Tarih: 26.12.2007 - 20:25 Mesaj konusu: Hangi motoru almalıyım???
ben bir motor alcam ve ilk motorum sayılır.aslında cbr 125 alıcaktım ama bazı topiclerde cbr ile bazı markalar karşılaştırılmış.benimde kafam karıştı şimdi bilgisi olanlara soruyorum... HONDA CBR 125//////DERBİ GPR 125R//////APRİLLA RS 125///////HYSOUNG GT 250/////BUNLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM???????
Kayıt: Mar 19, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul-çanakkale
Tarih: 26.12.2007 - 20:47 Mesaj konusu:
valla arkadaşım karşılaştırdığın makinalar o kadar alakasızki..senin istek ve arzun nedir ona cewap vericek bir makina almalısın.sen 2 zamanlı 125 ile 4 zamanlı 125 i karşılaştıramazsın..ha dersenki gt250 mi derbi mi,gt 250 derim.125 cc sınıfında 4 zmanlı olarak sorarsan tabiki cbr 125..ama diğer makinalarla karşılaştırma..2 zamanlı 125cc arasında tabiki aprilla!ama yedek parça sıkıntısı çok fazla olan bi marka.ayrıca 0'dan başlıyacağın için cbr 125 derim.
valla arkadaşım karşılaştırdığın makinalar o kadar alakasızki..senin istek ve arzun nedir ona cewap vericek bir makina almalısın.sen 2 zamanlı 125 ile 4 zamanlı 125 i karşılaştıramazsın..ha dersenki gt250 mi derbi mi,gt 250 derim.125 cc sınıfında 4 zmanlı olarak sorarsan tabiki cbr 125..ama diğer makinalarla karşılaştırma..2 zamanlı 125cc arasında tabiki aprilla!ama yedek parça sıkıntısı çok fazla olan bi marka.ayrıca 0'dan başlıyacağın için cbr 125 derim.
hyosung alamada kimi alırsan al oda kanuni oluyo dikkat et 8 milyara aldığın mtor 2 milyara satamıcaksın D: _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 27.12.2007 - 12:42 Mesaj konusu:
moto virtin'den devam... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
-hızlı geniş bir şase istiyorsan ve bol paran varsa ayrıca ileride satar değiştiririm demiyorsan APRİLLA RS125
-bisiklet gibi de olmasın azıcık gözteriş olsun diyorsan ve gene paran bolsa parça parası da sorun değil diyorsan DERBİ GPR 125R
-eğer ki yok ben daha yeni başlıyorum parçası bulunan ve uygun fiyatlı olan yeri geldiğinde hızda yapsın diyosan açık pazarda yeri olsun istediğim zaman satarım diyorsan yakıta cimri olsun diyorsan ve daha acemi olduğunu da göze alırsan HONDA CBR125R
-ama diyorsan ki gösterişi olsun ama ses diye bişi olmasın parçası sorun çıkarsada ben binerim ben zaten severim parça aramayı gitmese de gidiyor gibi görünsün satacağım zaman her türlü zararı göze alırım zaten pek de acemi sayılmam işte o zaman HYOSUNG GTR250
bunlar benim şahsi fikirlerim kesinlikle marka yandaşlığı yapmam gerisi sana kalmış iyi ce bi araştır derim şu zamanda motordan önce servislerini araştırmak gerekiyor benden sana söylemesi _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız