Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MARMARA - EGE Gezdik Döndük Durduk!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MARMARA - EGE Gezdik Döndük Durduk!

MARMARA - EGE Gezdik Döndük Durduk!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedygonzales777
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 24.12.2007 - 12:49    Mesaj konusu: MARMARA - EGE Gezdik Döndük Durduk! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:2r
:2r
Bayramın 1. günü, önce kar kıyamette Bolu'ya giden , sonra bana(Yalova'ya) gelen istanbul'lu arkadaşım İsmail kardeşim'le, İzmir-Yenişehir Köyü'ne doğru yola çıktık. Yaklaşık 480 km'lik soğuk ve zorlu bi yol bizi bekliyordu...
Saat 10:00 da çıktık , Yalova-Bursa yolu'nda ara ara buzlanmalar vardı.İlk molamızı, Gemlik'te verdik, acaip sis vardı,görünüşe göre, her 30-40 km de bir duracaktık , cidden fena soğuktu. Bir de ben de ön cam olmadığı için biraz kasıyodu... :s

Bursa'yı geçip yine ısınma molası, otobanın her yanı açık olduğu için devamlı esiyordu. İzmir de havanın yumuşak olduğu hayaliyle yola devam ediyorduk... :!

De hadi yolu bekletmemek lazım... Bu arada araçlarla yanımızdan geçenler garip garip bize bakıyorlardı. Anlam veremedik :yok
Isınma ve Şarj molası...

Susurluk ' a az kalmıştı, amacımız, Susurluk ayranı ve Ayvalık tostu yemekti.Ama ne yazıkki, tabelayı kaçırıp, 7-8 km fazla gitmişiz ama yine durmamız gerekiyordu hem acıktık hem üşümüştük. Hayatımızı Bursa iskender kurtardı.

Vee günün bombası, benim makine , kekelemeye, gitmemeye başladı. Balıkesir'e 30 km kala stop etti.Haydaa, lan olum noluyozzz? Bari Balıkesir'e kadar gitseydin. Aynen cvp bu "Yok kardeşim gitmiyorum sen bu havada yola çık bana eziyet et ben sana vefa gösteriimm, YOK ÖLE BİŞEY , BOZULDUM İŞTE !" Eeee napçaz şimdi İsmail? Hava da karardı.Olayı anladım ama, nası yapçaz karanlıkta, yolun ortasında? Olay: Sol silindir çalışmıyo,tek silindirle biraz gidiyor sonra gelen benzin sol silindire de geldiği için yakamadığından , makine boğuluyo. Bekliyoruz benzin uçsun diye, bu arada inişlerde ben önde İso arkada saldım bayıra modu. 30 km yi, ittir kaktır, tek silindir, bekle, çalıştırmaya çalış, vurdur, aküyü de bitirerek , Balıkesir merkeze bi 10 km kala bi benzinliğe bıraktık. İnsanlara usta soruyoruz onlar da bize , bugün bayram diyolar. E kaldık tabi öle. İso nun motoruyla şehire indik.Bi otel bulduk pardon "Hücre evi" demeliydim. Dışardan güzel görünen otal cidden fenaydı ama lüks arayacak mod da diildik. Sıcak bi yatağa uzanmak istiyoduk.
Ahan da otel !

Neyse biraz kendimize geldikten sonra bakalım dedik ESİR kaldığımız Balıkesir nası bi yer???

Eğlenceli bi yere benziyordu , e bizde club veya bar filan buluruz ümidiyle düştük yollara...
Ama nerdeee, bayram diye her yer kapalı...
Biz de kendi barımızı kendimiz yaparız dedik, aldık nevaleyi...
Aha bi de hayatımızı kurataran 2. şeyi şans eseri bulduk ! "Midye Dolması!" ::a3 ::a3 ::a3
Bi sokağın arasında , elektrik panosunu desk yaparak kurduk muhabbeti, bi yandan gülüyoruz bi yandan , yiyip içiyoruz , kardeşlik MC kulübümüzün yelekleri de üzerimizde olduğundan , yanımızdan geçenler , anlayamadılar,resmen birbirlerine şöle diyolar "Abi bunlar ne?" :yok :s
E yaw biz de insanız... :st :st :st

Ziyafetten sonra Balıkesir kazan biz kepçe başladık dolaşmaya... Garip ve güzel yerelerden geçtik , barlar sokağını bulduk ama KAPALIII!

Bu arada yolda yürüken , mağazanın birinin içine bizim Regal lerden biriyle dekor yapmışlardı.

Neyse uzatmayalım , otele gidip yatıp dinlenmek zorundaydık , yarın ne olacağı meçhuldü...
Otele gittik yattık...

Ve sabah oldu geldik motorun yanına , haa sölemeyi unuttum , bu arada egsoz da koptu... Gülümsüyorum

Usta filan bulamadık , ee iş başa düştü...

Ateşleme sorunu olduğundan, CDI ve bobine ulaşmam lazımdı. Depoyu bi söktük, tataaaa ! Bugünün bombası...
BOBİNİN FİŞİ ÇIKMIŞ ! Hay senin............... :g :g :! :g :g biiip....biiipp.... :! :!

Tam onu taktık bu sefer kütüklükteki gaz teli yerinden çıktı, civatalar açılmıyo, soğuktan, sıcak sular, hidrolikler, neyse onu da hallettik, 2 saatimizi yedik orda ,ama olsun artık yoldaydık...

İzmir'e az kaldı ama biz de bitmeye başladık...SOĞUK ! SOĞUKKK !

Ve sonunda, İzmir' girerkken bii bekleyen kardeşlerle buluştuk ve güzel bi ziyafet bizi bekliyordu.. ::a3 ::a3 ::a3

Misler gibi Çipuramızı, karidesimizi, kalamarımızı yedik , rakımızı içtik, saolsun kardeşler, 10 numara ağırladılar bizi... :2r :2r :2r

Otele gittik , uyuduk , sabah oldu yola çıkma vakti geldi...

İzmir merkezdeki bir limanda başka bir akadaşı daha ziyaret ederek , İstanbul'a dooru yola çıkmaya hazırlandık.

Bu sefer o kadar fazla duraklamyacaktık, ve İlk durak Manisa oldu.

Artık durmayalım dedik ama , özellikle bayramın 3. günü yani cumartesi akşamı bi önceki günden daha soğuktu.
Bir benzinlikte çoraplarımızı değiştirdik, + 2 tane daha giydik , 2 çift eldiven, 2 şer swaet daha, olduk robot gibi.
Zaten , bi deniz kıyısı bi tepelerden geçmekten vücutlarda dengesini yitirdiğinden, iice zorlanmaya başladık.

Her fırsatta kısa süreli, ayaklarımızı ve ellerimizi ısıtacak bişi bulup 5 dk soora yine ola çıkıyorduk.
Ve sonunda, Yalova dan geçip feribota bindik. Feribotta resmen yayıldık , YAŞASIN SICAKTI ! :6 :6 ::a3 :2r :2r
Eskihisardan sonra bi 40 km yolumuz kalmıştı. Sorun da diildi.

Eve vardığımızda, saat 01:00 civarıydı herhalde ,km saati : 1175km filan gösteriyordu, zaten başka resim de yok, sıcak bi banyo ve sıcak bi yatağa kavuşma, olay bu zaten gerisini de hatırlamıyorum...

Speedy

Topik başlıgının tümünün büyük harfle yazılması forum kurallarınca yasaktır..Edit Sercat 46
Başa dön
speedygonzales777 Çevrimdışı speedygonzales777 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.12.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu helal olsun !! bu havada o yolu yapacak kadar sevdiğiniz motorla uzun uzun yollar harika geziler yapın inşallah ne diyeyim... Gülümsüyorum

(Bobin fişi çıkması nefret ettiğim arızadır adama buji muji ne varsa söktürür lanet olası, geçmiş olsun...)
Başa dön
-Athos- şimdi Çevrimiçi -Athos- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 24.12.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çılgınlık bööle bişey olsa gerek Bravo
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 24.12.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heheh ÇOk süpper bir gezi olmuşş bu soğuktaa Çok gülüyorum
helal size Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Delirdim Dans

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.12.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şortlu yazgezilerinden sonra buda mükemmel bir gezi olmuş helal sana durmakyok yola devam yolun açık bobin kaplon daima takılı olsun
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 24.12.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1175 km Alkışlıyorum Alkışlıyorum iyi yol yapmıssınız hakkaten bravoo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 24.12.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales777, çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.12.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylencek söz yok süper bu soukda Gülümsüyorum Şok oldum Bravo Alkışlıyorum Dans
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 24.12.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bır gezı olmus paylasım ıcın tesekkurler bu arada ne kadar cok bıra ıcıyorsun her durakta Delirdim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.12.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerinize içim üşüyerek baktım Gülümsüyorum
inanılmaz soğuk vardı hernekadar güneş gözükse bile,
cumartesi az bi yol yaptım bende,hala iliklerimi ısıtmaya çabalıyorum wallayi.
güzel gezmişsiniz,tebrikler Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.12.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 24.12.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Usta gezi güzel de , o yolda içilen biralar pek uymamış... Beğenmedim Beğenmedim
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.12.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler ama ileride bu yediğiniz soğuğu biyerlerden çıkarırsınız Üzgünüm
speedygonzales777
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 25.12.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi niyet ve uyarılarınız için teşekkür ederim.
Yol yapmak,özgürlük hissi,sıcak, soğuk,alkolle ısınmaya çalışmak, paylaşmak, destek olmak, motosiklet kardeşliğine değer vermek, bilmediğin yerlere gitmek,tanımadığın insanların garip bakışları... Bunlar gerçekten çok farklı duygular.
Bazı durumlar , çizgileri , kuralları uygulamaya çalışmayı da zorluyor.
Ama şunu çok iyi biliyoruz : Zor Güzeldir !
Beraber yol yapmak dileğiyle
Sevgiler saygılar speedy...
Başa dön
speedygonzales777 Çevrimdışı speedygonzales777 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.12.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales777, güzel yolculuk olmuş teşekkürler paylaşım için
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal