Tarih: 29.12.2007 - 16:37 Mesaj konusu: Bursa MD Teorik Motosiklet Sürüş Eğitimi 4 Ocak 08Cuma
Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Etkinlikleri
Motosikletli Çalışma Grubu
Motosikletleri Farkedelim
TEORİK MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
Konuşmacı
PAOLO VOLPARA (OMM-One More Mile)
4 OCAK 2008 CUMA - 18:30
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Konferans Salonu
ÜCRETSİZDİR
Katılımcı Gruplar:
MotorDelisi Spor Klübü Bursa MD (MDSK)
Uludağ Motosiklet Klübü (UMOK)
Bursa Motosiklet ve Otomobil Sporları Klübü (Burmok)
Bursa Choppers Clup (BCC)
Bursa Enduro
Hali hazırda yapılmış olan ve yapılmaya devam eden organizasyonlar ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Motosikletli Çalışma Grubu bir ilke daha imza atarak bu sefer daha çok motosikletliye ulaşabilmek için.Katılımları ile destek veren gruplar ile birlikte organizasyonlarına devam ediyor...Tamamen gönüllü kişilerden oluşan ve Belediye'ye bağlı olan bu grup içerisinde ben de yer alıyorum.Ve Bursa MD adına bu grupta Motordelisi'ni ben temsil ediyorum(Sertaç'ın işleri dolayısıyla).Daha birçok organizasyon ile birlikte Motordelisi Bursa Md, motosiklet adına yapılan işlerde hep bulunacaktır.2008 senesinin ilk organizasyonu 4Ocak'ta bir Teorik Motosiklet Sürüş Eğitimi.Bursa Md olarak bu organizasyona katılınılmasını istiyorum...Çünkü bu organizasyon ile birlikte hem kendi grubumuzun çok iyi bir şekilde reklamını yapmış olacağız.Hem de diğer Bursa'daki gruplar içerisinde yerimizi çok iyi bir şekilde alacağız.Bu gelişmeye devam eden grubumuz için önümüzdeki sezona girişte çok iyi bir adım olacaktır..Ve bu şekilde organizasyonlar tüm hızı ile devam edecektir.Motosiklet Kültürünü Geliştirmek adına yaptığımız çalışmalarda tüm üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz...Ücretsiz olan bu organizasyonda ortak hareket edip grup sürüşü ile konferans sürüşüne gitmek en mantıklısı olarak görüyorum.
Buluşma Yeri:Yeşil Türbe Önü(Çelebihan-Hünkar)
Buluşma Saati: 17:00
Hareket Tarihi ve Saati: 4 OCAK 2008 CUMA 17:30
Varılacak Yer:Mudanya Yolu Organize Sanayi İçi BTSO Konferans Salonu
Grup Kaptanı Serçat_46
Grup sürüşü kurallarının geçerli olduğu sürüşümüzde Hızımız 90km/h ile sınırlıdır
Not:İş gününde ve iş saatlerine yakın olan bu eğitimde bir günlük olarak işlerimizden erken çıkmamız umarım mümkün olur...
Desteğiniz ile birlikte MotorDelisi'ni çok iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum...
ultraukala, Akıncım işlerim dolayısıyla katılamadım toplantıya ve cok güzel yardımcı oldun teşekkürler topigi actıgın içinde cok teşekkürler Tüm Bursa MD li dostlarımızı bekliyoruz _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 29.12.2007 - 23:35 Mesaj konusu:
sercat46 burak46' nın işi olmassa geliyor bılgın olsun hem senle tanısma fırsatım olur görüşmek üzere _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
barannet Valla güzel bir eğitim herkesin almasını diliyorum.Ben 2-3sefer aynı eğitimi aldım.Ama yine de gideceğim.Ayrıca çok güzel bir organizasyon motosiklet kültürü adına...Umarım cafe'yi birine bırakıp gelebilirsin.Ayrıca inş hava durumu en azından yağmursuz olur.Ben ve birkaç arkadasım için farketmiyorda (özellikle annem için farkediyor (çaktırmayın))
burak46, Umarım katılım gösterirsin sadece sertaç ile mi tanışmak istiyorsun yahu _________________
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 30.12.2007 - 00:48 Mesaj konusu:
Sercat 46, ultraukala,umarım iyi katılı olur _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 3872 Nereden: Manisa Merkez 05546228531
Tarih: 30.12.2007 - 00:50 Mesaj konusu:
ultraukala, söz de Biz de Manisa yerel gündem 21 deniz ama Motorla ilgili bir şey yapmıyoruz ya Muğla gezisi ya Kıbrıslıların buraya gelmesi ya 5 ülkeden gelen yabancıları ağırlamak biz de mi motorla ilgili bir şeyler yapsak. Seni Tebrik ediyorum _________________ PERT TEAM
Kesinlikle cok gerekli bir paylaşım..Konferansa katılımın cok olmasını isterim cünkü bu bilgileri Bursa MD li arkadaşlarımda dinlemesinin faydalı olacağına inanıyorum.. _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
ultraukala, söz de Biz de Manisa yerel gündem 21 deniz ama Motorla ilgili bir şey yapmıyoruz ya Muğla gezisi ya Kıbrıslıların buraya gelmesi ya 5 ülkeden gelen yabancıları ağırlamak biz de mi motorla ilgili bir şeyler yapsak. Seni Tebrik ediyorum
Efet uzun süredir yerel gündem 21'de motosikletli çalışma grubunda üyeyim.Tamamen gönüllü bir grup ve hiç bir organizasyonu ücretli deil...Fazla riayet edemesem de toplantılarına elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.Son çalışmalarımız çok güzel olacak.Bundan sonra çok müthiş bir organizasyon bizleri bekliyor.Detayları bitirdiğimizde programı yine buradan sunacağım...Sanırım bundan soraki organizasyon Türkiye'de bir ilk olacak ve elde etmeye çalıştıklarımızla da bir ilk olacak...Herşey Türkiye'deki motosiklet kültürünün bir adım daha ileri götürmek için.Ben de MotorDelisi adına çalışmalarıma devam ediyorum. _________________
konfenransın hem kendi adıma hemde bursa mdli arkadaşlarım adına faydalı olacağını düşünüyorum ve bütün bursa mdli arkadaşlar bu konferansa gelmesini rica ediyorum Sercat 46 nında gelememesine üzüldüm
KAAN_CBR, kaanım cıbırım sertaç sadece yerelgündem 21 toplantısına katılamadı.Zaten ben motosikletli çalışma grubunun bir üyesiyim aynı zamanda motordelisi'ni de temsil etmiş oldum.Yane bursa'daki motosiklet gruplarından temsilciler çağırmıştık MotorDelisi adına Bursa'da Sertaç'ı çağırdık o gelemeyince öle oldu....Durum böle...
Arkadaslar katılımcılar yavaş yavaş ortaya kendini atarsa çok memnun olacağım.İş gününde olması sebebiyle yeterli katılım gösteremeyeceğimizi biliyorum ama elimizden geldiği kadar özen gösterelim istiyorum... _________________
ultraukala pardon ya ben yanlış anlamışım köfteyi şimdi çaktım neyse gerçekten katılımcı arkadaşlar gelceklerini yazarsalar sevinirim en azından katılacak kişi sayısı tahmin edelim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız