Tarih: 01.01.2008 - 16:56 Mesaj konusu: motorlara anında nakit veren var mı?
arkadaşlar ben istanbul büyükçekmecede oto galeri işi ile uğraşıyorum ayda birkaç defa araçlarımıza motorsiklet ile takas teklifleri gelio bu motorlara en iyi fiyatı nerden alabilirim yardımcı olmanızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler ve iyi seneler _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 01.01.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
piyasa araştırması yapmak istiyorsan sahibinden.com a bakıcaksın tabiki.
fakat elimdeki motoru en iyi nasıl değerlendiririm dersen.birkaç motosiklet galerisiyle tanış beraber paslaşın.yada sahibindene vitrin ilanı yapıp güzel bir fiyat eklersende motorun satılır.
Gerçi şu sıralar insanlarda nakit para sıkıntısı var piyasada biraz durgun gibi gözüküyor. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
barannet, otokoopta degerlendiriyorlar fakat Büyük cc motosikletleri..Pek scooter vs almıyorlar _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 31.01.2008 - 09:04 Mesaj konusu:
eyer o tarz teklifler gelirse bana mail at ben yardımcı olurum eyer uygunsa ben de alırımda ergungoksen@hotmail.com da ulaşa bilirsin _________________ GECELERİN KRALI RR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız