Tarih: 26.12.2007 - 23:01 Mesaj konusu: Sezon bitti makineleri özledik...
Arkadaşlar merhaba; yaz sezonunun bitmesiyle beraber motosikletlerimizden uzak kaldık en azından ben öyle oldum.Yazın sonundan beri motoruma şöyle keyifli bir biçimde binip kullanmak nasip olmadı.bugün ilk defa brandasını açtım günlük kıyafetlerle bi tur atayım dedim resmen titredim.giyinip binmek istesem ve motorumla bi yere gitsem üzerimdeki kalın kıyafetler indiğimde sorun yaratıyor ve çıkartmak gerekiyor çıkarıncada koyabileceğimiz güvenli bir yer bulamıyoruz yanımızda taşısak çok külfetli oluyor vs. küstük makineyle birbirimize. Askere gitmeme de 1,5 ayım kaldı 18 ay motoruma hiç binemicem onun burukluğuyla beraber vakit bulup en kısa zamanda askere gitmeden önce motorumla bi uzun yol yapmak istiyorum.
Siz nasıl kullanıyorsunuz motorlarınızı, soğuk problem yaratıyor mu vs. görüşlerinizi yazabilirseniz paylaşalım arkadaşlar...
_________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Tarih: 26.12.2007 - 23:09 Mesaj konusu:
adnanım valla benim şuanki modum şu....
motorun bagajında yağmuruk takım var.. ihtiyaç olunca hemen çıkarıp giyiyorum. normaldede içimde kazak üstünde polar yelek onunda üstünde normal bir mont var. montumun etekleri biraz uzun enduro mont gibi.altımda kot içindede içlik var genelde ... her daim elimde eldiven(hava sıcaksa ne mont ne eldiven nede maske var ama ) maske var.. gayet sıcak tutuyor ama açıkcası kullandığım eldiven şuan biraz kalın kaçıyo.. elcikleri tutmazkta zorluk çekiyorum fren yaparken filan epey zor oluyo ama idare ediyoz. çoğu zaman bacaklarım fazla üşüyo ama o zamanda yağmurluğu çıkarım bacaklarıma örtüyorum... kışın bu şekildeyim sizler nasılsınız anlatın beyler bayanlar _________________
Kayıt: Jul 09, 2007 Mesajlar: 411 Nereden: ANTALYA 07DP626
Tarih: 26.12.2007 - 23:11 Mesaj konusu:
caryy_boy_07 demiş ki:
adnanım valla benim şuanki modum şu....
motorun bagajında yağmuruk takım var.. ihtiyaç olunca hemen çıkarıp giyiyorum. normaldede içimde kazak üstünde polar yelek onunda üstünde normal bir mont var. montumun etekleri biraz uzun enduro mont gibi.altımda kot içindede içlik var genelde ... her daim elimde eldiven(hava sıcaksa ne mont ne eldiven nede maske var ama ) maske var.. gayet sıcak tutuyor ama açıkcası kullandığım eldiven şuan biraz kalın kaçıyo.. elcikleri tutmazkta zorluk çekiyorum fren yaparken filan epey zor oluyo ama idare ediyoz. çoğu zaman bacaklarım fazla üşüyo ama o zamanda yağmurluğu çıkarım bacaklarıma örtüyorum... kışın bu şekildeyim sizler nasılsınız anlatın beyler bayanlar
valla ben marmaristeyim şuan burası baya uzun bir süredir günlük güneşlik herkez motor üstünde tabi yaz gibi olmuyor ama motora tutkulu insanlar için bu ince soğuk vız geliyor antalya dahada güneyde burdan daha sıcaktır muhtemelen bak bir buçuk ayın kalmış bu güneşli günleri iyi değerlendir
Tarih: 26.12.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
Ben de garajda çalıştırdım bugün motoru ve 1-2 tur attım garajın içinde. Ben de çok özlemişim makinamı, Ankara'da bu aralar çok tehlikeli motora binmek, yollar hep dona çekmiş.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 26.12.2007 - 23:15 Mesaj konusu:
gardaşım biz 7-24 üstündeyiz vallaa şimdiye kadar büyük bi hastalık yok insallahda olmaz ama tam takım giyiniyom...... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 26.12.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
aspuzlu, aynen hajım bizim bi parçamız kopma şansımız yok walla sabah yerde buz wardı resmen hafif yanlaya yanlaya gene gittim yoluma _________________
yağmur yağarsa şeker olmadığınızdan erimezsiniz !! ayrıca güvenli ekipmanların hepsi sizi sıcak tutmaya yeter ekipmansız binmeye alıştığınız için kış gelince üşüyorsunuz !!! motorsiklet olayında bence mevsim muhabbeti sezon muhabbeti dünyada duyabileceğim en abuk muhabbet sanırım sadece türkiyede bu konuda mevsimlik motorcular var avrupada çok soğuk olmasına rağmen adamlar motor tepesinden inmiyorlar !!! birtek bizim buralarda tatlı su motorcuları var bende pek sevmiyorum tatlı su motorcularını keşke üzerlerinede yazsalar sadece yazın biniyorum diye ona göre selam bile vermeye bilirim bence soğuğu görünce kaçmak motoru terk etmek pek güzel değil yada bazı arkadaşlar soğuk yağmur oluverince arabaları ile işlerine gidiyorlar TEK TEK trafikte 100 araba varsa iki tanesinin içinde aile veya birden fazla yolcu var hepsi tek !!! herkes motor gibi arabaya biniyor !!! neyse lafın kısası askerde daha fazla üşüyeceksin o sebeple bence motorun tadını çıkar !!! ekipmanlarını giy ve yola devam daha dikkatli ol genelde büyük kazaları pazar günleri ve yaz sürücüleri geçiriyor bunuda unutma!!! _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
Tarih: 26.12.2007 - 23:51 Mesaj konusu:
tan21, Dostum ben askerliğimi sivas temeltepe de yaptım tahmin edemiceğin kadar üşüdüm yani Ankara'nın ayazında 140-150 basmak benim pek işime gelmiyor. Yok şehir içinde tin tin giderim desem binerim ama onu yazın da yapmıyorum şehir içinde dur kalk trafikte çok motor kullanmam. Varsın tatlı su motorcusu olalım.
Tarih: 26.12.2007 - 23:52 Mesaj konusu:
yürü beee tan21, abicim tatlı su motorcusunuda biz ekledik sanırım bu muhabbete , avrupada oda yoktur heralde kazalarda en çok bunların başına geliyormuş aman diyim sakınarak binelim ama yaz başından itibaren 5-6 ay boyunca hiç inmedim motor üzerinden unutmamışımdır heralde sürmeyi.inşallah kazasız belasız bi şekilde bi uzun yol yapıcam en kısa zamanda fotolarla tadını çıkarırız beraber.... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Kayıt: Jul 09, 2007 Mesajlar: 411 Nereden: ANTALYA 07DP626
Tarih: 27.12.2007 - 00:11 Mesaj konusu:
eradnan demiş ki:
yürü beee tan21, abicim tatlı su motorcusunuda biz ekledik sanırım bu muhabbete , avrupada oda yoktur heralde kazalarda en çok bunların başına geliyormuş aman diyim sakınarak binelim ama yaz başından itibaren 5-6 ay boyunca hiç inmedim motor üzerinden unutmamışımdır heralde sürmeyi.inşallah kazasız belasız bi şekilde bi uzun yol yapıcam en kısa zamanda fotolarla tadını çıkarırız beraber....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız