Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4x4 lük GRUP TERAPİSİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4x4 lük GRUP TERAPİSİ

4x4 lük GRUP TERAPİSİ
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:32    Mesaj konusu: 4x4 lük GRUP TERAPİSİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yılın stresini atmak için terapi yapmaya karar verdik. Ben (ArapKadri), pearl, zardanadam ve blackcat Eleanor ve Shellby'i garaja kilitleyip,
Fevzi Paşanın pilotu Pearl copilotu blackcat, Rozinante'nin pilotu bendeniz ArapKadri copilotu zardanadam 4x4 lük olarak terapi merkezine doğru 13:30 da yola koyulduk.

Güzelbahçeden Seferihisar'a doğru döndük. Yola kukaları sıralamışlar. Biz iki kanka dayanamayıp başladık yolun ortasında slalom yapmaya.
Slalomu başarı ile bitirdiğimiz anda önümüzü JANDARMA kesti.
Biz tebrik edecekler derken onlar ehliyet ruhsat sordu. Şok oldum Dil çıkarıyorum
4x4 lük grubumuzda artçılarımız bile ehliyet gösterince
-Tamam devam edin ! dediler. Bravo
Seferihisarda kahvaltı yaptık.

Meraklı çocukların ilgisiyle karşılaştık.
Çocuk - Amca siz niye böyle giyindiniz?
Blackcat - Uzaya çıkacaz çocuk!
Çocuk - Duydunuz mu bak uzaya çıkacaklarmış..

Meraklı bakışları geride bırakarak TERAPİ ye başladık.

TEY TEY TEEEYYYYY!!!!!!!!!!!!! Delirdim Delirdim Delirdim

Orda bi köy var YAKINDA AMA GİTMEMİZ 45 DAKKA Gülümsüyorum

Blackcatin karınca sayma operasyonu Çok gülüyorum

Bu keçiler nereye bakıyor? Şok oldum Şok oldum Şok oldum Dil çıkarıyorum

Gödence Köyüne ulaştık. Gülümsüyorum

Aile dostumuz Mustafa Ünal abime uğramadan geçemezdim. Onu zeytinyağı fabrikasında bulduk.

Kısa bir sohbetten sonra bize çay ikram etmesi için köy kahvesine gittik. Ama bize "çay yerine" kendi özenle yetiştirdiği üzümlerden yaptığı şaraplarından ikram etti.

Şarap içtikten sonra Pearl ve zardanadam gözlüklerini taktılar ama bu işte bir terslik var gibi geldi bize. Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Kahvede bulunan "yürüyüşdelileri" Gülümsüyorum ile sohbet ettik.
Bizi kendi gruplarına davet ettiler.
Biz de onlara
- Bırakın YÜRÜYÜŞ DELİLİĞİNİ katılın MOTORDELİLERİNE dedik. Gülümsüyorum

Karşınızda 4x4 ADVENTURE TEAM Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Üstteki kareyi çekmek pek kolay olmadı Gülümsüyorum Alkışlıyorum

-YORUMSUZ- Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

4x4 FOTO TEAM iş başında Delirdim Delirdim Delirdim

Arkadaşlar yeni aldığım ultra mega süper lüks MİLLA'mı görüyorsunuz. Bütün MD ailesini hafta sonu Mangal partisi ne bekliyorum. Evin küçük olduğuna aldanmayın görünen giriş kısmı. Kalan 48 oda yer altında.

Benim MİLLAyı kıskanan zardanadam kendine zobalı mobalı bu ZİLLA yı almaya karar verdi. Gülümsüyorum Kıskanç zarlı ne olacak!! Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Dil çıkarıyorum

18:00-20:00 ODUN NÖBETÇİLERİ görev başında.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

gündüz başlayan TERAPİmiz hava kararmasına rağmen bitmedi. Hala dağın başındayız. ve belediye otobüsü bekliyoruz. Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Açlıktan pert olan midelerimizi doldurmak için ArapKadri nin ablasına ait pide salonuna gittik. Gülümsüyorum
Redline olana kadar midelerimizi doldurduk. Bu aşamada bilerek fotoğraf çekmedik. Çünkü o anı fotolasak sitede korkudan kimse kalmazdı Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

4x4 ADVENTURE TEAM in eylemleri devam edecektir. Gözlerinizi başka TEAM lere gıpraştırmayın ULEEEYN Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Pearl , zardanadam ve Blackcat terapide yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim...

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay abim ne yaptın sen öyle bu aralar hiç dur durak yok maşallah ha bire geziyon biz gezemiyoz ama sayende her yeri görmüş oluyoruz isimde güzel olmuş bu arada 4x4 adventure team Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ama fotolardaki yorumunu görünce koptum itiraf edeyim teşekküreler allah senin gibi kıymetli abilerimizi siteden eksik etmesin Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizi gözlerinizden öpüyorum kardeşlerim... Alkışlıyorum
allah içinize sindirsin..güzel bir gezi olmuş.. Bravo terapi bensiz olmaz bu arada unutmayın... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süpersinissss Gülümsüyorum
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, abicim gerçekten harika bir paylaşım...
Bunuda bizimle paylaştığın için teşekkür ederim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Benide aranıza kabul edermisiniz.bu guruba katılmak için ne yapmam lazım. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, bütün bir hafta sonu ve bu saate kadar o kadar stres ve sıkıntı doluydum ki inan şu fotograflara bakıp öyle rahatladım ki anlatamam Gülümsüyorum sanki yanınız da bende o huzur dolu yolculuğa çıkmış gibi hissettim teşekkürler, yine beni tebessüme boğduğun için teşekkürler. Gülümsüyorum
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.12.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, güzel bir 4x4 gezi olmuş emeğineze ve elinize sağlık
birdahaki sefere boyoz fotolarınıda eklersen teşekkür ederiz yani Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş dogrusu akşam dönerken gizli buza yakalanmamanız beni daha da çok sevindirdi yoksa bu güzel geziyi gölgelerdi
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten de dört dörtlük bir terapi oldu. Ne stres kaldı ne de can sıkıntısı. Yeni yılda bu gezilerin devamını yapacağız.

Yalnız ArapKadri, biz şarapları içtikten sonra kaçmaya başladı. Neden üzerine alındı anlamadım Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Yola devam etmek için zor ikna ettik Gülümsüyorum

coach2003, bundan sonraki terapileri hep beraber yapacağız. Bravo

ibRRahim, ben kısaca açıklayayım. Gülümsüyorum
4x4 adventure team yazı işleri müdürlüğüne bu isteğin ile ilgili dilekçe ile birlikte fotoğraflı özgeçmişin + 32 adet vesikalık fotoğraf bırakıyorsun. Aday listeye giriyorsun. Sonra belirlenen bir tarihte ArapKadri ile mulakata giriyorsun. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, baba güzel olmus Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa anlatımına bayılıyorum senin..Hakikaten bu topic sabah sabah iyi geldi..Gerçi saat 13:00 olmuş ama Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, mustafa abi yollar gidişine kızlar duruşuna hayran valla harika bir gezi olmuş Bravo bizde pazar günü ada yollarında grup tedavisi yaptık ama inan o virajlarda hiç bir manzaraya bakma fırsatı olmadı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi, harika fotoğraflar. En kısa zamanda benim kıza bir enduro kuma getirip dağa taşa acımama isteği uyandı içimde...

ToyRider demiş ki:
ArapKadri, bütün bir hafta sonu ve bu saate kadar o kadar stres ve sıkıntı doluydum ki inan şu fotograflara bakıp öyle rahatladım ki anlatamam Gülümsüyorum sanki yanınız da bende o huzur dolu yolculuğa çıkmış gibi hissettim teşekkürler, yine beni tebessüme boğduğun için teşekkürler. Gülümsüyorum

Sarı sarı liralar ellerinde... amaaann neysee...
Başa dön
-Athos- şimdi Çevrimiçi -Athos- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 31.12.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş vallahi . ellerinize sağlık. anlatım gerçekten de süperdi.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, abi süpersiniz de kıskananlar olmasın sonra...
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal