Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mondial 12r rr

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mondial 12r rr

mondial 12r rr
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mertz
Üye
Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 18:58    Mesaj konusu: mondial 12r rr Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu motora göz diktim.ilk motorum olcak Çoook seviyorum başlangıç oalrak nasıl.
Başa dön
mertz Çevrimdışı mertz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial 125 rr demek istedin herhalde.. bence yamaha ybr alsan daha iyi.. hem vitesli motor! Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw çin demede ne dersen de.ne mondiali.bisiklet alırım daha sağlam
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ybr Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 26.12.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yada cbr, boşver mondialı....
Beğenmedim ben yandım eller yanmasın kimse mondial almasın Beğenmedim
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mertz
Üye
Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım.ybr al demişinizde ybr 3.500 bu 1.800 zaten param olsa hiç dusunmem .cbr alırım kullanan arkadaslardan yorum beklıyorum.yorumlarınız içinde teşekkur ederım
Başa dön
mertz Çevrimdışı mertz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya o motor çok sorunlu söliyim bak arkadaşta wardı 0 motor ilk hafat bozlurmu garintiyede girmedi bence 2. el honda yamaha al OK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci el bir ybr ve honda bulabilirsin 1800 bile vermene gerek kalmaz belki daha ucuza bile alırsın nedir bu sıfır alma merakı anlayamadım ? 0 alıcam diye dangalak bir markadan alma istersen !!! bence çin motorları ülkenin ve yolların yüz karaları !!!
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertz
Üye
Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motor elıme gectı .gercekten guzel motor .çin malı bısey arıyosanız bı gozden gecırın bu modelı .b
Başa dön
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.12.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial 12r nasıl bir motor bütün mondial modellerini bildiğimi sanıyordum fakat bunu ilk defa duyuyorum Şok oldum
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.12.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mondial 12r rr

ben bunu anlamadımki mondial 12r rr diye bir motormu var.....ama çin malı alma derim bende..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mertz
Üye
Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondıal 125 rr.
Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 28.12.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence mondialden uzak dur
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 29.12.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bilmiyorum öyle bi model mi var yaahu harbiden :s

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 29.12.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar doğru sölemişler ama madem aldın hayırlı olsun inşallah başın ağrımaz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal