TAKMAYANLARI DA UYARALIM) Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
joker_35_ Çevrimdışı joker_35_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destekleriniz için saolun
Başa dön
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask eşittir hayat
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kardereli,
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 mart 2007 günü babamı trafik kazasında kaybettim.ramazan bayramının 2. günü kendimde kaza yaptım.babamla aramızdaki fark benim kasklı onun kasksız olmasıydı.üzülerek söylüyorum ama gerçekleri saklamayalımki herkes örnek alsın değilmi.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SERTANNN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum lütfen kask alırkende ucuz diye 80 100 ytllik bi kask almayın almışken kaliteli sağlam bi kask alın.
Başa dön
SERTANNN Çevrimdışı SERTANNN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, haklısın kardeş bu arada başın saolsun
Başa dön
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şahsen kasksız motorcuya selam bile vermiyorum hasarsız atlatacakları bir kazayı bile ölümle
sonuçlanıyor hem kendi canları gidiyor hemde etrafımızdaki insanlar bak diyor gene bir motorcu öldü çok tehlikeli motora binmek
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 23.12.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Re: ÖNCE KASK!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer demiş ki:
ARKADAŞLAR ÇOĞUMUZ KASKIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ.AMA YİNEDE BURADA ÖNCE KASK KAMPANYASI BAŞLATMAK İSTİYORUM.LÜTFEN BANA DESTEK OLUN VE BOLCA CEVAP YAZIN VE REKOR KIRALIM KASKIN DEĞERİNİ BİLMEYENLERE BELKİ DERS OLUR.... HAYDİ CEVAPLARINIZ DAHA DOĞRUSU BU KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN BİR KAÇ SÖZÜNÜZÜ BEKLİYORUM......... YAŞAM İÇİN ÖNCE KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hocam sorunu şimdi farkettim kaza topiğinde...suzukı tekay ERAY dan aldım Marushını...ana distribütor...sitedek nicki RYANGT...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal