Klasikleşen Bir Tabir Ama Her Zamanki Gibi Bomba Bir Geceydi.
Katılan Katılmayan Bütün Dostlarımıza Teşekkür Eder. Yeni Mekanımızın Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz.
Resimlere Geçelim
Osman Abim Kaptırmış Eski Motorculardan Bahsediyor saolsun iyi nasihatler Verdi İbrahim arkadaşımızın arka profilden Yakalamışım Mekan Sahibi Mehmet Ve Recep Arkadaşımız Hepimiz değişik dünyalardayız Yavaştan Muhabbet sarmaya başladı ısınıyoruz arka Profilden Aldıgımız ibrahim Ve Nurullah arkadaşımız Pek bi kaynaşmış Mekan sahibi Mehmet'in bıradırı Osman Abi Ve konyadaki Diyer Motorcu ustalarımız İsimlerini UnuttuĞum için Yazamıyacağım Etiketide Yaptık Gider Ayak Ustamız Nedense Bizden Ayrı Takılıyor İniyor çIkıyor telefonla konuşuyor Çözemedim Şu ustayı neler çeviriyor Ne Kadar Haşin Bir Bakış Osman Sönük Durmuşun biraz Ali abim bu toplantıda Gözlüğü Kaptı hayırlı ugurlu olsun birdahaki Toplantıya bende gizli kamera götüreceğim Şükrü abi herzamanki Gibi bizi Kırıp Geçiriyor
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 30.12.2007 - 13:00 Mesaj konusu:
güzel bi gece olmuş ellerinize sağlık özellikle sehpalar çok cool olmuş _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
vay vay gene güzel eğlenmişsiniz.siz eğlenin yaw ben almayım.biz çalışalım.siz şimdi yılbaşındada parti neyim verirsiniz valla ben almayım. of ooff ben o vakitler koooca mağazadaki bütün ürünleri tek tek sayıyordum.halada bitmedii.ne gıcık işmiş bu sayım yaw..keşke gelebilseydim ammaa olmadı.
olm fatih bu arada foto makinanızın mı saat ayarı bozuk yoksa bu toplantıda geçmişe yolculuk mu yaptınız 01.01.2005
emeğinize sağlık devamını bekleriz....
myMOTOMAN _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Kayıt: Oct 08, 2007 Mesajlar: 78 Nereden: KONYA/Mevlana diyarı
Tarih: 30.12.2007 - 14:33 Mesaj konusu:
Geldim kısa durdum kusura bakmayın ama işimis vardı bi dahaki sefere full time birlikte olcas allah izin verirse o değilde resim çekinmeden çıktım valla ona acıyom neyse bi dahaki sefere boy endam gösteririrz artıkın herkez kendine cici baksın HERŞEY PARÇALANIR KONYA MD PARÇALANMAZ RAHAT OLUN KASMAYIN..UNUTMAYIN KENDİNİZİ SERBEST BIRAKIN KASMAYIN CİGERİ OLMAYANI OKSİJEN BOĞARMIS
ALLAHA EMANETSİNİZ.. sevgilerle _________________ Sen varken bizde vardık Sen doğmadanda biz burdaydık..!
Ali abim bu toplantıda Gözlüğü Kaptı hayırlı ugurlu olsun birdahaki Toplantıya bende gizli kamera götüreceğim
Ewet haklısın videoları sonra ekliyecem hergün bir tane söz yerine gelmezse varan1,varan2,varan,varan4, olarak 4 tene video var en tehlikelisi varan 4.
Ömer bozkurt bu videoda fena ofsaytta söz yerine gelmezse bütün gizli yönleri varan 4,te
Akşam çok güzel geçti bol kahkahalı bir akşamdı gelen herkese teşekkürler
resimler harika emeğinize sağlık
bir kaç resimde ben ekliyeyim
Havanın soğuk olması sebebi ile motorlar maalesef kış uykusundalar
Şükrü başkanın arabası
(cbrşahin) şahin ve carevellası
Yeni damat fazla izin alamadığı için erken ayrılanlardan
sempatik yusuf
güzel eğlenmişiniz işlerim nedeni ile katılamadım bi sonrakine inş.
fatihcim resimler için teşekkürler canım benim
mehmet abimize de mekanı hayırlı uğurlu olsun diyelim _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
o resmi biz ilk kocaei md toplanmasına giderken yolda giden bir vatan da şı cekmiştik..
wayy be görünce o güünü hatırladımm..
konya md fotolar oldukca süperr konya md hep böle olması dilegiyle... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız