Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Otomatik vites enduro ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Otomatik vites enduro ???

Otomatik vites enduro ???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 01.01.2008 - 02:57    Mesaj konusu: Otomatik vites enduro ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Otomatik vites enduro görmüştüm fakat arşivime almadığım için hangi marka olduğunu bilemiyorum
Zaten fazla yok otomatik vites Biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Yeni bir motora geçmeyi düşünüyorum da.
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.01.2008 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomatik vitesi napıcaksın bence düz vites bi enduro düşün. Aldığın keyif katlanacaktır. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten fazla yok diyosun satarken sorun çıkarır bende ilk dafa duydum senden

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

http://www.uslanmaz.com/resimler/resim.php?file=/Motosiklet%20Resimleri/motosiklet%20resmi%20%2821%29.jpg
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vitesli bir motosiklet kullanmadım şimdide scooter rahatlığına alışınca alsam mı bilmiyorum vitesli Üzgünüm
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.01.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor zevkini alacaksan vitesli kullan OK

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer otomatik düşünüyorsan scooter alıcaksın.enduro ya otomatik yakışmaz
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 01.01.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otomatik olmaz zevk alamassın Beğenmedim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 01.01.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomatik enduroya ters...
Vites değiştirmek zor geliyorsa maxi scooter al Bravo
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 01.01.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Corbus.. diye bir marka var ama enduro değil..Cruser. 250 cc filan.. Hoş görünüyo Gülümsüyorum Otomatik enduro güzel fikir aslında.. 2 zamanlı scooterlar zaten enduro gibi seridir..Kullananlar bilirler.. Çok gülüyorum
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 01.01.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus demiş ki:
Otomatik enduroya ters...
Vites değiştirmek zor geliyorsa maxi scooter al Bravo

Evet, aynen katılıyorum...

Otomatik vites bayan işi.. Erkeklere yakışmaz... Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 01.01.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkemiz ağır abileri ve kalın enselilerinin hepsi otomatik jip kullanıyorlar,yani demek ki kadın işi dersek birinci yanlışı yaparız,ikinci şık ise şehir trafiğinde
otomatik vitesli hangi aracı kullanırsak kullanalım büyük keyfi verir,29 yıldır direksiyon sallıyorum ve inanın debriyajdan artık nefret ettim ve zaten maxi-scooter'u bu yüzden kullanıyorum.
Scooter alırken bir sürü arkadaşım o paraya 600 lük bir sürü seçenek var demesine rağmen ben tercihimi rahat ve konfor dana yana kullandım ama arazide uzun yıllar yaptığımız off-road deneyiminden iyi biliyorum ki otm vitesli arazi aracıyla gerçek tadı alamıyorsun,tabii ki enduro dan bu keyfi alamazsın ve bu
yüzden firmalar arazi ruhuna aykırı düştüğünden otmtk yapmazlar.Zaten ülkemizdeki kalite jiplerin %95 i de ömürlerini otel lobileri veya kuaför önünde
geçirirler,yani olay şarklı zihniyetin dışa vurumudur.Yoksa araziye çıkılacağından değil.....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
areis
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.01.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomobilde otomatik vites çok büyük keyif ve rahatlıktır, hatta insanların hatalarını ve yanlış kullanımlarını engeller bu yüzden tercih edilmesi çok akıllıcadır. Fakat profesyonel motosiklet kullanımlarında vitessiz motor riskli ve kullanışsız olur. Eğer asfalttan çıkılmayacak ve yakın yerlere seyahat edilecekse vitessiz motorların tercih edilmesi mantıklı olabilir.
Başa dön
areis Çevrimdışı areis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 01.01.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 01.01.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vitesliden şaşmıyacaksın. ama trafiğe çıkmadan önce bos bi alanda yavas yavas öğren. yoksa trafik canavarı olma yüzden çok yüksek.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saolun arkadaşlar fikirleriniz için galiba haklısınız vitesli bir motor alacağım.
veya vitesli kullanmayı öğrenicem belki lazım olur Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal