Tarih: 24.12.2007 - 12:49 Mesaj konusu: MARMARA - EGE Gezdik Döndük Durduk!
:2r
:2r
Bayramın 1. günü, önce kar kıyamette Bolu'ya giden , sonra bana(Yalova'ya) gelen istanbul'lu arkadaşım İsmail kardeşim'le, İzmir-Yenişehir Köyü'ne doğru yola çıktık. Yaklaşık 480 km'lik soğuk ve zorlu bi yol bizi bekliyordu...
Saat 10:00 da çıktık , Yalova-Bursa yolu'nda ara ara buzlanmalar vardı.İlk molamızı, Gemlik'te verdik, acaip sis vardı,görünüşe göre, her 30-40 km de bir duracaktık , cidden fena soğuktu. Bir de ben de ön cam olmadığı için biraz kasıyodu... :s
Bursa'yı geçip yine ısınma molası, otobanın her yanı açık olduğu için devamlı esiyordu. İzmir de havanın yumuşak olduğu hayaliyle yola devam ediyorduk... :!
De hadi yolu bekletmemek lazım... Bu arada araçlarla yanımızdan geçenler garip garip bize bakıyorlardı. Anlam veremedik :yok
Isınma ve Şarj molası...
Susurluk ' a az kalmıştı, amacımız, Susurluk ayranı ve Ayvalık tostu yemekti.Ama ne yazıkki, tabelayı kaçırıp, 7-8 km fazla gitmişiz ama yine durmamız gerekiyordu hem acıktık hem üşümüştük. Hayatımızı Bursa iskender kurtardı.
Vee günün bombası, benim makine , kekelemeye, gitmemeye başladı. Balıkesir'e 30 km kala stop etti.Haydaa, lan olum noluyozzz? Bari Balıkesir'e kadar gitseydin. Aynen cvp bu "Yok kardeşim gitmiyorum sen bu havada yola çık bana eziyet et ben sana vefa gösteriimm, YOK ÖLE BİŞEY , BOZULDUM İŞTE !" Eeee napçaz şimdi İsmail? Hava da karardı.Olayı anladım ama, nası yapçaz karanlıkta, yolun ortasında? Olay: Sol silindir çalışmıyo,tek silindirle biraz gidiyor sonra gelen benzin sol silindire de geldiği için yakamadığından , makine boğuluyo. Bekliyoruz benzin uçsun diye, bu arada inişlerde ben önde İso arkada saldım bayıra modu. 30 km yi, ittir kaktır, tek silindir, bekle, çalıştırmaya çalış, vurdur, aküyü de bitirerek , Balıkesir merkeze bi 10 km kala bi benzinliğe bıraktık. İnsanlara usta soruyoruz onlar da bize , bugün bayram diyolar. E kaldık tabi öle. İso nun motoruyla şehire indik.Bi otel bulduk pardon "Hücre evi" demeliydim. Dışardan güzel görünen otal cidden fenaydı ama lüks arayacak mod da diildik. Sıcak bi yatağa uzanmak istiyoduk.
Ahan da otel !
Neyse biraz kendimize geldikten sonra bakalım dedik ESİR kaldığımız Balıkesir nası bi yer???
Eğlenceli bi yere benziyordu , e bizde club veya bar filan buluruz ümidiyle düştük yollara...
Ama nerdeee, bayram diye her yer kapalı...
Biz de kendi barımızı kendimiz yaparız dedik, aldık nevaleyi...
Aha bi de hayatımızı kurataran 2. şeyi şans eseri bulduk ! "Midye Dolması!" ::a3 ::a3 ::a3
Bi sokağın arasında , elektrik panosunu desk yaparak kurduk muhabbeti, bi yandan gülüyoruz bi yandan , yiyip içiyoruz , kardeşlik MC kulübümüzün yelekleri de üzerimizde olduğundan , yanımızdan geçenler , anlayamadılar,resmen birbirlerine şöle diyolar "Abi bunlar ne?" :yok :s
E yaw biz de insanız... :st :st :st
Ziyafetten sonra Balıkesir kazan biz kepçe başladık dolaşmaya... Garip ve güzel yerelerden geçtik , barlar sokağını bulduk ama KAPALIII!
Bu arada yolda yürüken , mağazanın birinin içine bizim Regal lerden biriyle dekor yapmışlardı.
Neyse uzatmayalım , otele gidip yatıp dinlenmek zorundaydık , yarın ne olacağı meçhuldü...
Otele gittik yattık...
Ve sabah oldu geldik motorun yanına , haa sölemeyi unuttum , bu arada egsoz da koptu...
Usta filan bulamadık , ee iş başa düştü...
Ateşleme sorunu olduğundan, CDI ve bobine ulaşmam lazımdı. Depoyu bi söktük, tataaaa ! Bugünün bombası...
BOBİNİN FİŞİ ÇIKMIŞ ! Hay senin............... :g :g :! :g :g biiip....biiipp.... :! :!
Tam onu taktık bu sefer kütüklükteki gaz teli yerinden çıktı, civatalar açılmıyo, soğuktan, sıcak sular, hidrolikler, neyse onu da hallettik, 2 saatimizi yedik orda ,ama olsun artık yoldaydık...
İzmir'e az kaldı ama biz de bitmeye başladık...SOĞUK ! SOĞUKKK !
Ve sonunda, İzmir' girerkken bii bekleyen kardeşlerle buluştuk ve güzel bi ziyafet bizi bekliyordu.. ::a3 ::a3 ::a3
Misler gibi Çipuramızı, karidesimizi, kalamarımızı yedik , rakımızı içtik, saolsun kardeşler, 10 numara ağırladılar bizi... :2r :2r :2r
Otele gittik , uyuduk , sabah oldu yola çıkma vakti geldi...
İzmir merkezdeki bir limanda başka bir akadaşı daha ziyaret ederek , İstanbul'a dooru yola çıkmaya hazırlandık.
Bu sefer o kadar fazla duraklamyacaktık, ve İlk durak Manisa oldu.
Artık durmayalım dedik ama , özellikle bayramın 3. günü yani cumartesi akşamı bi önceki günden daha soğuktu.
Bir benzinlikte çoraplarımızı değiştirdik, + 2 tane daha giydik , 2 çift eldiven, 2 şer swaet daha, olduk robot gibi.
Zaten , bi deniz kıyısı bi tepelerden geçmekten vücutlarda dengesini yitirdiğinden, iice zorlanmaya başladık.
Her fırsatta kısa süreli, ayaklarımızı ve ellerimizi ısıtacak bişi bulup 5 dk soora yine ola çıkıyorduk.
Ve sonunda, Yalova dan geçip feribota bindik. Feribotta resmen yayıldık , YAŞASIN SICAKTI ! :6 :6 ::a3 :2r :2r
Eskihisardan sonra bi 40 km yolumuz kalmıştı. Sorun da diildi.
Eve vardığımızda, saat 01:00 civarıydı herhalde ,km saati : 1175km filan gösteriyordu, zaten başka resim de yok, sıcak bi banyo ve sıcak bi yatağa kavuşma, olay bu zaten gerisini de hatırlamıyorum...
Speedy
Topik başlıgının tümünün büyük harfle yazılması forum kurallarınca yasaktır..Edit Sercat 46
Tarih: 24.12.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
speedygonzales777, çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.12.2007 - 17:36 Mesaj konusu:
resimlerinize içim üşüyerek baktım
inanılmaz soğuk vardı hernekadar güneş gözükse bile,
cumartesi az bi yol yaptım bende,hala iliklerimi ısıtmaya çabalıyorum wallayi.
güzel gezmişsiniz,tebrikler _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 24.12.2007 - 18:35 Mesaj konusu:
Usta gezi güzel de , o yolda içilen biralar pek uymamış... _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
İyi niyet ve uyarılarınız için teşekkür ederim.
Yol yapmak,özgürlük hissi,sıcak, soğuk,alkolle ısınmaya çalışmak, paylaşmak, destek olmak, motosiklet kardeşliğine değer vermek, bilmediğin yerlere gitmek,tanımadığın insanların garip bakışları... Bunlar gerçekten çok farklı duygular.
Bazı durumlar , çizgileri , kuralları uygulamaya çalışmayı da zorluyor.
Ama şunu çok iyi biliyoruz : Zor Güzeldir !
Beraber yol yapmak dileğiyle
Sevgiler saygılar speedy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız