Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***Yeni YIL 2008*** dilekleriniz buraya!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***Yeni YIL 2008*** dilekleriniz buraya!!!!!

***Yeni YIL 2008*** dilekleriniz buraya!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:40    Mesaj konusu: ***Yeni YIL 2008*** dilekleriniz buraya!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes ayrı ayrı "İyi seneler" topici açmasın..Burda 2008 YILI dileklerinizi-temennilerinizi yazabilirsiniz..

Sizlere birde YILBAŞI TEBRİK KARTI hazırladık..

Ve hergün ortalama 10 BİN kişi tarafından ziyaret edilen sitemizin açılışına YENİYIL a özel bir GİRİŞ yaptık..
Buyrun: www.motordelisi.com

2008 Yılının hepimize saglık,mutluluk,başarı getirmesini dilerim..

En son HakanDincer tarafından 04.01.2008 - 00:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 de ask ıstıyorum evlenmek ıstıyorum cocuk ıstıyorum...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehhe tebrik kartı süper olmuş Çok gülüyorum herkese sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet herkese iyi seneler...

10UR1, usta yeniyıla 4 gün kalmış... evlilik yeri düğün nişan cart curt desen 3-5 ay... ee bi çocukda 9 ay eder 14 ay..... çocuğu 2009a al Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, 2008 14 aymıs yawww Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
barannet
Üye
Üye

Nereden: bursa - heykel

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün md ailesine bursa'dan sevgiler, kazasız belasız yıllar.
Başa dön
barannet Çevrimdışı barannet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız ve belasız, mutlu, huzurlu, güven veren yeni arkadaşlar ve yeni motosikletler...

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 herkese mutluluk, başarı, aşk ve huzur getirsin..Umarım hepimizin dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur...

Bu arada yeni yıl tebrik kartımız da çok şeker olmuş Gülümsüyorum
ssporto
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bumotor delisi acayipp 10 yıldır motor kull 10 marka ve tarz değiştirdim tüm motorlarr iyidir md çok daha iyidir chopper veya enduro hepsi bizizz yavvvav biri bizi durdursun diyorum msz yoll
Başa dön
ssporto Çevrimdışı ssporto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende herkesin yeni yılını kutlarım ve sağlık ve başarı dilerim.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.12.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben anlamıyorum bu yeni yılı Biz Hristiyan değiliz ki Noel'i kutluyoruz... Beğenmedim
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkezın yenı yılı mutlu ve huzurlu olsun ısallah ynı motor nasıp eder Delirdim
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ShaqShuqa
Üye
Üye

Nereden: İstanbuL-Avcılar

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkezin yeni yılını kutlarım. ALLAH(c.c) kimseyi zora düşürmesin kazadan beladan korusun
Başa dön
ShaqShuqa Çevrimdışı ShaqShuqa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlık,mutluluk,bol kazanç,huzur,aşk ve kazasız,belasız sürüşler,nazarsız gözler istiyorum.Terör bitsin,ülkemize huzur ve barış gelsin.amerika güçsüz ülkelere demokrasi getirmeyi bıraksın.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.12.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, yeni bir senede insanların birbirine saglık-mutluluk dilemelerinin HRİSTİYANLIKLA alakası yokki..
Yepyeni bir yılda daha sevdiklerimizle olmak ve bunu paylaşmak İNSANCIL bir durum diye düşünüyorum..
Haa sorarsan Noel Baba,Kardan adam,Çam agacı falan nedir diye..Onlarda işin eglencesi,fantezisi..
ALLAH Yeni bir yılı kutlamayı sadece Hristiyan alemine bağşetmedi.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal