Motordelisi grubu 2007 yılında diğer senelerde oldugu gibi birçok güzel etkinliğe imza attı..
HER HAFTA BİRLİKTE OLMAK ADINA ETKİNLİKLERİ OLAN M.D BUNLARIN HEPSİNİ YAZSA BURAYA SIĞMAZ.
Bu yüzden UNUTULMAYAN ,akıllarda kalanlara yer verelim.
Şimdi geriye bakalım mı?
2007 Yılında neler yapmışız hep birlikte? 2007 YILI MOTORDELİSİ UNUTULMAYAN ETKİNLİKLER
Motordelisi 1. EGİTİM Semineri
(Ücretsiz katılım ve Sertifika)
Tarih: 25 ŞUBAT 2007
Motordelisi-OMM işbirliğiyle organize ettiğimiz bu egitim semineri bizim için oldukça önemliydi.Çünkü KULÜP olarak en önem verdiğimiz degerlerden biriside EGİTİM idi.
OMM egitmeni Ugur ERTEKİN in sunumuyla verilen bu seminere ilgi bizi oldukça memnun etmişti.Ve aylar sonra BODRUM da yaptıgımız 2.Eğitim Semineri için bir kıvılcım olmuştu
Etkinlik Görselleri:
Motoshow 07 Motosiklet Fuarı
(Motordelisi en çok ziyaret edilen "Motosiklet Grubu" standı olarak ARES Fuarcılık tan plaket aldı)
Tarih: 29 Mart-1 Nisan 2007
Her sene oldugu gibi 2007 senesindede Motordelisi Kulübü Motoshow Fuarındaki yerini aldı.Ares Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Bey ve Damla Hanım ın kulübümüze olan ilgisi sayesinde bu sene 3 noktada standımız vardı.Bunlardan birisi büyük stand iken digerleri POINT Stand idi.
Türkiye nin her yerinden Fuara gelen üyelerimiz standımıza gelerek alışveriş yaptılar ve bizlerle tanışma fırsatı buldular.Fuar sona erdiğinde tüm Fuar çalışanları bizleri övgülerle ugurlamışlardı.
Etkinlik Görselleri:
Fuardaki standımızda motosiklet kazasında kaybettiğimiz çok sevdiğimiz ZAGOR uda yaşattık.
Buda Fuar daki standımızda nasıl eglendiğimizi gösteren bir video.
Bu sene İstanbul dan sonra ikinci büyük fuar olan Antalya Motosiklet Fuarında yine biz vardık.Kulübümüzü MOTOSİKLET içerikli her etkinlikte temsil etmenin önemini bilerek katıldıgımız bu fuarda yine ilgi odagı bizdik.
Motordelisi İstanbul-İzmir Tiyatro Grupları gösterileri Tarih: İstanbul MDTK İlk gösterim 15 Nisan 2007-İzmir MDTK İlk Gösterim: 20 Mayıs 2007
Bir spor kulübü olmasına ragmen sadece işin spor yanıyla ilgilenmedik 2007 de.Motorcu kimliğinin sanılanın tam aksine ne kadar yetenekli,hoşgörülü,kabiliyetli ve azimli oldugunu İzmir-İstanbul illerimizde oluşturdugumuz Tiyatro gruplarıyla gösterdik.Oyuncu,yönetmen,ışıkçı bu gösterilere dahil olan herkesin MOTORDELİSİ üyesi olması,motorcu olması bu etkinliğimizi eşsiz kıldı.Bu etkinlik medyada ve tüm camiada büyük ilgi gördü.Motordelisi Tiyatro grubu İstanbul Yönetmeni Volkan hocama ve İzmir yönetmeni Gökçe hocama sonsuz teşekkürlerimizi bu vesileyle tekrar belirtelim.
İSTANBUL MD Tiyatro Kulübü GÖRSELLERİ:
İZMİR MD Tiyatro Kulübü GÖRSELLERİ:
Motordelisi "Kardeş Okul" Projesi
(Gaziantep-Nizip deki Akçakent İlkögretim Okulundaki miniklerimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladık)
Tarih: Eylül 2007
Birlikten KUVVET dogacagını biliyorduk ve grubumuzun oluşturdugu güç ile faydalı işler yapmak için çok çalıştık.Üyelerimizinde katkılarıyla Gaziantep-Nizip deki Akçakent İlkögretim Okulundaki miniklerimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladık.Çocukların yüzündeki gülümseme ve fotograflardaki duygusal anlar ne kadar güzel bir iş yaptıgımızı bizlere göstermişti.
Kardeş Okul Projesi Görselleri:
O minik ellerin sınıftaki tahtaya yazdıkları şu cümle bize yetmişti.
İzmir MD ve Konya MD HUZUREVİ Ziyareti
(Yaşlılarımızıda unutmadık,hem Konya hemde İzmir de )
Tarih: MAYIS 2007
Motordelisi Grubu Türkiye de "Motorcu" kimliğinin nasıl kaliteli,kişilikli ve üstün oldugunu yaptıgı birçok etkinlikte gösterdi.Tıpkı Konya,İzmir ve İstanbul MOTORDELİSİ gruplarının yaptıgı bu etkinlikler gibi.
Huzurevi Ziyaretleri Görselleri:
Motordelisi 2000 Kişilik İftar Çadırı etkinliği (Mübarek Ramazan ayında kurdugumuz,2000 kişinin (Allah Kabul Ederse) İftar yapmasına vesile oldugumuz etkinlik) Tarih: Ramazan 2007
Mübarek Ramazan ayında her yıl oldugu gibi bu senede Motordelisi olarak oruç tutan vatandaşlarımız için bir iftar çadırı oluşturduk.2000 Vatandaşımızın iftarını yaptıgı Motordelisi İftar Çadırı unutamadıgımız ve huzur duydugumuz bir etkinlikti.
Motordelisi İftar Çadırı Görselleri:
Motordelisi Fidan Dikme ve MD Ormanı Etkinliği Ormanlarımızın cayır cayır yandıgı 2007 yazından sonra MD grubu 1000 lerce fidan dikarek MD Ormanı oluşturdu. Tarih: Ekim 2007
Motorcu dogayı sever-yaşatır ilkesinden yola çıkarak yaradanın bize bahşettiği bu güzel doğamıza CAN verdik.Fidan dikimi kampanyamız çıg gibi büyüdü ve URLA-ÖZBEK de MD ye ait bir orman oldu.
Motordelisi Fidan Dikme ve MD ORMANI görselleri:
Ve yine Motordelisi bu etkinliğiyle TV Kanallarında HABER olmuştu
29 Ekim Teröre DUR Korteji Ulusça canımızın yandagı Terör olaylarından sonra Motordelisi-Motosiklet.net olarak İzmir Teröre DUR Kortejini planladık ve tüm grupların katılımını sagladık Tarih: Ekim 2007
MD RACING TEAM ve İlk kupalarımızı aldık 2007 Yılında TMF ye baglı bir spor kulübü olarak Lisanslı sporcularımızla pistlerde yarıştık Tarih: Ekim 2007
Motordelisi koydugu hedeflere birer birer ulaştı." Türkiye Motoiklet Federasyonu" Organizatör Kulüp Lisansını alarak TMF ye dahil olan MOTORDELİSİ,2007 yılında Lisans verebilen,Ulusal Düzeyde Yarış Organize etme hakkına sahip bir kulüp oldu.Bu kimlikle katıldıgı yarışlarda 4 lisanslı sporcusunu pistlerde yarıştırdı ve toplamda 3 kupa sahibi oldu.
MD Racing Team Görselleri:
2. MD GoKart Turnuvası İzmir Pınarbaşı Yarış Pistinde organize ettiğimiz toplamda 9 Kupa verdiğimiz etkinlik Tarih: Eylül 2007
Her sene geleneksel hale getirdiğimiz bir Turnuva oldu artık MD GoKart Turnuvası.Profosyonelce yönetilen turnuvalarımıza katılan Bay-Bayan yarışçı sayısıda oldukça yüksekti.
Bay-Bayan-Pro Cup kategorilerinde toplam 60 kişinin start aldıgı yarışlarda 9 kupa verdik.
2. MD GoKart Turnuvası Görselleri:
Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonu olmuş 2 yarışçı Tolga UPRAK ve Barış TOK da turnuvamızda ProCup kategorisinde yarıştılar.
Denizli-Pamukkale EGE Bölgesi büyük MD Gezisi
[b]2007 Yılı içinde 100 lerce haftasonu MD GEZİLERİ oldu ancak bir tanesi vardıki yeri-göğü inletti.Ege bölgesindeki üyelerimizin katılımıyla çığ gibi büyüyen Motordelisi Konvoyu Denizliye geldiğinde aynı zamanda üyemiz olan DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRÜ MD Grubunu karşıladı ve gün içinde konvoyumuza 8 motorlu polis tahsis etti.Mükemmel bir geziydi Tarih: MAYIS 2007
GEZİLER,FESTİVALLER,PAINTBALL,BOWLING Turnuvaları ve daha neler neler yaptık TÜRKİYE MD olarak..Bunları yazmaya,anlatmaya ne gücüm yeter nede zamanım ancak 2007 yılında motordelisi.com gösterdeki Türkiye deki en önemli toplulukların başındayız ve HEP ÖYLE KALACAGIZ..Güle güle 2007[/b]
2007 YILI İÇİNDE ALDIGIMIZ ÖDÜL-PLAKET ler.
Denizli Emniyet Müdürlüğü
İzmir Trafik Şube Müdürlüğü
Besiad
Karacan Dersaneleri
Ares Fuarcılık
Ege Orman Vakfı
Milli Eğitim Bakanlığı
Kızılay
Google Turkey
MotorON Dergisi
Yenigün Gazetesi
İzmir Pınarbaşı Yarış Pisti
TMF
MarMok
Zübeyde Hanım Huzurevi
Ege TV
HakanDincer,Hakan abicim gerçekten süper olmuş.
İnan o güzel günleri tekrar hatırlayıp,duygulandım.ama hiç üzülmedim.
Çünkü MD'nin her zaman böyle güzel etkinliklere imza atacağından hiç şüphem yok.
2008'i biz mi?bekliyoruz.yoksa o mu? bizi bekliyor _________________
Tarih: 31.12.2007 - 03:01 Mesaj konusu:
Vay be nasılda geçti gitti 2007 acısıyla tatlısıyla...
2008 de mutlulukların katlanmasını ve MD nin her alanda sesini daha çok duyurmasını diliyorum...
Yalnız yaptığınız gezilere ve organizsayonlara bakıpta imrenmiyor değiliz. _________________
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 31.12.2007 - 03:05 Mesaj konusu:
vicdan,topluma ve etrafımıza yararlı olmak isteği,bir bütün olarak yapabileceklerimiz...
bu fotoğraflar ve videolar hepsini o kadar güzel anlatıyor ki......
tebrikler md deki tüm dostlarımıza ve yönetim kuruluna.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 31.12.2007 - 04:03 Mesaj konusu:
HakanDincer ve Mehmet Tan Abi ve adini bilmedigim ve su an hatirlamadigim diger tum organizatorler... Siz cok buyuk insanlarsiniz. Yaptiginiz yardimlar, verdiginiz seminerler ve onemli ziyaretler... Cok nadide insanlarsiniz siz, coookkk... _________________ R1 Hedef
HakanDincer ve Mehmet Tan Abi ve adini bilmedigim ve su an hatirlamadigim diger tum organizatorler... Siz cok buyuk insanlarsiniz. Yaptiginiz yardimlar, verdiginiz seminerler ve onemli ziyaretler... Cok nadide insanlarsiniz siz, coookkk...
Tarih: 31.12.2007 - 08:47 Mesaj konusu:
Hakan abi ve diğer tanımadığım birçok abim siz gerçekten nadide insanlarsınız ve aranıza katıldığımdan beri ofise gelip masama otururur oturmaz ilk www.motordelisi.com ' u açıyorum. Hemen okumaya başlıyorum sizin gibi insanlarla tanıştığım için çok sanşlıyım birçok bilgi edindim gerek motor gerek hayatla alakalı 2007 yılını acısıyla tatlısıyla geçirdik ve 2008 YILININ HERKESE SAĞLIK MUTLULUK VE NEŞE GETİRMESİNİ DİLİYORUM (PARDONNNNNNN PARA'DA GETİRSİN ). LUTFENN 2008 YILINDA VE SONSUZA KADAR KASKSIZ YOLA ÇIKMAYIN BENİ VE TÜM MOTOR CAMİASINI ÜZMEYİN NE OLUR _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Kayıt: Dec 13, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: iskenderun/akçay
Tarih: 31.12.2007 - 09:56 Mesaj konusu:
çok gusel anlar yaşamışsınız paylasım için tşk ler _________________ Z@bun Oğull@rı
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır.Tutkulu yaşamları simgeler İki tekerlekli devler
Tarih: 31.12.2007 - 10:06 Mesaj konusu:
hep birlikte, daha da iyiye doğru yol almaya devam edeceğiz _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız