Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sezon bitti makineleri özledik...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sezon bitti makineleri özledik...

Sezon bitti makineleri özledik...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Sezon bitti makineleri özledik... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhaba; yaz sezonunun bitmesiyle beraber motosikletlerimizden uzak kaldık en azından ben öyle oldum.Yazın sonundan beri motoruma şöyle keyifli bir biçimde binip kullanmak nasip olmadı.bugün ilk defa brandasını açtım günlük kıyafetlerle bi tur atayım dedim resmen titredim.giyinip binmek istesem ve motorumla bi yere gitsem üzerimdeki kalın kıyafetler indiğimde sorun yaratıyor ve çıkartmak gerekiyor çıkarıncada koyabileceğimiz güvenli bir yer bulamıyoruz yanımızda taşısak çok külfetli oluyor vs. küstük makineyle birbirimize. Ağlıyorum Askere gitmeme de 1,5 ayım kaldı 18 ay motoruma hiç binemicem onun burukluğuyla beraber vakit bulup en kısa zamanda askere gitmeden önce motorumla bi uzun yol yapmak istiyorum.

Siz nasıl kullanıyorsunuz motorlarınızı, soğuk problem yaratıyor mu vs. görüşlerinizi yazabilirseniz paylaşalım arkadaşlar...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adnanım valla benim şuanki modum şu....
motorun bagajında yağmuruk takım var.. ihtiyaç olunca hemen çıkarıp giyiyorum. normaldede içimde kazak üstünde polar yelek onunda üstünde normal bir mont var. montumun etekleri biraz uzun enduro mont gibi.altımda kot içindede içlik var genelde ... her daim elimde eldiven(hava sıcaksa ne mont ne eldiven nede maske var ama ) maske var.. gayet sıcak tutuyor ama açıkcası kullandığım eldiven şuan biraz kalın kaçıyo.. elcikleri tutmazkta zorluk çekiyorum fren yaparken filan epey zor oluyo ama idare ediyoz. çoğu zaman bacaklarım fazla üşüyo ama o zamanda yağmurluğu çıkarım bacaklarıma örtüyorum... kışın bu şekildeyim sizler nasılsınız anlatın beyler bayanlar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

18 ay motoruma hiç binemicem

askerlik 15 ay değilmi yaww Çok gülüyorum
yerinde olsam üşüsemde binerdim Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caryy_boy_07 demiş ki:
adnanım valla benim şuanki modum şu....
motorun bagajında yağmuruk takım var.. ihtiyaç olunca hemen çıkarıp giyiyorum. normaldede içimde kazak üstünde polar yelek onunda üstünde normal bir mont var. montumun etekleri biraz uzun enduro mont gibi.altımda kot içindede içlik var genelde ... her daim elimde eldiven(hava sıcaksa ne mont ne eldiven nede maske var ama ) maske var.. gayet sıcak tutuyor ama açıkcası kullandığım eldiven şuan biraz kalın kaçıyo.. elcikleri tutmazkta zorluk çekiyorum fren yaparken filan epey zor oluyo ama idare ediyoz. çoğu zaman bacaklarım fazla üşüyo ama o zamanda yağmurluğu çıkarım bacaklarıma örtüyorum... kışın bu şekildeyim sizler nasılsınız anlatın beyler bayanlar
Gülümsüyorum

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben marmaristeyim şuan burası baya uzun bir süredir günlük güneşlik herkez motor üstünde tabi yaz gibi olmuyor ama motora tutkulu insanlar için bu ince soğuk vız geliyor antalya dahada güneyde burdan daha sıcaktır muhtemelen bak bir buçuk ayın kalmış bu güneşli günleri iyi değerlendir Göz kırpıyorum
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de garajda çalıştırdım bugün motoru ve 1-2 tur attım garajın içinde. Ben de çok özlemişim makinamı, Ankara'da bu aralar çok tehlikeli motora binmek, yollar hep dona çekmiş.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gardaşım biz 7-24 üstündeyiz vallaa şimdiye kadar büyük bi hastalık yok insallahda olmaz ama tam takım giyiniyom...... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, aynen hajım bizim bi parçamız kopma şansımız yok walla sabah yerde buz wardı resmen hafif yanlaya yanlaya gene gittim yoluma Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben düzcedeyim.sabah akşam hep sissss var.göz gözü görmüyor.hadi görse sğuğa aldırış etmeden binerim motoruma Bravo Gülümsüyorum
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur yağarsa şeker olmadığınızdan erimezsiniz !! ayrıca güvenli ekipmanların hepsi sizi sıcak tutmaya yeter ekipmansız binmeye alıştığınız için kış gelince üşüyorsunuz !!! motorsiklet olayında bence mevsim muhabbeti sezon muhabbeti dünyada duyabileceğim en abuk muhabbet sanırım sadece türkiyede bu konuda mevsimlik motorcular var avrupada çok soğuk olmasına rağmen adamlar motor tepesinden inmiyorlar !!! birtek bizim buralarda tatlı su motorcuları var bende pek sevmiyorum tatlı su motorcularını keşke üzerlerinede yazsalar sadece yazın biniyorum diye ona göre selam bile vermeye bilirim Çok gülüyorum bence soğuğu görünce kaçmak motoru terk etmek pek güzel değil yada bazı arkadaşlar soğuk yağmur oluverince arabaları ile işlerine gidiyorlar TEK TEK trafikte 100 araba varsa iki tanesinin içinde aile veya birden fazla yolcu var hepsi tek !!! herkes motor gibi arabaya biniyor !!! neyse lafın kısası askerde daha fazla üşüyeceksin o sebeple bence motorun tadını çıkar !!! ekipmanlarını giy ve yola devam daha dikkatli ol genelde büyük kazaları pazar günleri ve yaz sürücüleri geçiriyor bunuda unutma!!!
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi basmayın yarama yahu yaptırsam makinayı yağmur çamur demicem binecem ama Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biss -1 derece bile sıkarıkkk Göz kırpıyorum

ICERIDER.. Bravo
Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tan21, Dostum ben askerliğimi sivas temeltepe de yaptım tahmin edemiceğin kadar üşüdüm yani Çok gülüyorum Ankara'nın ayazında 140-150 basmak benim pek işime gelmiyor. Yok şehir içinde tin tin giderim desem binerim ama onu yazın da yapmıyorum şehir içinde dur kalk trafikte çok motor kullanmam. Varsın tatlı su motorcusu olalım. Çok gülüyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 26.12.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yürü beee tan21, abicim tatlı su motorcusunuda biz ekledik sanırım bu muhabbete , avrupada oda yoktur heralde Gülümsüyorum kazalarda en çok bunların başına geliyormuş aman diyim sakınarak binelim ama yaz başından itibaren 5-6 ay boyunca hiç inmedim motor üzerinden unutmamışımdır heralde sürmeyi.inşallah kazasız belasız bi şekilde bi uzun yol yapıcam en kısa zamanda fotolarla tadını çıkarırız beraber.... Bravo
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 27.12.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan demiş ki:
yürü beee tan21, abicim tatlı su motorcusunuda biz ekledik sanırım bu muhabbete , avrupada oda yoktur heralde Gülümsüyorum kazalarda en çok bunların başına geliyormuş aman diyim sakınarak binelim ama yaz başından itibaren 5-6 ay boyunca hiç inmedim motor üzerinden unutmamışımdır heralde sürmeyi.inşallah kazasız belasız bi şekilde bi uzun yol yapıcam en kısa zamanda fotolarla tadını çıkarırız beraber.... Bravo
evet yapalım bi gezi yeni motorumla bende gelirim OK

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal