Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kırıntı Cafede 29.12.07 Cumartesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kırıntı Cafede 29.12.07 Cumartesi

Konya MD Kırıntı Cafede 29.12.07 Cumartesi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.12.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Konya MD Kırıntı Cafede 29.12.07 Cumartesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 hafta aradan sonra Konya MD birbirini özledigini gördüm ve toplanıyoruz.

Sitemizin üyelerinden gsxr600 ve gsxr750 Osman Mehmet Semacan kardeşlerin yeni açtıkları mekanda buluşalım dedim

29.12.2007 Cumartesi Saat 19.00 da

Her zamanki gibi 2 soğuk sınırsız çay masada aparatif yiyecekler 5 ytl

Kafamıza göre sohbet edecegimiz bu güzel mekanda buluşmak üzere herkesi bekliyorum

Adres:Eski Meram yolu Meram Sanayi içinde Halı Sahaya varmadan Azel Tekel in Bitişiği, Gülinox mutfağın sokağı KIRINTI CAFE

Mekandan fotolar

Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.12.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH tan mani olmassa bende ordayım 3 hafta aradan sonra birbirimizi özlemiştik orada görüşmek üzere

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.12.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, ordayız Bravo
mekan hayırlı olsun Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.12.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah oradayım özledikepeyce birbirimizi harika bir buluşma olacagına eminim Çok gülüyorum Çok gülüyorum kopalım herzamanki gibi Çoook seviyorum konya MD Çoook seviyorum
Delirdim Delirdim Bravo
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RemziDemirkol
Üye
Üye

Nereden: HIZLI VE ÖKELİ :) - Konya

MesajTarih: 25.12.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekan süper gercekten allahtan mani gelmezse ordayim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.12.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnsallah çalısmıyor olursam gelecem.özledim o ortamı Bravo

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ylmzzz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.12.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekan Kırıntı olur da ben gelmez miyim? Çok önemli birşey olmazsa oradayım Bravo
Başa dön
ylmzzz Çevrimdışı ylmzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.12.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahdan bi mani gelmezse ordayım.

Şükrü abi müsadenle adresi değiştircem. Milletin anlayacağı dilden Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya md yi ağırlamak bizim için bir onurdur mekanımızın kapısı sonuna kadar açıktır.
cengizim nasıl tarif edeceğini merak ediyorum doğrusu ?

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Sayın Başkanım Allah tan bir mani çıkmassa ben de geliyorum hepinizi çok özledim Düğünüm dolayısıyla hepinizi aksattım ve görüşemedik ama Cumartesi inşallah orda olmaya çalışıcam Saygılarımla
Delirdim Alkışlıyorum Çoook seviyorum Dans Çoook seviyorum Alkışlıyorum Delirdim
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.12.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sempatik_1982, sen hayattamısın ?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, Evet abi hayattayım eeee artık bende sizin guruba katıldım KONYA MD EVLİLER gurubu Dil çıkarıyorum Delirdim Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.12.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sempatik_1982, hoşgeldin aramıza Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, Teşekkürler abi saygılar
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.12.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıze ıyı eylenceler İstemiyorum Üzgünüm
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal