Uzun zamandır büyük bi merak ve hevesle beklediğim kaskım nihayet geldi:) Ay yıldızlı Kenan Sofuoğlu kaskı bu sezon Shoei Xr 1000 modelinde satılacak bildiğiniz gibi...Kask gerçekten göz alıcı; harika gözüküyo....Sağ, sol ve üstteki büyük ay yıldızlar ve çevresindeki yıldızlar kırmızı renkle müthiş bi bütünlük oluşturmuş....Görünen o ki; çook uzun bi süre daha bi dünya şampiyonu çıkaramıcaz bu şartlarda bari Kenan'ın ay yıldızlı kaskını gururla takayım istiyodum.....İzmir'de ilk ben aldım galiba:) bu da keyifli bişey....Bizim dükkana ilk etapta 30 tane aldık, ilkini hemen kaptım zaten:)(ki reklam olmasın diye dükkanın ismini özellikle söylemiyorum)....kolilerin üstünde koca koca harflerle KENAN yazması gurur verici hakikaten, en güzeli de buydu bence, ne de olsa bütün dünyaya o isimle gidecek.....Büyük yarışçı olmak böyle bişey işte, kaskına kendi ismini verebilmek Fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim....
_________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
kask süperde fiyat için aynı şeyi diyemiyeceğim.kask güzelmiş ama hayırlı günlerde kullan _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Tarih: 27.12.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
çok güzek ama en önemli gurur verici bi durum _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 27.12.2007 - 20:05 Mesaj konusu:
Gerçekten çok güzel, ben son şampiyon oldugu yarıştaki rengini daha çok beğenmiştim aslında ama sanırım ondan seri üretim olmayacakmış.
Neyse zaten nisan ayında kask aldım daha üretilecek olsada bana gelmesine en az 2 sene var _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız