Tarih: 23.12.2007 - 17:45 Mesaj konusu: 22 Aralık Bayram Gezmesi...
22 Aralık cumartesi günü, yani bayramın 3. günü güzel havayı fırsat bilip hem kendimizi hem motorlarımızı gezdirelim dedik. Bayramlaşma bahanesiyle komşu ilçe Yenicedeki Adem arkadaşımızı ziyarete gittik ve birazda yol yaptık.
Kısa bir gezi olduğu için fotoğraflar yorumsuz. Birde terzi söküğünü dikemezmiş ya, aynen öyle oldu. Ne numaralar yaptım ama çeken olmadı
Dönüşte biraz geç'e kaldık bu yüzden de üşüdük ama değdi doğrusu _________________
Arbeit Macht Frei
En son On7_li tarafından 23.12.2007 - 18:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.12.2007 - 18:14 Mesaj konusu:
muratcım süpersin yaaaa benim fotoğraflarıda sana atsam bi yüklesen siteye var ya heykelini dikicem yeminle cumhyuriyet meydanına yüce insan valla bu geziyi kaçırdığıma üzüldüm doğrusu şehir dışında olmasam kesin gelmiştim zaten
bu arada ademe söyle kaskımı vermicekse ona satayım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 23.12.2007 - 18:33 Mesaj konusu:
murat abi resimler açılmadı gözükmüyor ama farketmez süper gezi olmuş abi tebrikler... (attıgın resimlerden yetindim) _________________ way of LİFE / german autobahn
Kayıt: Dec 13, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: iskenderun/akçay
Tarih: 23.12.2007 - 19:54 Mesaj konusu:
güzel olmuş resımlerden ole gorunuyor paylaşım için tşk ler _________________ Z@bun Oğull@rı
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır.Tutkulu yaşamları simgeler İki tekerlekli devler
On7_li ilk fotografta mevzu neydi Tekteker arkadasi kutlarim,havalarin güzelliginden istifade cok güzel bir gezi olmus... _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız