Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorlara anında nakit veren var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorlara anında nakit veren var mı?

motorlara anında nakit veren var mı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 01.01.2008 - 16:56    Mesaj konusu: motorlara anında nakit veren var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben istanbul büyükçekmecede oto galeri işi ile uğraşıyorum ayda birkaç defa araçlarımıza motorsiklet ile takas teklifleri gelio bu motorlara en iyi fiyatı nerden alabilirim yardımcı olmanızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler ve iyi seneler
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 01.01.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piyasa araştırması yapmak istiyorsan sahibinden.com a bakıcaksın tabiki.
fakat elimdeki motoru en iyi nasıl değerlendiririm dersen.birkaç motosiklet galerisiyle tanış beraber paslaşın.yada sahibindene vitrin ilanı yapıp güzel bir fiyat eklersende motorun satılır.
Gerçi şu sıralar insanlarda nakit para sıkıntısı var piyasada biraz durgun gibi gözüküyor.

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.01.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ızmır park motor CAN AKKUS anında nakıte donusturebılırsın motorları..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lütfen irtibat telefonları ve isimleride yazarsanız
barannet
Üye
Üye

Nereden: bursa - heykel

MesajTarih: 01.01.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki bursa da boyle bir yer bilen var mı?
Başa dön
barannet Çevrimdışı barannet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barannet, otokoopta degerlendiriyorlar fakat Büyük cc motosikletleri..Pek scooter vs almıyorlar Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bu konuda sana yardımcı olabilrim ama sadece japon motrosikletlerle ilgileniyorum 0537 2322623
Başa dön
endurocu58 Çevrimdışı endurocu58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.01.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara dan SPACE MOTOR Telat CAN sadece japan motorlarını anında nakit verebiliyor.Tel: 0 312 418 61 24
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.01.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-6R-EGE, 0532 304 08 74 can akkus kendısıne bahsettım..telefon beklıyor

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyer o tarz teklifler gelirse bana mail at ben yardımcı olurum eyer uygunsa ben de alırımda ergungoksen@hotmail.com da ulaşa bilirsin
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal