Tarih: 28.12.2007 - 05:03 Mesaj konusu: Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti
Sevgili motosiklet sevdalısı arkadaşlarım bu resimleri özellikle geziler kısmına koydum sonuçta bir gezi sonucu çekilen resimler.
Hepiniz duymuşsunuzdur ünlü İngiliz casusu Arabistanlı Lawranceyi Anadolumuzu içten yıkmak Ermeni ayaklanmasını başlatmakiçin Anadoluyu bu motosikletle gezmiştir Lawrance...
Sevgili dostlarım eğer birgün yolunuz Gaziantepe düşerse Hasan Süzer etnoğrafya müzesine mutlaka uğrayınız doğal ortamıyla herkesi büyüleyeceğinize eminim eğer dilerseniz müzede çektiğim resimleride sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım kalın sağlıcakla... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 28.12.2007 - 05:19 Mesaj konusu:
90 yılda gelinen noktaya bakarmısınız?
Hemde bu geçen dönem içerisinde bilim-teknoloji zamanımız kadar gelişmiş degildi..
Sanırım eldeki bu tekneloji ve imkanlarla 10-20 yıl sonra göreceklerimize inanamıyacagız..
Aribastanlı Lawrens mezarından kalkıp günümüz motosikletlerine görse ne yapardı merak ediyorum..Yada biz 100 yıl sonraki teknelojiyi görebilsek... _________________
Alperence Paylaşım için teşekkürler . Eğer bigün gaziantepe yolumuz düşerse müzeyi ziyaret edicem _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Alperence, bu yaz gaziantepte idim ama orda bir müze olduğunu bilmiyordum seneye kısmetse yine gelicem o zaman mutlaka ziyaret ederim...
Teşekkürler _________________ Dostluğumuz baki..
paylasım ıcın tesekkurler o zamanlar bu motor nasıl dı acaba cok ılgınc bır motor gercekten dedıgın gıbı muzeyı gormek gerek bırgun antep e yolum duserse kesın canlısını gormek ısterım ılgınç bır tarıhı deger
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 28.12.2007 - 10:30 Mesaj konusu:
HakanDincer, rinde soyledıgı gıbı 90 yılda gelınen noktaya bakın acaba bundan 90 yıl sonra nasıl motorlar olucak bız goremeyızde cocuklarımız bılır _________________
Tarih: 28.12.2007 - 13:17 Mesaj konusu:
Alperence, şimdiki sorunların doğuda yaşananların 1 numaralı sorumlusu o lanet olası adamdır _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız