Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beklediğim kask geldi en sonunda!!(Shoei XR1000 Kenan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beklediğim kask geldi en sonunda!!(Shoei XR1000 Kenan)

Beklediğim kask geldi en sonunda!!(Shoei XR1000 Kenan)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Beklediğim kask geldi en sonunda!!(Shoei XR1000 Kenan) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun zamandır büyük bi merak ve hevesle beklediğim kaskım nihayet geldi:) Ay yıldızlı Kenan Sofuoğlu kaskı bu sezon Shoei Xr 1000 modelinde satılacak bildiğiniz gibi...Kask gerçekten göz alıcı; harika gözüküyo....Sağ, sol ve üstteki büyük ay yıldızlar ve çevresindeki yıldızlar kırmızı renkle müthiş bi bütünlük oluşturmuş....Görünen o ki; çook uzun bi süre daha bi dünya şampiyonu çıkaramıcaz bu şartlarda Gülümsüyorum bari Kenan'ın ay yıldızlı kaskını gururla takayım istiyodum.....İzmir'de ilk ben aldım galiba:) bu da keyifli bişey....Bizim dükkana ilk etapta 30 tane aldık, ilkini hemen kaptım zaten:)(ki reklam olmasın diye dükkanın ismini özellikle söylemiyorum)....kolilerin üstünde koca koca harflerle KENAN yazması gurur verici hakikaten, en güzeli de buydu bence, ne de olsa bütün dünyaya o isimle gidecek.....Büyük yarışçı olmak böyle bişey işte, kaskına kendi ismini verebilmek Bravo Fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim....

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyat nedir hocam
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask çok güzel ve gurur verici Bravo Gülümsüyorum

Son Mesajdan 27 saniye:

fiyat nedir Gülümsüyorum
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canabien, diğer xr1000'lerle aynı, 450euro...
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask güzel de fiyatı çok muş
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, kask gerçekten çok hoş, Bravo Bravo Bravo
bu arada resimdeki 2007 rr1000 satılıkmı??
pm den ulaşırmısın bana eğer satılıksa..... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 27.12.2007 - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask süperde fiyat için aynı şeyi diyemiyeceğim.kask güzelmiş ama hayırlı günlerde kullan
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzek ama en önemli gurur verici bi durum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulen türker kapmışsın kaskı valla helal olsun sana. Alkışlıyorum
bu arada senin motor siyah yakışmaz sana o kask bana hediye et sen onu. Dil çıkarıyorum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask on numara daha geçen sene xr-1000 almıştım, 1 sene bekleseydim bundan alırdım kesin. İyi günlerde kullanırsın inşallah. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye için ne gurur verici bir olay..
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ve gurur verici bir olay. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeste olacağı için bu kasktan Ben Sizin dükkandan Reklam yapmak gibi olmasın Motostop'tan Xr1000 Joust Aldım Gülümsüyorum
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel, ben son şampiyon oldugu yarıştaki rengini daha çok beğenmiştim aslında ama sanırım ondan seri üretim olmayacakmış. Beğenmedim
Neyse zaten nisan ayında kask aldım daha üretilecek olsada bana gelmesine en az 2 sene var Gülümsüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkaten güzel olmuş.güle güle kullan.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal