Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - artık boş vitese güvenmiyorum :-(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

artık boş vitese güvenmiyorum :-(

artık boş vitese güvenmiyorum :-(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 30.12.2007 - 20:00    Mesaj konusu: artık boş vitese güvenmiyorum :-( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün yine hergünki gibi dışarı çıkmak üzere hazırlandım,motorumun başın indim. Ben kaskımı,balaklavamı ve eldivenlerimi takarken , her zaman olduğu gibi jikleyi açıp motoru ısıtıcaktım.ayaklık açık ben motorun üstünde değilken rutin olarak yaptığım gibi boşa aldım göstergedeki''N'' işaretini gördüm ve doğal olarak bastım marşa.fakat karaoğlan bana yamuk yaptı!marşa basar basmaz kendini fırlatıverdi öne doğru!!!tutayım diyemeden kendisini yerde görüverdim Şok oldum yere çarpmasıyla sol aynam kırıldı!!!
oysaki ne güzel başlamıştım güne,kendisini miss gibi yıkıyıp temizliycektim,yeni yıla hazırlıycaktım..o benim yüzümü kara çıkardı Ağlıyorum
bundan sonra ne olursa olsun motorumun üzerindeyken çalıştırcam,inş. sizlerin başına gelmez böyle bir durum...
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.12.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş vardır bundada bir hayır de geç takma kafana Bravo Bravo Bravo
Başa dön
monster28 Çevrimdışı monster28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
risk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.12.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinir bozucu bir durum üzme kendini
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 30.12.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun,
orta sehpa da iken böyle bir sorun olmaz bir çok modelde, kendinize iyi bakın, iyi yıllar..

En son tornado57 tarafından 30.12.2007 - 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tornado57 Çevrimdışı tornado57 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 30.12.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla yapcak bişey yok zaten,olan oldu artık..sağolun yinede İstemiyorum
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 30.12.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukinin çoğu motorunda debriyajla marşı tetiklemeden çalışmama özelliği mevcut motorunun markası suzuki olsaydı bunlar başına gelmezdi hehe Delirdim
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla geçmiş olsun bendede cbr125 var yan ayak açıkken kesinlikle çalışmıo kaldırsanda vitesteyse debriyaja basmadan çalışmıo
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun kardes benım motorda ayaklık acıkken vıtese taktıgın an stop tabı motorum senınkınden farklı bır motor epey guzel bırsey neden boyle bır sorun yarattıkı senın motorun modelı nedır ? umarım motorda fazla hasar yoktur ALLAH buyugunden sakınsın
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun üstüne oturmana gerek yok yorma o kadar kendini.Debriyaj diye b i şey koymuşlar onu kullan Gülümsüyorum Boşa girmediyse stop eder ama öne atmaz en azından
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burak46
Üye
Üye

Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok garıp bır sey ılk defa sende duyuyorum böyle bır seyı bence o konuyu arastır ince ufak sorunlar buyuk ders belaya neden olabılır
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun. Motorunun markasini ben de merak ettim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsu arkadaşım fazla birşey olmamış sıkma canını.
Alıntı:

valla geçmiş olsun bendede cbr125 var yan ayak açıkken kesinlikle çalışmıo kaldırsanda vitesteyse debriyaja basmadan çalışmıo

aynen bendede var viteste iken ayaklığı açtığın an stop ediyor..güzel bir özellik..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tdm850-
Üye
Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım geçmiş olsun,
Acaba bu olayın olma sebebi soğuk şanzuman yağı olabilirmi
evet motorun boşta ama malum balatalar biliyorsunuz yağın içinde
ve soğukken balata ve metal çember tıpkı üzerinde yay basıncı vamış gibi biribini
kavramış ve tekere yol vermiş olabilirmi

aslında neden olabileceğini çözebilirsek bizlerinde başına gelmesine engel olabilmek için
bir vesile olur diye düşünüyorum çünkü
bende böyle çalıştırmalar yapıyorum
eğer bir bilen arkadaş açıklama yaparsa seviniriz

Tekrar geçmiş olsun
selamlar
Başa dön
tdm850- Çevrimdışı tdm850- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun.bence sen boşa alamamışsın diye düşünüyorum.1de olsa fırlatabilir.yani şimdilik aklıma bu geldi.
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 30.12.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deathlullaby, Geçmiş olsun kardeşim. Üzüntünü anlıyorum çünki bende bir karaoğlana sahibim. Benimkini oynarken düşürmüşler ah bi
yakalasam var yaaa Sinirlendim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal