Sevgili Arkadaşlar,
Çok güzel ve eğlenceli bir haftasonu yaşadık. İlk önce Beykoz BP ( Doğrusu Kavacık BP'nin) önünde buluştuk, ve bol eğlence için yola koyulduk, Polenezköy- Ömerli ( adresten tam emin değilim, Volkanrr hiç değil ) güzergahında bir yerlerde eğlence parkına vardık.
Sonra ne mi oldu, giyindik, hazırlandık ve hepimiz küçücük kurbağacıklar kıyafetleriyle atv lerimize binip yollara düştük.
Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik, kocaman kocaman tepeleri aşıp, ormanın içine daldık, çamurlara saplanıp, karlara gömüldük, bataklıklardan kurtulup, kutup ayılarıyla mücadele ettik, artık tamam dediğimiz noktada çakal sürüleriyle karşılaştık onlarla boğuşup yolumuza devam ettik. Düşe kakalka bata çıka, sonzuz cesaret ve mücadeleci ruhla parkuru tamamladık.
Parkur bitiminde bizi basınçlı su eşliğinde köpük banyosu bekliyordu ve onun da keyfini çıkarttıktan sonra, kurtlar sofrasına oturduk, bir güzel karnımızı doyurduk. Ayrılık vakti geldiğin de hepimizin yüzünde tatlı bir tebessüm vardı, umarım bu yüzümüzden hiç silinmez.
Teşekkürler
valla bayramda bir ben gezmemişim.bütün millet gezilere gitmiş.güzel bir macera olmuş atv turu.resimler için sağolun....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 24.12.2007 - 01:41 Mesaj konusu:
ToyRider,
Süpersin kardeşim bu ne hiz ATV iyi geldi sanırım eline sağlık teşekkürler. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 24.12.2007 - 03:40 Mesaj konusu:
ToyRider, öncelikle EMEĞE SAYGI
bu kadar fotoyu yüklemek kolay değil
çok güzel eğlenmişsiniz kıskanmadım dersem yalan hemde en kocamanından
ne güzel çamurlara bulanmışsınız
darısı İZMİR MDnin başına
yaw mezarım taşım burakım HIZ TUTKUNU rıdvanım naptınız öle volkanRR canını çıkarmısınız iki sinek siklet adam olarak
bu arada gevezehanım arzu abamda orda
abam nerlerdesin sen yaw
amanın Hakan Dinçer başkanım sen istanbul topiklerine yazıyonda bakim benim topiclerime neden yazmıyon ha
alacam ifadeni bilesin
şimdi tarih yaz bakalım ne zaman böle çamurlara bulanacaz ha _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
burçakcıııım sen o resmı koyarmısın bende bunu koyarım
bi çifte kumrular daha burcak ablaaa ve mehmet abiii
atvlerin odugu bolume gıderken
yılısık ama çok tatlı bi kopek
su rampayı cıkmayı cok ıstemıstık ama maalesef ılk basta lastıgın patlamasıyla 1 2 km sorada benzının bıtmesıyle bu rampa bıze hayal olmustu bı an.Hayırsever bı turk ınsanının yardımıyla bu ısıde hallettık.Yani atv,adrenalin,macera ve yusuflu dolu bi gun daha gecırdık.
Bu guzel gunu paylastıgımız guzel ınsanlara cok tesekkur ederım.
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
burcak abla emegıne saglık
o ılk resımde rıdvan olayı cozmeyemı calısıo o kıyafet ıcınde bırı olmadan nasıl oyle duruo fln dıee
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 24.12.2007 - 04:22 Mesaj konusu:
hyperiuz, çok üzüldüm geçmiş olsun ama insan telefon eder ne ayıp
Ayrıcaaa sen bilmezmisin ki bende ne çeşit fotoğraflar vardır ve bunlar ahlaka mugayir dir. Bilmem hatırlatmam da fayda varmıdır.
Tarih: 24.12.2007 - 10:21 Mesaj konusu:
ToyRider, & Mehmet abi ellerinize sağlık
Az kalsın bende gelmiyordum ama iyiki gitmişim çünki gece yola çıkana kadar her şey ama her şey süperdi.Ama en güzeli Atv ile teker yapmamdı
nasıl düşmedim bende hayretler içerisindeyim
Bu arada tekrar Volkan abime sevgilerimi iletiyorum beni ilk grupla gönderdiği için (Gerçi anladı ama ne kadar büyük bir hata yaptığını olsun)
Ama dedim ya her şey süperdi gece eve gidiş yoluna çıkana kadar
Benim arabaya binmemle cenabetlik başladı zatii (Burda ne yaşadığımı söylemem bilen biliyor zaten kelimelerlede tarif edilmez yaşamanız lazım ) Issız şile yoluna ilerken benzinin azaldığını farkedik girdik bir benziciye inanılmayacak şey benzinci kapalı yola devam patt lastik patladı öyle ıssız bir yerde durduk ki vay halimize tam durduğumuz yerde bir tabela Fredi pansiyon... Ama ben bu tabelayı kızlar wc'yi kullanmaya giddikten sonra gördüm ve tek söylediğimiz gitti kızlar... Lastik tamam kızlarda sağ sağlim geldi tepeyi tırmanmaya başladık kütt benzim bitti ağlayalımmı gülelim mi karar veremedik Volkanrr ile ben yoldan geçen arabalardan yardım istemeye çalıştık ama nafile sebeb mi? O ıssız yerde iki tane yarma'yı bende görsem bende durmam neyse ki Arzu ablam imdadımıza yetişti Volkan abiyi 34VL0653 plakalı bir arabaya koyup benzin almaya gönderdik ve bizim korku dolu dakikalarımız başladı korku hikayeleri anlattık ıssız ormanlığın içinde köpek ulmalarıyla korku dolu resimler çekindik bekledik ben geleceğinden umutlu değildim ama geldi Artık benzinciye kadar gidecek benzinimiz vardı yola devam derken birde çevirmeye girdik mi yani kısa metrajlı bir flim gibiydi eve dönüş hikayemiz ve Atv kullanmaktan daha çok heyacan yaşadık desem yeri...son resimlerde ki o ıssız beklediğimiz yolun resimlerini görmüşsünüzdür...
hyperiuz, Senden de hiç bir detay kaçmıyor maşallah evet ya o kıyafetler nasıl içinde biri olmadan öyle duruyor yoksa _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız