Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hangi motoru almalıyım???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hangi motoru almalıyım???

Hangi motoru almalıyım???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Hangi motoru almalıyım??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bir motor alcam ve ilk motorum sayılır.aslında cbr 125 alıcaktım ama bazı topiclerde cbr ile bazı markalar karşılaştırılmış.benimde kafam karıştı şimdi bilgisi olanlara soruyorum... HONDA CBR 125//////DERBİ GPR 125R//////APRİLLA RS 125///////HYSOUNG GT 250/////BUNLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM???????
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125 R Bravo Şaşma derim. Ben de Allah nasip ederse Şubat-Mart gibi alacağım.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrag_blk
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gt250 alma Göz kırpıyorum
Başa dön
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk başlangıç olarak CBR 125 ideal Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrag_blk
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gt250 alma Göz kırpıyorum
Başa dön
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden almayım
Başa dön
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşım karşılaştırdığın makinalar o kadar alakasızki..senin istek ve arzun nedir ona cewap vericek bir makina almalısın.sen 2 zamanlı 125 ile 4 zamanlı 125 i karşılaştıramazsın..ha dersenki gt250 mi derbi mi,gt 250 derim.125 cc sınıfında 4 zmanlı olarak sorarsan tabiki cbr 125..ama diğer makinalarla karşılaştırma..2 zamanlı 125cc arasında tabiki aprilla!ama yedek parça sıkıntısı çok fazla olan bi marka.ayrıca 0'dan başlıyacağın için cbr 125 derim.
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 26.12.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125r alsan bence daha ıyı sonucta marka Bravo

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.12.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 derim Bravo
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

valla arkadaşım karşılaştırdığın makinalar o kadar alakasızki..senin istek ve arzun nedir ona cewap vericek bir makina almalısın.sen 2 zamanlı 125 ile 4 zamanlı 125 i karşılaştıramazsın..ha dersenki gt250 mi derbi mi,gt 250 derim.125 cc sınıfında 4 zmanlı olarak sorarsan tabiki cbr 125..ama diğer makinalarla karşılaştırma..2 zamanlı 125cc arasında tabiki aprilla!ama yedek parça sıkıntısı çok fazla olan bi marka.ayrıca 0'dan başlıyacağın için cbr 125 derim.

+10000000000000 Bravo katılıyorum OK
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 26.12.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah bende alabilsem cbr 125 alacam. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten benim aklımda cbr 125 te ama diğerleri perfons bakımından daha iyi diye duydum
Başa dön
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung alamada kimi alırsan al oda kanuni oluyo dikkat et 8 milyara aldığın mtor 2 milyara satamıcaksın D:
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 27.12.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto virtin'den devam...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.12.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bak sana ne diyeceğim

-hızlı geniş bir şase istiyorsan ve bol paran varsa ayrıca ileride satar değiştiririm demiyorsan APRİLLA RS125

-bisiklet gibi de olmasın azıcık gözteriş olsun diyorsan ve gene paran bolsa parça parası da sorun değil diyorsan DERBİ GPR 125R

-eğer ki yok ben daha yeni başlıyorum parçası bulunan ve uygun fiyatlı olan yeri geldiğinde hızda yapsın diyosan açık pazarda yeri olsun istediğim zaman satarım diyorsan yakıta cimri olsun diyorsan ve daha acemi olduğunu da göze alırsan HONDA CBR125R

-ama diyorsan ki gösterişi olsun ama ses diye bişi olmasın parçası sorun çıkarsada ben binerim ben zaten severim parça aramayı gitmese de gidiyor gibi görünsün satacağım zaman her türlü zararı göze alırım zaten pek de acemi sayılmam işte o zaman HYOSUNG GTR250

bunlar benim şahsi fikirlerim kesinlikle marka yandaşlığı yapmam gerisi sana kalmış iyi ce bi araştır derim şu zamanda motordan önce servislerini araştırmak gerekiyor benden sana söylemesi Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal