Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3. MARMOK Motosiklet Festivali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3. MARMOK Motosiklet Festivali

3. MARMOK Motosiklet Festivali
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcucelebi
Üye
Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 02.01.2008 - 00:31    Mesaj konusu: 3. MARMOK Motosiklet Festivali Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar,

Bu yıl 3. sü organize edilecek olan , 3. MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ yoğun talep ve istek üzerine, 22 - 28 Haziran 2008 tarihleri arasında Türkiyede, bir ilk olarak 7 GÜN 7 GECE düzenlenecektir. Böylece festivalimize katılan misafirler, Türkiyenin cennet köşelerinden biri olan Aktur - Datça, Kovanlık koyunda bir hafta muhteşem bir deniz ve çam ormanları arasında eğlence, yarışmalar, DJ. partileri, konserler ve ileride detayları açıklanacak, onlarca süpriz ve aktivite ile harika bir tatil yapma imkanı bulacaklardır.
Marmaristen sevgiler.

Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı
info@marmok.com
0 555 854 51 01 - MARMOK

www.marmok.com

Edit: Mezar Tarih değişti arkadaşlar dikkatlı okuyalım....

Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı demişki, 4 sayfada

Sevgili arkadaşlar,
Bu güne dek aldığımız, mail ve telefonlarla, 15 - 21 - 22 haziran 2008 tarihleri arasında ÖSS ve SBS sınavları olduğu için çoğu katılımcı, aileleri ile birlikte, bu uzun festivale katılacaklarını, ama tarihler nedeniyle sınav tarihlerine rastladığı için festivalin 1 hafta sonraya alınmasını rica ettiler. Bu durum karşısında tüm motorcu dostlarımızı aileleri ile birlikte aramızda görmek için, 3.MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ' ni 22 - 28 Haziran 2008 tarihleri arasında yapma kararı alınmıştır
Başa dön
motorcucelebi Çevrimdışı motorcucelebi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 02.01.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmmm öss ertesinde yorgunluğu atmak için çok güzel bir etkinlik.Açılışı marmok'la yapacağım sanırım bu yıl...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 02.01.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gezı olabılır ama daha epey zaman var kardes ne olur ne bıter bakarım gelmek ısterım eglencelı olucaga benzıyor marmarıs marmarıss Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 02.01.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MARMOK mu Gülümsüyorum
2.si süperdi Gülümsüyorum hahaha aklıma geldikçe gülüyorum
bilen bilir....ben adayım yüzmeliyim Gülümsüyorum
3.ye daha çoook var...tam taım orada olacaz Gülümsüyorum
philip_morris_sa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 02.01.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde bu sene niyetim var Gülümsüyorum
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.01.2008 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akturmu Gülümsüyorum benim orda evim var yahu Delirdim çadır taşımıcam yani Dans
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 02.01.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Off 7 gün 7 gece eğlenceye bak. Aslında süper bir tatil olur benim için ama uzak anasını satıyim Ağlıyorum
Uzaklığı bir kenara bıraktım tek başıma gelmek istemiyorum, yanımda bir kişi olsa uzaklığıda dert etmicem Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmm gitmedigim Motosiklet Festivali sadece Marmok kaldı..Bu sefer onu asla kacırmayacağım Delirdim Evet bu topigi belli zamanlarla canlı tutulursa daha faydalı olacagına daha cok kitleye ulaşacagını tahmin ediyorum Göz kırpıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah gelebiliriz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yosunn
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aksilik çıkmadıgı sürece bomba gibi orda olacagız....şimdiden sabırsızlanıyorumm
Başa dön
yosunn Çevrimdışı yosunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pasha_erkan
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben festivalin son 2 gunu olacagım yanı cuma ve cumartesı şimdiden kendimi ona gore ayarlıyayım persembe gunu burdan teker döner
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Başa dön
pasha_erkan Çevrimdışı pasha_erkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.01.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sene bir aksilik olmazsa Marmok'a katılmayı çok ama çooooooooooook istiyorum.

island, 15 Hazirana kadar Denizli'de tanışamazsak Marmok'ta kesin tanışırız hem Gülümsüyorum Bu arada Marmaris'te deniz hep çok soğuk olur ama Aktur'da nasıldı Ada?

slayer2694, Burak'cım çekeriz bizim makinaları o güzelim ve kocaman çam ağaçlarının altına. Ama önce sana daha fazla laf ettirmeden ilgilen çocukla Dil çıkarıyorum

Ooof of. Aktur o kadar güzel bir koy ki. Marmaris desen burnunun ucu. İnşallah olur yaaa inşallah... Çok gülüyorum
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.01.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düzcede motor festıvalı olduda bızmı gıtmedık Çok gülüyorum sıze ıyı eylenceler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 02.01.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, vallahi yalan gelir her akşam dua ediyorum mart'a kadar yürüteyim şu makinayı diye ama nasip artık ben elimden geleni yapıyorum.bende çok istiyorum katılmayı inşallah hep beraber orda oluruz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 02.01.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaza çok var ama, sağ olursak bizde aktur da olacağız.

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal