Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trabzon MD <<KAMOK>>RİZE Gezisi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trabzon MD <<KAMOK>>RİZE Gezisi...

Trabzon MD <<KAMOK>>RİZE Gezisi...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.12.2007 - 04:04    Mesaj konusu: Trabzon MD <<KAMOK>>RİZE Gezisi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOTORCU CİHAN
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jawaufuk
Üye
Üye

Nereden: TRABZON

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelik le m. d. arkadaşlara selamlar cihan ellerine sağlık ama kısa da olsa bişeyler yazabilirdin seni geziye giderken haber vermememiz senin de bize bu şekilde bir pretestoyla karşılık vermene sebep oluyor galıba ama yinede sağol en azından resimleri attın. Günü birlik yapmış oldugumuz Trabzon Rize gezisin den ama soğuk bir geziden belirteyim bu arada unutmadan caykur genel müdürünede sonsuz teşekküllerimi arkadaşlarım ve benim adıma dile getireyim eski bir motosiklet tutkunuymuş kendisi biraz sohbet etme fırsatı bulmuştuk tekrardan selamlar .karadeniz li bol gezilerde görüşmek üzere selamlar.
Başa dön
jawaufuk Çevrimdışı jawaufuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarı memleketim trabzon.. yaklaşık 3 senemi verdiğim ve bugun bu şartlarda olmamı sağlayan rize.. uzun zaman olmuş... anılar mı desek duygular mı bilemedim..
arada böyle hatırlatmalar yapmanızı dilerm.. mutlu geziler..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, herzamanki gibi çok güzel bir gezi olmuş allah yenilerini nasip etsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gezı gormus bol resımlı karadenımızın her yerı cennet paylasım ıcın tesekkurler Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 28.12.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soğuk ama güneşli, güzel memleket, güzel gezi Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 28.12.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi Alkışlıyorum
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.12.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, paylaşım için teşekkürler
çok güzel kareler gerçekten

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaufuk, ewt abi beni iyi anlıyorsun ama ben gezilere çağırılmıyorum diye protosto etmiyorum.gelmediğim gezi ne yazabilirimki ???soruyorum sana .ewt benim düşüncelerimi bir tek sen yansıtıyorsun ama laf var icrahat yok ... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jawaufuk
Üye
Üye

Nereden: TRABZON

MesajTarih: 28.12.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne sitem be cihan sen amcana söyle bunları ben ancak düşüncelerimi dile getirdim sen bunları naci abiye söyle ve onla cözüme ulaşabilirsin
Başa dön
jawaufuk Çevrimdışı jawaufuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 28.12.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler paylaşım için
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaufuk, işte bende o konudan bahsetmeye çalışıyorum burda yazdıkları birde onla konuşsan diyorum ufuk abi yani biraz icrahat ... Bravo
Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cihan abi resimler makinalr manzalaralar mekanlar herşey süper Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SİMAV ( M D ) 43.5

MesajTarih: 28.12.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldukça keyifli bir gezi olmuş..tebrikler Alkışlıyorum
ezgimuzikevi Çevrimdışı ezgimuzikevi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 28.12.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel memlekett hep gitmek isterimmm inşallah bir gün giderim kareler çok harikaa cihancım OK güzellllll birr gezi olmuşşşş OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal