Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Florya E-5 KAZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Florya E-5 KAZA

Florya E-5 KAZA
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Immortalhuseyin
Üye
Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şu an itibari ile Florya e-5 de bir kaza var netten bakıyorum motor kazası gibi tanıyan varmı,canlı yayın trafik kamerasından görebilirsiniz

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Şu anda kaldırıldı sanırım bilisi olan olursa haber versin lütfen umarım motor kazası değildir ekrandan tam seçemedim
Başa dön
Immortalhuseyin Çevrimdışı Immortalhuseyin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Rigel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir link verebilir misin..
Başa dön
Rigel Çevrimdışı Rigel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işallah degildir duymak üzüntü veriyor
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.12.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birazdan o isikameten geçicem bakarız......inşallah kötü bişi olmamıştırr.. Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Immortalhuseyin
Üye
Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oradan amcam geçmiş motor kazasıymış arkadaşlar,umarım kaza yapan arkadaşa bişey olmamıştır.
Başa dön
Immortalhuseyin Çevrimdışı Immortalhuseyin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 26.12.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sabah 11 sularında cennette bir motorsikletli kaza yapmış ben ordan geçiyordum çok kötü bir durum vardı kendimden geçtim manzarayı görünce
motorsiklet parçalanmıştı ve malesef sürücüsüde hayatını kaybetmiş sanıyorum üzeri örtülmüştü çünkü savcı bekleniyordu heralde 2tane ambulans olay yerindeydi
kırmızı bir tır olaya sebebiyet vermiş tahminimie göre tırın altında kalmış
allah rahmet eylesin diyorum
lütfen dikkatli olalım Ağlıyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım aradı beni o mevkiden geçmiş ve motorun parçalanmış halini görmüş bende tüm arkadaşlarımı aradım acaba kaza yapan sürücü adı veya motorun türü hakkında bir bilgisi olan var mı umarım sölendiği gibi hayatını kaybetmemiştir Üzgünüm
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü inşallah yaşıyordur Üzgünüm
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef çok kötü bir kazaydı, görme şanssızlığım oldu. artçı hayatını kaybetmiş, motosikleti kullanan arkadaşımızda büyük birşey yoktu diye gördüm.
nette şimdi bir araştırma yaptım
"Sefaköy'de aynı anda TIR'ı sollamak isteyen yakıt tankeri ve motosikletin karıştığı kazada 1 kişi öldü. Eşinin parçalanmış cesedini görünce sinir krizi geçiren sürücüyü, polis ekipleri sakinleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, E-5 Karayolu Sefaköy Mevkii'nde meydana gelen feci kazada, eşi Vildan Yoldaş'ın da üzerinde bulunduğu 34 NAL 25 plakalı motosikletin sürücüsü Behçet Yoldaş, Topkapı istikametinde seyir halindeyken Kemal Addan yönetimindeki 47 PB 449 plakalı TIR'ı sollamak istedi. Ancak bu sırada 06 BB 2325 plakalı yakıt tankerinin sürücüsü Mustafa Yılmaz da TIR'ı sollayınca Yoldaş motorsikletinin hakimiyetini kaybetti. Kaskları takılı olan karı kocanın üzerinde bulunduğu motosiklet, Yılmaz'ın kullandığı yakıt tankerine çarptı. Motosiklet yakıt tankeri ve TIR'ın arasında sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle tankerin altında kalan Vildan Yoldaş, parçalanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Behçet Yoldaş hayat arkadaşının parçalanmış cenazesini görünce sinir krizi geçirdi. Bariyerlere yaslanan Yoldaş'ı polisler sakinleştirmeye çalıştı. Ardından ambulansa alınan talihsiz eşe, sakinleştirici iğne yapıldı.

TIR'ın sürücüsü Kemal Addan ve tankerin sürücüsü Mustafa Yılmaz olayın ardından gözaltına alındı. Sürücü Mustafa Yılmaz, yakını arayarak "Ölümlü kaza yaptık" diye haber verdi.

Gözaltına alınan iki sürücü ekip otomobiline bindirilirken, Vildan Yoldaş'ın cenazesinin savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi."

malesef kazanın detayı böyleymiş arkadaşlar
Üzgünüm allah rahmet eylesin...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öf öf öf
allah rahmet eylesin
allah sabır versin
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazada yaşamını yitiren bayana allah tan rahmet geride kalan yakınlarına ve ailelerine ise sabır ve baş saglıgı diliyorum Üzgünüm

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of yaa çok kötü.allah rahmet eylesin nur içinde yatar inşallah.eşinin durumunu düşünmek bile istemiyorum.aynı şeyleri bende yaşadım halen üzerimden atamadım o psikolojiyi allah yardımcısı olsun,geride kalanlara sabır versin.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yilmaztahsin
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Avcylar

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kazay1 gördüm maalesef 11,30 civar1nda geçtim oradab mavi bir motosiklet enduro tarzi ve yerde yatan üstü gazete ile örtülmüs birisi ve scorpio marka gri bir kask durum çok kötüydü 1 saat sonra geri döndüümde adli tip cenaze nakil arabasi cenazyi kaldirmisti Allah rahmet eylesin hepimiz dikkatli olalim arkadaslar Ağlıyorum Ağlıyorum ....
Başa dön
yilmaztahsin Çevrimdışı yilmaztahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Çok üzücü... Allah Rahmet eylesin, eşinede sabırlar versin...

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal