Tarih: 01.01.2008 - 02:57 Mesaj konusu: Otomatik vites enduro ???
Arkadaşlar Otomatik vites enduro görmüştüm fakat arşivime almadığım için hangi marka olduğunu bilemiyorum
Zaten fazla yok otomatik vites Biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Yeni bir motora geçmeyi düşünüyorum da.
eğer otomatik düşünüyorsan scooter alıcaksın.enduro ya otomatik yakışmaz _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 01.01.2008 - 16:37 Mesaj konusu:
Corbus.. diye bir marka var ama enduro değil..Cruser. 250 cc filan.. Hoş görünüyo Otomatik enduro güzel fikir aslında.. 2 zamanlı scooterlar zaten enduro gibi seridir..Kullananlar bilirler.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Ülkemiz ağır abileri ve kalın enselilerinin hepsi otomatik jip kullanıyorlar,yani demek ki kadın işi dersek birinci yanlışı yaparız,ikinci şık ise şehir trafiğinde
otomatik vitesli hangi aracı kullanırsak kullanalım büyük keyfi verir,29 yıldır direksiyon sallıyorum ve inanın debriyajdan artık nefret ettim ve zaten maxi-scooter'u bu yüzden kullanıyorum.
Scooter alırken bir sürü arkadaşım o paraya 600 lük bir sürü seçenek var demesine rağmen ben tercihimi rahat ve konfor dana yana kullandım ama arazide uzun yıllar yaptığımız off-road deneyiminden iyi biliyorum ki otm vitesli arazi aracıyla gerçek tadı alamıyorsun,tabii ki enduro dan bu keyfi alamazsın ve bu
yüzden firmalar arazi ruhuna aykırı düştüğünden otmtk yapmazlar.Zaten ülkemizdeki kalite jiplerin %95 i de ömürlerini otel lobileri veya kuaför önünde
geçirirler,yani olay şarklı zihniyetin dışa vurumudur.Yoksa araziye çıkılacağından değil..... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Otomobilde otomatik vites çok büyük keyif ve rahatlıktır, hatta insanların hatalarını ve yanlış kullanımlarını engeller bu yüzden tercih edilmesi çok akıllıcadır. Fakat profesyonel motosiklet kullanımlarında vitessiz motor riskli ve kullanışsız olur. Eğer asfalttan çıkılmayacak ve yakın yerlere seyahat edilecekse vitessiz motorların tercih edilmesi mantıklı olabilir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız