Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sonunda gsx-r600 aldım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sonunda gsx-r600 aldım

sonunda gsx-r600 aldım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:07    Mesaj konusu: sonunda gsx-r600 aldım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda aldım gsx-r600 gercekten çok guzel bır makina sevdım ama 1000 lık bır makinannın yerını tutmuyor 1000lik lere gaz verdın yerınde durmuyor kuduruyor ama 600 ole deıl işl yavas yavas alışırıs Bravo zaten aldıgım motorun resımlerını daha once sızle paylaşmıştım tekrar resım atmaya gerek yok sanırım ama yınede resım çektıgım zaman atayım resımleri
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelenomer, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman diliğiyle dostum, çok güzel makine almışsın favori motorumdur OK ,2. el mi yoksa 0 mı aldın? tekrar hayırlı olsun.
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor sıfır sayılır daha 3600km de 5 aylık motor 2007 model
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelenomer, Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanman dileğiyle Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelenomer, Hayırlı olsun......
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, lastiklere bakılırsa sana 1000cc motor değil bu makinanın hakkını vermek düşüyor, viraj yapıp yanaklara kadar yatırdığın fotolarıda görmek istiyoruz hadi kolay gelsin kazasız belasız.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaça aldın hayırlı olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun.. allah kaza bela vermesin...
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.12.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelenomer, hayırlı olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 27.12.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Re: sonunda gsx-r600 aldım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardelenomer demiş ki:
1000 lık bır makinannın yerını tutmuyor 1000lik lere gaz verdın yerınde durmuyor kuduruyor ama 600 ole deıl işl yavas yavas alışırıs Bravo

Bana da aynisi olmustu. Bir sure kendi motosikletimi kullandiktan sonra arkadasimin R6'sina binmistim. Gaz kolu cok tepkisiz gelmisti. Bosluk var gibi sanki... Gülümsüyorum 1000'lik kullanan birinin 600'lukten devam etmesi zor. Sabir ister biraz.

Butun is torkta bitiyor. 1000'ligin torku bambaska.

Bu arada motosikletini gule gule kullan kardelenomer.
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun niye binlik almadın aşagı yukarı aynı fiyat civarındalar Gülümsüyorum
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. güle güle 1000 Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 27.12.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gule gule kullan allah kaza bela vermesın kardes Bravo

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 27.12.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim kazasız mutlu günlerinde kullan
hayırlara vesile olması dileğiyle Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.12.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
OK

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal