Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.12.2007 İst. MD, atv, adrenalin, bir aradaydı foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.12.2007 İst. MD, atv, adrenalin, bir aradaydı foto

23.12.2007 İst. MD, atv, adrenalin, bir aradaydı foto
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:08    Mesaj konusu: 23.12.2007 İst. MD, atv, adrenalin, bir aradaydı foto Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlar,
Çok güzel ve eğlenceli bir haftasonu yaşadık. İlk önce Beykoz BP ( Doğrusu Kavacık BP'nin) önünde buluştuk, ve bol eğlence için yola koyulduk, Polenezköy- Ömerli ( adresten tam emin değilim, Volkanrr hiç değil ) güzergahında bir yerlerde eğlence parkına vardık.
Sonra ne mi oldu, giyindik, hazırlandık ve hepimiz küçücük kurbağacıklar kıyafetleriyle atv lerimize binip yollara düştük.
Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik, kocaman kocaman tepeleri aşıp, ormanın içine daldık, çamurlara saplanıp, karlara gömüldük, bataklıklardan kurtulup, kutup ayılarıyla mücadele ettik, artık tamam dediğimiz noktada çakal sürüleriyle karşılaştık onlarla boğuşup yolumuza devam ettik. Düşe kakalka bata çıka, sonzuz cesaret ve mücadeleci ruhla parkuru tamamladık.
Parkur bitiminde bizi basınçlı su eşliğinde köpük banyosu bekliyordu ve onun da keyfini çıkarttıktan sonra, kurtlar sofrasına oturduk, bir güzel karnımızı doyurduk. Ayrılık vakti geldiğin de hepimizin yüzünde tatlı bir tebessüm vardı, umarım bu Gülümsüyorum yüzümüzden hiç silinmez.
Teşekkürler Gülümsüyorum

Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayramda herkez bişeyler yapmış anlaşılan. İsanbul MD çamurlanmayı tercih etmiş. Görüldüğü kadarı ile iyi eğlenmişsiniz Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel organizasyon olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bayramda bir ben gezmemişim.bütün millet gezilere gitmiş.güzel bir macera olmuş atv turu.resimler için sağolun.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
okkes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo süpermiş yaaa... Bravo
acayıp kıskandık Üzgünüm
keşke gelseydik ahh ahhh.... Ağlıyorum Ağlıyorum

tuba ökkeş
www.marmaramotokurye.com
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider,
Süpersin kardeşim bu ne hiz ATV iyi geldi sanırım eline sağlık teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2007 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atw boswerınde masa super Bravo
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.12.2007 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir etkinlik olmuş..
En kısa zamanda İzmir MD olarak böyle bir etkinlik yapmalıyız..
Kıskandık vallaha.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 24.12.2007 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, öncelikle EMEĞE SAYGI Gülümsüyorum
bu kadar fotoyu yüklemek kolay değil Alkışlıyorum Alkışlıyorum
çok güzel eğlenmişsiniz kıskanmadım dersem yalan hemde en kocamanından Gülümsüyorum
ne güzel çamurlara bulanmışsınız Çok gülüyorum Çok gülüyorum
darısı İZMİR MDnin başına Gülümsüyorum

yaw mezarım taşım burakım HIZ TUTKUNU rıdvanım naptınız öle volkanRR canını çıkarmısınız iki sinek siklet adam olarak Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada gevezehanım arzu abamda orda Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çoook seviyorum
abam nerlerdesin sen yaw ?

amanın Hakan Dinçer başkanım sen istanbul topiklerine yazıyonda bakim benim topiclerime neden yazmıyon ha Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum
alacam ifadeni bilesin Öfkeliyim Öfkeliyim

şimdi tarih yaz bakalım ne zaman böle çamurlara bulanacaz ha Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.12.2007 - 03:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Başkanım kıskanmanızdan onur duyarız, Gülümsüyorum teşekkür ederiz
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hyperiuz
Üye
Üye

MesajTarih: 24.12.2007 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun suredır aramızda goremedıgımız kacaklar Göz kırpıyorum

bu khell nerye bakıo

çifte kumrular Gülümsüyorum

burçakcıııım sen o resmı koyarmısın Gülümsüyorum bende bunu koyarım Gülümsüyorum Gülümsüyorum

bi çifte kumrular daha burcak ablaaa ve mehmet abiii

atvlerin odugu bolume gıderken

yılısık ama çok tatlı bi kopek Gülümsüyorum

su rampayı cıkmayı cok ıstemıstık ama maalesef ılk basta lastıgın patlamasıyla 1 2 km sorada benzının bıtmesıyle bu rampa bıze hayal olmustu bı an.Hayırsever bı turk ınsanının yardımıyla bu ısıde hallettık.Yani atv,adrenalin,macera ve yusuflu dolu bi gun daha gecırdık.

Bu guzel gunu paylastıgımız guzel ınsanlara cok tesekkur ederım.

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

burcak abla emegıne saglık Bravo

o ılk resımde rıdvan olayı cozmeyemı calısıo o kıyafet ıcınde bırı olmadan nasıl oyle duruo fln dıee

rıdvan yoksaaaa...... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
hyperiuz Çevrimdışı hyperiuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.12.2007 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyperiuz, Şok oldum çok üzüldüm geçmiş olsun ama insan telefon eder ne ayıp İstemiyorum Üzgünüm
Ayrıcaaa sen bilmezmisin ki bende ne çeşit fotoğraflar vardır ve bunlar ahlaka mugayir dir. Bilmem hatırlatmam da fayda varmıdır. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
hyperiuz
Üye
Üye

MesajTarih: 24.12.2007 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toyrider ablacım baktık basımızın caresıne ıste sağolasın bı gunah kecımız vardı bu ıslere alısık olan Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Çoook seviyorum bılmezmıyım tam arşivlik bak bak kopp Gülümsüyorum
Başa dön
hyperiuz Çevrimdışı hyperiuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 24.12.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, & Mehmet abi ellerinize sağlık Alkışlıyorum
Az kalsın bende gelmiyordum ama iyiki gitmişim çünki gece yola çıkana kadar her şey ama her şey süperdi.Ama en güzeli Atv ile teker yapmamdı
nasıl düşmedim bende hayretler içerisindeyim Gülümsüyorum
Bu arada tekrar Volkan abime sevgilerimi iletiyorum beni ilk grupla gönderdiği için Çoook seviyorum (Gerçi anladı ama ne kadar büyük bir hata yaptığını olsun)
Ama dedim ya her şey süperdi gece eve gidiş yoluna çıkana kadar
Benim arabaya binmemle cenabetlik başladı zatii Gülümsüyorum (Burda ne yaşadığımı söylemem bilen biliyor zaten kelimelerlede tarif edilmez yaşamanız lazım Çok gülüyorum ) Issız şile yoluna ilerken benzinin azaldığını farkedik girdik bir benziciye inanılmayacak şey benzinci kapalı yola devam patt lastik patladı öyle ıssız bir yerde durduk ki vay halimize tam durduğumuz yerde bir tabela Fredi pansiyon... Şok oldum Ama ben bu tabelayı kızlar wc'yi kullanmaya giddikten sonra gördüm ve tek söylediğimiz gitti kızlar... Lastik tamam kızlarda sağ sağlim geldi tepeyi tırmanmaya başladık kütt benzim bitti ağlayalımmı gülelim mi karar veremedik Volkanrr ile ben yoldan geçen arabalardan yardım istemeye çalıştık ama nafile sebeb mi? O ıssız yerde iki tane yarma'yı bende görsem bende durmam neyse ki Arzu ablam imdadımıza yetişti Volkan abiyi 34VL0653 plakalı bir arabaya koyup benzin almaya gönderdik ve bizim korku dolu dakikalarımız başladı korku hikayeleri anlattık ıssız ormanlığın içinde köpek ulmalarıyla korku dolu resimler çekindik bekledik ben geleceğinden umutlu değildim ama geldi Gülümsüyorum Artık benzinciye kadar gidecek benzinimiz vardı yola devam derken birde çevirmeye girdik mi yani kısa metrajlı bir flim gibiydi eve dönüş hikayemiz ve Atv kullanmaktan daha çok heyacan yaşadık desem yeri...son resimlerde ki o ıssız beklediğimiz yolun resimlerini görmüşsünüzdür...
hyperiuz, Senden de hiç bir detay kaçmıyor maşallah Gülümsüyorum evet ya o kıyafetler nasıl içinde biri olmadan öyle duruyor yoksa Şok oldum Dil çıkarıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal