öncelik le m. d. arkadaşlara selamlar cihan ellerine sağlık ama kısa da olsa bişeyler yazabilirdin seni geziye giderken haber vermememiz senin de bize bu şekilde bir pretestoyla karşılık vermene sebep oluyor galıba ama yinede sağol en azından resimleri attın. Günü birlik yapmış oldugumuz Trabzon Rize gezisin den ama soğuk bir geziden belirteyim bu arada unutmadan caykur genel müdürünede sonsuz teşekküllerimi arkadaşlarım ve benim adıma dile getireyim eski bir motosiklet tutkunuymuş kendisi biraz sohbet etme fırsatı bulmuştuk tekrardan selamlar .karadeniz li bol gezilerde görüşmek üzere selamlar.
Tarih: 28.12.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
yarı memleketim trabzon.. yaklaşık 3 senemi verdiğim ve bugun bu şartlarda olmamı sağlayan rize.. uzun zaman olmuş... anılar mı desek duygular mı bilemedim..
arada böyle hatırlatmalar yapmanızı dilerm.. mutlu geziler.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 28.12.2007 - 13:09 Mesaj konusu:
motorcucihan, paylaşım için teşekkürler
çok güzel kareler gerçekten _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1869 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 28.12.2007 - 14:23 Mesaj konusu:
jawaufuk, ewt abi beni iyi anlıyorsun ama ben gezilere çağırılmıyorum diye protosto etmiyorum.gelmediğim gezi ne yazabilirimki ???soruyorum sana .ewt benim düşüncelerimi bir tek sen yansıtıyorsun ama laf var icrahat yok ... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız