Kayıt: Mar 19, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul-çanakkale
Tarih: 30.12.2007 - 20:00 Mesaj konusu: artık boş vitese güvenmiyorum :-(
arkadaşlar bugün yine hergünki gibi dışarı çıkmak üzere hazırlandım,motorumun başın indim. Ben kaskımı,balaklavamı ve eldivenlerimi takarken , her zaman olduğu gibi jikleyi açıp motoru ısıtıcaktım.ayaklık açık ben motorun üstünde değilken rutin olarak yaptığım gibi boşa aldım göstergedeki''N'' işaretini gördüm ve doğal olarak bastım marşa.fakat karaoğlan bana yamuk yaptı!marşa basar basmaz kendini fırlatıverdi öne doğru!!!tutayım diyemeden kendisini yerde görüverdim yere çarpmasıyla sol aynam kırıldı!!!
oysaki ne güzel başlamıştım güne,kendisini miss gibi yıkıyıp temizliycektim,yeni yıla hazırlıycaktım..o benim yüzümü kara çıkardı
bundan sonra ne olursa olsun motorumun üzerindeyken çalıştırcam,inş. sizlerin başına gelmez böyle bir durum...
Tarih: 30.12.2007 - 20:11 Mesaj konusu:
suzukinin çoğu motorunda debriyajla marşı tetiklemeden çalışmama özelliği mevcut motorunun markası suzuki olsaydı bunlar başına gelmezdi hehe _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 30.12.2007 - 21:02 Mesaj konusu:
valla geçmiş olsun bendede cbr125 var yan ayak açıkken kesinlikle çalışmıo kaldırsanda vitesteyse debriyaja basmadan çalışmıo _________________ CBR 125R
gecmıs olsun kardes benım motorda ayaklık acıkken vıtese taktıgın an stop tabı motorum senınkınden farklı bır motor epey guzel bırsey neden boyle bır sorun yarattıkı senın motorun modelı nedır ? umarım motorda fazla hasar yoktur ALLAH buyugunden sakınsın
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 30.12.2007 - 21:31 Mesaj konusu:
cok garıp bır sey ılk defa sende duyuyorum böyle bır seyı bence o konuyu arastır ince ufak sorunlar buyuk ders belaya neden olabılır _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
geçmiş olsu arkadaşım fazla birşey olmamış sıkma canını.
Alıntı:
valla geçmiş olsun bendede cbr125 var yan ayak açıkken kesinlikle çalışmıo kaldırsanda vitesteyse debriyaja basmadan çalışmıo
aynen bendede var viteste iken ayaklığı açtığın an stop ediyor..güzel bir özellik.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Arkadaşım geçmiş olsun,
Acaba bu olayın olma sebebi soğuk şanzuman yağı olabilirmi
evet motorun boşta ama malum balatalar biliyorsunuz yağın içinde
ve soğukken balata ve metal çember tıpkı üzerinde yay basıncı vamış gibi biribini
kavramış ve tekere yol vermiş olabilirmi
aslında neden olabileceğini çözebilirsek bizlerinde başına gelmesine engel olabilmek için
bir vesile olur diye düşünüyorum çünkü
bende böyle çalıştırmalar yapıyorum
eğer bir bilen arkadaş açıklama yaparsa seviniriz
öncelikle geçmiş olsun.bence sen boşa alamamışsın diye düşünüyorum.1de olsa fırlatabilir.yani şimdilik aklıma bu geldi. _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 30.12.2007 - 22:04 Mesaj konusu:
deathlullaby, Geçmiş olsun kardeşim. Üzüntünü anlıyorum çünki bende bir karaoğlana sahibim. Benimkini oynarken düşürmüşler ah bi
yakalasam var yaaa _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız