Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Marka Doğuyor...HYOSUNG = S&T KANUNİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Marka Doğuyor...HYOSUNG = S&T KANUNİ

Yeni Marka Doğuyor...HYOSUNG = S&T KANUNİ
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.12.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Yeni Marka Doğuyor...HYOSUNG = S&T KANUNİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle cümleten hayırlı olsun...Konunun önemine binaen bu topiği açtım...tüm Hyosungcu arkadaşlara motor camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim...bu konu çoğu motorcuyu ilgilendiriyor...piyasa fiyatlarını belirleyen faktörler bence...

Kanunı yetkilisiyle olan röportaj burada...

bu foto LINKTEN ALINMIŞTIR...

http://motoron.com.tr/Content.aspx?hid=382

Türkiye'de Hyosung = S&T Kanuni

S&T Group ile anlaşan Kuralkan Grubu, Hyosung ve S&T Kanuni hakkında merak edilen tüm soruları Motoron için yanıtladı

25.12.2007

Kuralkan Yönetim Kurulu Üyesi M. Said Kuralkan, Hyosung markalı motosikletlerin üreticisi S&T Group ile kurulan stratejik ortaklıkla ilgili merak edilen soruları yanıtlıyor:

S&T Group ve Hyosung arasında nasıl bir bağ var?

S&T Group 1978 yılında kurulmuş Koreli bir sanayi ve teknoloji firması. Bünyesinde silah, otomotiv, beyaz eşya, makine, ağır sanayi mamülleri gibi ürünler ve bunların teknolojilerini üretiyor. S&T Group geçen yıl Hyosung markasını satın aldı ve markanın dünya genelindeki sahibi oldu.

2008 yılından itibaren bu modeller S&T Kanuni markasıyla üretilecek. Türkiye'de Hyosung diye ayrı bir marka olacak mı?

Anlaşmamız çerçevesinde daha önce Hyosung adı ile Türkiye'de yer alan ürünler 'S&T Kanuni' markası ile pazardaki yerini alacak. Aynı ürünler başka bir marka adı altında Türkiye'de yer almayacak.

Bu ortaklık nasıl doğdu?

Kuralkan olarak Kanuni ürün yelpazesi ile biri birini tamamlayan kaliteli bir marka olarak tespit ettiğimiz Koreli firma ile önce biz irtibata geçtik. İlk görüşmelerimizde öncelik distribütörlüktü. Ancak her iki firmanın birer sanayici olması görüşmeyi salt bir distribütörlükten çıkardı ve anlaşmayı bir stratejik ortaklığa dönüştürdü. Önümüzdeki dönemlerde işbirliğinin farklı açılımlarını görebileceğiz.

Servis ve bayi ağı konusunda nasıl bir yapılanma planlanıyor?

S&T Kanuni ürünlerine yönelik bayi yapılanmamızda öncelik tabii ki Kanuni bayilerinindir. Ancak başka başvurular da gelmeye başladı. Bu başvuruları da konum ve pazar durumuna göre değerlendirmeye alacağız. 2008 yılı içinde 50 noktada bayi-servis yapılanması planlıyoruz. Öncelikle planlanan ilk 50 noktanın servis eğitimleri hazırlığı yapılıyor. Yedek parça konusunda halihazırda var olan online sistemimizi kullanacağız.

S&T Kanuni markalı motosikletleri ilk olarak ne zaman göreceğiz ?

2008 Mart ayı içinde ilk modelleri pazara sunacağız ve fuarda tüm modeller ile yer alacağız. Ayrıca müşterilerimize 2008 modellerin tamamının enjeksiyonlu yeni modeller olacağı müjdesini de vermek isterim.

İleride Türkiye'de üretim ya da Türkiye'ye teknoloji transferi söz konusu olabilir mi?

S&T Group ile işbirliğimizin en önemli noktalarından biri de üretim ve know-how işbirliği hedefleridir. Her iki firma ortak üretim ve teknoloji işbirliği konusunda planlamalara başladı. Pazara sunacağımız ilk ürünler Kore'de üretilecek, 2008 içinde işbirliği çerçevesi netleşmiş olacak.

Nasıl bir fiyat politikası ile pazara girmeyi planlıyorsunuz?

S&T Kanuni modelleri muadillerine göre hem fiyat hem de kalite açısından rekabetin yüksek olduğu bir ortama girecek. Pazarda muadili diğer markalara göre uygun fiyatlarla yer almayı planlıyoruz.

Türkiye'de Hyosung = S&T Kanuni

Kuralkan Grubu Pazarlama Müdürü Said Orhan ise yeni marka ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Türkiye'ye aynı ürünler başka bir isim veya Hyosung adı ile girecek mi?

Kanuni ve S&T Group anlaşmasından sonra Türkiye'ye aynı ürünler başka bir isim yada Hyosung adı ile girmeyecek. Dolayısı ile bu ürünler sadece S&T Kanuni adı ile Kuralkan bayilerinde satılacak.

Hyosung kullanıcılarına hizmet verecek misiniz?

Daha önce Hyosung markası ile satılmış olan tüm motosikletler Kuralkan hizmetlerinden faydalanabilecek. Kuralkan servisler biriminin yetki vereceği servis noktaları Hyosung markası ile satılmış ürünlere de hizmet üretecek şekilde organize oluyor.

Kanuni kullanıcılarına ve S&T Kanuni bekleyenlere neler söylemek istersiniz?

S&T Kanuni ürünleri aslında var olan Kanuni müşterilerimizin beklediği bir ürün grubu. Uzun zamandır yüksek hacimli motosiklet beklentileri hem müşteriler, hem de bayiler tarafından dile getiriliyordu. Şimdi yüksek hacimli ürünler, hem de Kuralkan güvencesi ile Mart ayından itibaren sevenleri ile buluşacak. Motosiklet severlere Mart ayında İstanbul'da yapılacak fuarda S&T Kanuni ve Husqvarna standlarını ziyaret etmelerini tavsiye ederim. Fuarda keyifli special edition modeller olacak. Ayrıca Mart ayından itibaren gelecek yeni S&T Kanuni modellerinin tümü enjeksiyonlu olacak. Türkiye kaliteli ve yüksek hacimli motosiklete daha kolay ve korkmadan binebilecek. Her zamanki gibi öncelikli tavsiyemiz sürüş eğitimi ve belgesinin mutlaka alınması.

En son mete_han tarafından 26.12.2007 - 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.12.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm walla arkadaşlardan duyduguma göre kanuni kötü bi marka 2si nası olur acaba Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 26.12.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ama bu ortaklıktan çıkardıgım .tek sonuç bol ve ucuz yedek parça kotü sürüş zevki .inşallah yanılırımda parçası ucuz kaliteli motora binerim
İyi fikir
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer kanuni hyosung un evvel olarak ürettiği ancak bantlardan kaldırdığı modellerini de üretme yada getirtme yoluna gidebilirse, bu işten çok kârlı çıkar. (tabii tüketicilerde) çünki bu markanın önceleri harika modelleri var.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeniler şekle şemale kanıp alıcak kesin yazık walla mondialden sora sıra bunlardamı yawf birileri bi dur desin bilinçlenmek lazım İstemiyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mide bulandırıcı hyosıng çok güzel bir göveç Gülümsüyorum ama kanuni çok küçük ama mide bulandırıcı bir sinek gibi öle gözüktü buradan bana o göveci yemem ben !!! içine sinek girerse !!!
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goruntu var amaaaaaaaaaaa ? ?
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonucu çok merak ediyorum ama eğer kalite olarak yüksek seviyede hizmet verilecekse kullanıcılar bu işe sevinecektir.firma geçmişine bakıldığı zaman son 3 yıldır birçok insanın başı çok ağrıdı.yani artık yeni bi yapılandırılmaya gidiyorsa kuralkan firması geçmişinden ders alsın ve artık gerçek bi hizmet sunsun.bence böyle bir tecrübeye ulaştılar artık.sıra bu tecrübeyi hizmete yansıtmaya geldi.hayırlı olur umarım...
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 27.12.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu anda da kanuni zaten aynı şeyi yapıyor sattıkları 2 modeli biliyorum birisinin modeli deer 152 diğeri hussar 125 aslında bu motorların gerçek markası cpi gtr150,cpi hussar 125 dir ve kanuni her ne kadar inkar edip türkiyede üretiliyor desede yurtdışından getirdiği motorlara direkt kendi etiketini yapıştırıp satmaktan başka bi şey yapmıyor...
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 27.12.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalite olarak inş. iyi olur.Şahsen ben gurur duydum TÜRK üretimi bir motorunun iyi de olsa kötüde olsa duyulmuş bir motor firmasıyla ortaklığı... Hayırlısı diyelim Bravo
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kardeşim türkiyede motor üretimi felan palavra bunlar türkiye motor ithalatı yapıyor ama üretim yok parçalar gelir montaj yapılır bu üretim değildir montajdır!!!!
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 27.12.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tan21, üretip üretmediği önemli değil Türk adı taşıması yeterli.Piyasada motor hariç bunun gibi çok fazla ürün var hiç yoktan iyidir...Bütçesi yeterli olmayanlar için iyi ...BENCE
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 27.12.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mondialden sora sıra bunlardamı yawf birileri bi dur desin bilinçlenmek lazım İstemiyorum

hahha çok güldüm ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ne diyelim inşallah başarılı olurlarda bizide utandırırlar Gülümsüyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 27.12.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto vitrin'den devam...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.12.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üretim montaj konusunda fikir belirtmeden önce saşe numarasına bakmak lazım motorlar üretildiği ülkenin ve firmanın kodu ile şase numarası alırlar.Her motor üreticisi montaj yapar.Tıpkı her saat üreticisi gibi,pili vb parçalarını o imal etmez ama üstüne casio ,made in japan yazar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal