Arkadaşlar şu an itibari ile Florya e-5 de bir kaza var netten bakıyorum motor kazası gibi tanıyan varmı,canlı yayın trafik kamerasından görebilirsiniz
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Şu anda kaldırıldı sanırım bilisi olan olursa haber versin lütfen umarım motor kazası değildir ekrandan tam seçemedim
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 26.12.2007 - 14:04 Mesaj konusu:
birazdan o isikameten geçicem bakarız......inşallah kötü bişi olmamıştırr.. _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Apr 16, 2006 Mesajlar: 552 Nereden: istanbul / Bahçeşehir
Tarih: 26.12.2007 - 18:12 Mesaj konusu:
arkadaşlar sabah 11 sularında cennette bir motorsikletli kaza yapmış ben ordan geçiyordum çok kötü bir durum vardı kendimden geçtim manzarayı görünce
motorsiklet parçalanmıştı ve malesef sürücüsüde hayatını kaybetmiş sanıyorum üzeri örtülmüştü çünkü savcı bekleniyordu heralde 2tane ambulans olay yerindeydi
kırmızı bir tır olaya sebebiyet vermiş tahminimie göre tırın altında kalmış
allah rahmet eylesin diyorum
lütfen dikkatli olalım _________________ cbr 125 repsol
A Rh(-)
34 UF 7136
arkadaşım aradı beni o mevkiden geçmiş ve motorun parçalanmış halini görmüş bende tüm arkadaşlarımı aradım acaba kaza yapan sürücü adı veya motorun türü hakkında bir bilgisi olan var mı umarım sölendiği gibi hayatını kaybetmemiştir _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 26.12.2007 - 19:21 Mesaj konusu:
malesef çok kötü bir kazaydı, görme şanssızlığım oldu. artçı hayatını kaybetmiş, motosikleti kullanan arkadaşımızda büyük birşey yoktu diye gördüm.
nette şimdi bir araştırma yaptım
"Sefaköy'de aynı anda TIR'ı sollamak isteyen yakıt tankeri ve motosikletin karıştığı kazada 1 kişi öldü. Eşinin parçalanmış cesedini görünce sinir krizi geçiren sürücüyü, polis ekipleri sakinleştirdi.
Edinilen bilgiye göre, E-5 Karayolu Sefaköy Mevkii'nde meydana gelen feci kazada, eşi Vildan Yoldaş'ın da üzerinde bulunduğu 34 NAL 25 plakalı motosikletin sürücüsü Behçet Yoldaş, Topkapı istikametinde seyir halindeyken Kemal Addan yönetimindeki 47 PB 449 plakalı TIR'ı sollamak istedi. Ancak bu sırada 06 BB 2325 plakalı yakıt tankerinin sürücüsü Mustafa Yılmaz da TIR'ı sollayınca Yoldaş motorsikletinin hakimiyetini kaybetti. Kaskları takılı olan karı kocanın üzerinde bulunduğu motosiklet, Yılmaz'ın kullandığı yakıt tankerine çarptı. Motosiklet yakıt tankeri ve TIR'ın arasında sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle tankerin altında kalan Vildan Yoldaş, parçalanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Behçet Yoldaş hayat arkadaşının parçalanmış cenazesini görünce sinir krizi geçirdi. Bariyerlere yaslanan Yoldaş'ı polisler sakinleştirmeye çalıştı. Ardından ambulansa alınan talihsiz eşe, sakinleştirici iğne yapıldı.
TIR'ın sürücüsü Kemal Addan ve tankerin sürücüsü Mustafa Yılmaz olayın ardından gözaltına alındı. Sürücü Mustafa Yılmaz, yakını arayarak "Ölümlü kaza yaptık" diye haber verdi.
Gözaltına alınan iki sürücü ekip otomobiline bindirilirken, Vildan Yoldaş'ın cenazesinin savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi."
malesef kazanın detayı böyleymiş arkadaşlar
allah rahmet eylesin... _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 26.12.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
kazada yaşamını yitiren bayana allah tan rahmet geride kalan yakınlarına ve ailelerine ise sabır ve baş saglıgı diliyorum _________________ way of LİFE / german autobahn
Tarih: 26.12.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
of yaa çok kötü.allah rahmet eylesin nur içinde yatar inşallah.eşinin durumunu düşünmek bile istemiyorum.aynı şeyleri bende yaşadım halen üzerimden atamadım o psikolojiyi allah yardımcısı olsun,geride kalanlara sabır versin.
Kayıt: Jun 18, 2006 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/Avcylar
Tarih: 26.12.2007 - 20:29 Mesaj konusu:
ben kazay1 gördüm maalesef 11,30 civar1nda geçtim oradab mavi bir motosiklet enduro tarzi ve yerde yatan üstü gazete ile örtülmüs birisi ve scorpio marka gri bir kask durum çok kötüydü 1 saat sonra geri döndüümde adli tip cenaze nakil arabasi cenazyi kaldirmisti Allah rahmet eylesin hepimiz dikkatli olalim arkadaslar ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız