Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tank Pad....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tank Pad....

Tank Pad....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Frankfurt (Forever Eskisehir)

MesajTarih: 28.01.2005 - 13:02    Mesaj konusu: Tank Pad.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar bir sorum olacakti benim Hondanin daha önceki sahibi bir Tank Pad yapistirmis ve ben bunu söküp yerine yenisini takmak istiyorum bu mümkünmü mümkün ise nasil??
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 28.01.2005 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmiyorum ama boyası kalkabilir dikkatli ol derim ben Dil çıkarıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 28.01.2005 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motorun deposunda eski bi tankpad vardı. Söktüm ama temizlemek çok zor oldu gaz yağı filan çok uğraştım. Ama yerine yenisini yapıştırınca ufak tefek çıkaramadıklarm altında kaldı...
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2005 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ilginize tesekkürler arkadaslar benim tank pad yeni ama ben hicmi hic begenmiyorum.....cikartmam lazim o yüzden
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.01.2005 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende dün aldım yeni bir tane tam yapıştırıyordumki yeni motoruma arkadaşımda daha güzelini gördüm ve ondan almaya karar verdim :-D
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.01.2005 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fön makınasını tutup ısıtmayı dene cok ısınınca daha kolay cıkacaktır tahmınımce

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 28.01.2005 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzerine sıcak su dök veya imkanın varsa saç kurutma makinası gibi birşeyle o bölümü ısıt sonra yavaşça sök baktın boya kalkacak gibi (orjinal boyaise %90 kalkmaz rahat ol) hemen geri yapıştır. iz kalırsa benzin veya gaz türü birşeyle sil. yinede içine sinmezse pasta ile hafif silersin sonra cila pırıl pırıl olur. cila yaparsan yenisini hemen yapıştırma tekrar iyice silip cilayı al yoksa yenisi yapışmaz. Dil çıkarıyorum
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 28.01.2005 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fön makinasiyla hafif isittiktan sonra daha kolay söküldügünü okumustum biryerde!

Soguk havalarda yeni pad yapistirmak daha zor oldugunuda duymustum, pek iyi tutmayabilirmis. Ama belki yapistirirkende yine fön kullanabilirsin.

Selamlar
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı BeYgiR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 28.01.2005 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

fön makınasını tutup ısıtmayı dene cok ısınınca daha kolay cıkacaktır

ares, +1 Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 28.01.2005 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkan fönle isitip cikarttiktan sonra !! Baumarkta "silikonenferner" var.Ondans atin al hic problemsiz boyayada zarar vermeden cikarabilirsin!! Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 28.01.2005 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fön makinasıyla iyice isıttıktan sonra sök altında kalan yapışkan kısmıda alkol içermeyen bir sıvıyla benzin vs. gibi bişeyle temizle boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin o zaman Dil çıkarıyorum :md:
Başa dön
otobanfaresi Çevrimdışı otobanfaresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.01.2005 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapiskani cikarmak icin GOO GONE diye bir urun var. Bulabilirseniz harikadir.

Yoksa WD-40 ile temizlenebilir. Ama is bitince hemen bir bez ile temizleyin.

Bir de pad uzunca bir suredir oradaysa cikarinca depoda renk farki olabilir unutmayin.
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gOOsEE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, Balikesir

MesajTarih: 15.02.2005 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat demiş ki:
Yoksa WD-40 ile temizlenebilir. Ama is bitince hemen bir bez ile temizleyin.
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
görünmez adamym.. kimsenin bana bakmady?y zamanlarda...
Başa dön
gOOsEE Çevrimdışı gOOsEE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Morpheuss
Üye
Üye

Nereden: Almanya/Frankfurt

MesajTarih: 24.02.2005 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkaaaan dur bir sey yapma ben yaparim meraklanma Göz kırpıyorum bende Heißluftfön var bu isler icin.

Mfg
Başa dön
Morpheuss Çevrimdışı Morpheuss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.02.2005 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okeydir fehmi abi zaten daha bisey yapmadim Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal