Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir de Kazaya Bir Kurban Daha Verdik...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir de Kazaya Bir Kurban Daha Verdik...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 30.12.2007 - 23:59    Mesaj konusu: İzmir de Kazaya Bir Kurban Daha Verdik... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölüm haberini telefonla öğrendiğimde çok üzüldüm.25 yaşındaki Fatih kardeşimizi dün gece 21:00 civarında KemalPaşa yolunda bir benzin istasyonu önünde gerçekleşen kazada kurban verdik.

Yeter verdiğimiz kurbanlar.Lütfen artık şu aletlerin üzerinde çok daha fazla dikkatli olalım .

Kendisine Allah tan rahmet yakınlarna sabır diliyorum...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok üzücü Ağlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesın yasıda gencmıss Üzgünüm İstemiyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.egehaber.net/izmir.html

Bu sayfada kaza haberi var. İzmirde motosiklet kazası diye açılan başlık...
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesim ailesine allah sabır versin. Ne olur daha çok dikkat daha az sürat mevsim kış asfat sert ve kaygan "Buzlanma ve ıslak olmasada kayar yani kişin "
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya duyduğum andan itibaren soktayım.ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Fatihi motor camiasına girişinde bizzat rol oynayan biri olduğum için çok tuhaf bi üzüntü içinteyim ama bu konuda eklemek istediğim seyler var ve bu özellikle yeni baslayan arkadaslara ders niteliğinde bi yazı olucak tabiki anlamak isteyene.
Fatih 1 yıl kadar önce bizim sirkete gelip motor almak istedi,scooter tecrubesi bile tam olmayan bi arkadastı ve 600cc hatta 1000cc kullanmak istiyordu ona gereken tum uyarıları yaptım ve en azından 600ccye ikna ettim ve bi R6 verdik bu arkadas 1-2 ufak kazayla 3-4 ay kadar R6yı kullandı sonra bu makina bana yetmemeye basladı diyordu. bende gülüyordum yahu R6 yı 3 aylık bi tecrubeyle nasıl bitirdin diyordum o kendini çok iyi sansada aslında cokk tecrubesizdi ama herzaman böyle olur 3-4 ay sonra herkes kendini ROSSİ sanar ve en tehlikeli dönem bundan sonra baslar. tutturdu 1000cc diye ama yine bi şekilde bukez 600RR verdik 2-3 ay kadarda bunu kullandı ve maddi sorunlar nedeniyle sattı ve artık kafaya koymuştu kesinlikle gsxr 1000 almak istiyordu hatta benim motorumu istedi ama ona bu makinayı 30.000 versende vermem sana dedim sonra vicdan azabımı yasatcan bana yaw dedim ben satmam git nerden alırsan al dedim. bi makina aldığını duydum yanıma geldi K5 almış.. yine çok uyardım makinanın özelliklerini 600cc den olan farklarını anlattım uzun uzun. ama kendine olan güveni yuzunden eminim içinden bu adamda amma abarttı yaw diyordu. ve 2-3 ay kadar kullandı işte yeni motorunu ve bu onun son motoru oldu. işte sunu belirtmeden gecemicem motorla saka olmaz RACİNG TEBESSUM BİLE ETMEZ... allah rahmet eylesin nur içinde yat kardesim keske yasasaydın da bu yazıma bi cevap verseydin ve haklıydın deseydin.. Ağlıyorumkısacası arkadaslar 14 ay gibi kısa süre içinde R6-600RR VE GSXR1000. bu hızla artan hacim ve yüksek performans için gereken tecrubeyi kazanmak bukadar kolay olmuyor işte. parayı basıp almak kolay herkes kendini çok yetenekli sanar çok iyi sanar ve bu yönde yapılan uyarılara gülüp gecer. ama yapılan anlık hata telafisi mümkün olmayan sonuçları doğuruyor.. Üzgünüm

En son SRAD-HAN tarafından 31.12.2007 - 00:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabır versin Üzgünüm
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık yaaaaa yazıkkk neolur lımıtlerı bılelım arkadaslar cn yakılmasın uzulmeyelım bızde Allah rahmet eylesın Ağlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, senin içinde çok üzücü bir durum fakat senin yapabileceğin bişey yokmuş.. üstüne düşeni yapmışsın.... adam illa alacam dediyse senden almaz başkasından alır.. allah rahmet eylesin Ağlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, söylediklerinden sonra anca yazık olmuş diyebiliyorum...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tetox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin arkadaşlar biraz dikkat ve fazla hız yapmıyalım
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok üzüldüm daha dikkatli Ağlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölen kardeşimize allahtan rahmet,geride kalanlarına sabır diliyorum...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal