Tarih: 01.01.2008 - 14:13 Mesaj konusu: gecmıs olsun ((island)) yanı ((ada))
ben de yenı ogrendım arkadaslar namı dıyer island arkadasımızz yanı ada kucuk bır kaza gecırmıs
tranva kucuk capta bılınc kaybı yasamıs tekrar tekrar gecmıs olsun bıdaha yasamaman dıleklerımle kal saglıcakla _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
En son Yildiz_27 tarafından 01.01.2008 - 14:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 01.01.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
sarıların Yildizı, canımın içi çok teşekkür ederim....
evet geçen hafta öyle bi hadise yaşadım....
şakayla başlayan olay malesef başka bişeyle sonlandı ve durum bu hale geldi...
yanımda olduğun için çok teşekkür ederim
umarım hiçbirimiz kötü bişe yaşamayız 2008 yılında _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
geçmiş olsun inşallah yakın zamanda iyileşir
ayriyeten niye türkçesini açıklama gereği duydun ki ayriyeten island oluyo bildigim kadarıyla islant değil _________________ varsa yoksa yoshymmm..
Tarih: 01.01.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
island, ıyı olduguna sevındım hanı demeye dılım varmıyo ama senın kazandan once sana ((2.000)) ytl borc vermıstım ya hanı onu ıstesemmı dersınnnnn _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Tarih: 01.01.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
skp,
Alıntı:
ayriyeten niye türkçesini açıklama gereği duydun ki ayriyeten island oluyo bildigim kadarıyla islant değil
???
teşekür ederim....
On7_li, ,bedenci, ,proracing, ,ali_42, abicim,banistercaq, çok saolun....çok çok çok teşekkürler
evet yinede ucuz atlattık olayı çok daha kötü şekilde sonuçlanabilirdi...şimdi sadece odaklanma sorunu,tansiyon dşüklüğü ve başdönmeleri kaldı ufak ufak ama buna şükür diyorum...
Yildiz_27,
Alıntı:
island, ıyı olduguna sevındım hanı demeye dılım varmıyo ama senın kazandan once sana ((2.000)) ytl borc vermıstım ya hanı onu ıstesemmı dersınnnnn
sen ne diyosun yahu ne 2.000 ytl 5.000 ytl idi o çok mütevazisin _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız