Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti

Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 28.12.2007 - 05:03    Mesaj konusu: Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili motosiklet sevdalısı arkadaşlarım bu resimleri özellikle geziler kısmına koydum sonuçta bir gezi sonucu çekilen resimler.
Hepiniz duymuşsunuzdur ünlü İngiliz casusu Arabistanlı Lawranceyi Anadolumuzu içten yıkmak Ermeni ayaklanmasını başlatmakiçin Anadoluyu bu motosikletle gezmiştir Lawrance...

Sevgili dostlarım eğer birgün yolunuz Gaziantepe düşerse Hasan Süzer etnoğrafya müzesine mutlaka uğrayınız doğal ortamıyla herkesi büyüleyeceğinize eminim eğer dilerseniz müzede çektiğim resimleride sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım kalın sağlıcakla...
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.12.2007 - 05:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

90 yılda gelinen noktaya bakarmısınız?
Hemde bu geçen dönem içerisinde bilim-teknoloji zamanımız kadar gelişmiş degildi..
Sanırım eldeki bu tekneloji ve imkanlarla 10-20 yıl sonra göreceklerimize inanamıyacagız..
Aribastanlı Lawrens mezarından kalkıp günümüz motosikletlerine görse ne yapardı merak ediyorum..Yada biz 100 yıl sonraki teknelojiyi görebilsek...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 28.12.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknolojiye bak bee buharla çalışıyor motorsiklet ve o zaman yapılmış
paylaşım için tşkler
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence Paylaşım için teşekkürler . Eğer bigün gaziantepe yolumuz düşerse müzeyi ziyaret edicem

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, bu yaz gaziantepte idim ama orda bir müze olduğunu bilmiyordum Gülümsüyorum seneye kısmetse yine gelicem o zaman mutlaka ziyaret ederim...
Teşekkürler Bravo
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım ıcın tesekkurler o zamanlar bu motor nasıl dı acaba Bravo cok ılgınc bır motor gercekten dedıgın gıbı muzeyı gormek gerek bırgun antep e yolum duserse kesın canlısını gormek ısterım ılgınç bır tarıhı deger
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, rinde soyledıgı gıbı 90 yılda gelınen noktaya bakın acaba bundan 90 yıl sonra nasıl motorlar olucak Şok oldum bız goremeyızde İstemiyorum cocuklarımız bılır
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 28.12.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ilk başta bisiklet sanmıştım arkdaşlar yazıyı okuyunca Çok gülüyorum bunla mı çökertmeye geliyormuşş
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç bir teknoloji... Sinirlendim Sinirlendim
sonerr
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım çok güzel diğer fotolarıda bekliyorum şahsen
Başa dön
sonerr Çevrimdışı sonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
demek o adi şerefsiz ingiliz Öfkeliyim Lawrance bu aleti kullanmış
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam bir görev adamıymış...
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 28.12.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler, sayende lawrence in motorunuda gördük...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.12.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, şimdiki sorunların doğuda yaşananların 1 numaralı sorumlusu o lanet olası adamdır

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 28.12.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzine zam geliyor. yine buharla çalışan bi motor yapsalar Çok gülüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal