Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni

Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 30.12.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben düldülüm cbf 150 ile Kıbrısa gitmeyi çok istiyorum...Yeşil Hatta kadar gidip UN Birelşmiş Milletler askerinin olduğu bölgeye kadar ikaz yiyene kadar birileri beni durdurana kadar gitmek istiyorum...Kıbrısı yıllardır anlattılar...motosikletle gitmek nasip olmadı...Yurtdışına çıkmanın hayal olduğunu biliyorum... Gülümsüyorum motorumda kocaman bir Türk Bayrağıda olacak bu arada... Delirdim

Kıbrısss 2008 de bekleee beniii...

tek bildiğim ise tanıdığım tüm motorcular Yunanistan İtalya yollarına kendilerini vurmak istemeleri... Gülümsüyorum ne var oralarda bilmiyorum...Halbukim İsveç İsviçre bana daha çekici geliyor...

Afganistana gitmek isteyenlerede bişey demiyorum...Kandaharda Talibanla beraber kayfaltı etmekde hoş bir ambians...Merhaba Talibann biz dostuzz... Dil çıkarıyorum

Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa Dil çıkarıyorum

Ha birde Sümela Manastırına gitmek istiyorum...Sahil yolu yapıldı...herşey çoookk güzel olacakk bu yazzz....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunanistan var aklımda hep bi uzo içip gelirim artık Göz kırpıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm dünyayı gezmek istiyorum.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Almanya ya gidip hız limitsiz otobanlar da volta atmak istiyorum aahahahah Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt bende akdeniz'i gezmeyi çok istiyorum motorum ve ben ahh ahhh İstemiyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yatta
Üye
Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iran hatta hızını alamayıp ordan hindistana geçip doğunun güzelliğini özgünlüğünü

bize öğretilenlerin ne derece yanlış olduğunu görmeye gitmek istiyorum
Başa dön
yatta Çevrimdışı yatta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben karadenızı gezmek ıstıyorum cok met edıyolar yesılını havasını ama once guzel bır motor lazım yoksa koltukla anlasamıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende tüm türkiyeyi karış karış gezmek istiyorum ve her yerinde fotohraf çekilmek itiyorum tabikide motorumla Çok gülüyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet ile olduktan sonra neresi olduğu önemli değil Gülümsüyorum Tüm Dünya'yı dolaşmak bile olabilir

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Afrika- yamyamlar Dil çıkarıyorum
Afrikayı çok merak ediyorum, aslında sponsor bulup çıkıcan tura 5 yıl gelmeyeceksin Bravo
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle SİCİLYA inanılmaz merak ediyorum

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 30.12.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim ÇORUM ÇORUM ÇORUM ÇORUM ÇORUM

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 30.12.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BELÇİKAYA GİTMEK İSTİYORUM,ÇÜNKÜ küçükken orda 3 sene kalmıştım.özlediğim için Ağlıyorum Gülümsüyorum
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yabancı ülkeye çıkma gibi bir isteğim yok ama ülkemi karış karış gezmek istiyorum. Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.12.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maldivlere gitmek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal