Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 27.12.2007 - 19:51 Mesaj konusu:
2008 herkese mutluluk, başarı, aşk ve huzur getirsin..Umarım hepimizin dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur...
Bu arada yeni yıl tebrik kartımız da çok şeker olmuş _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 27.12.2007 - 19:53 Mesaj konusu:
bumotor delisi acayipp 10 yıldır motor kull 10 marka ve tarz değiştirdim tüm motorlarr iyidir md çok daha iyidir chopper veya enduro hepsi bizizz yavvvav biri bizi durdursun diyorum msz yoll
Tarih: 27.12.2007 - 20:19 Mesaj konusu:
WarCer, yeni bir senede insanların birbirine saglık-mutluluk dilemelerinin HRİSTİYANLIKLA alakası yokki..
Yepyeni bir yılda daha sevdiklerimizle olmak ve bunu paylaşmak İNSANCIL bir durum diye düşünüyorum..
Haa sorarsan Noel Baba,Kardan adam,Çam agacı falan nedir diye..Onlarda işin eglencesi,fantezisi..
ALLAH Yeni bir yılı kutlamayı sadece Hristiyan alemine bağşetmedi. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız