Bu yıl 3. sü organize edilecek olan , 3. MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ yoğun talep ve istek üzerine, 22 - 28 Haziran 2008 tarihleri arasında Türkiyede, bir ilk olarak 7 GÜN 7 GECE düzenlenecektir. Böylece festivalimize katılan misafirler, Türkiyenin cennet köşelerinden biri olan Aktur - Datça, Kovanlık koyunda bir hafta muhteşem bir deniz ve çam ormanları arasında eğlence, yarışmalar, DJ. partileri, konserler ve ileride detayları açıklanacak, onlarca süpriz ve aktivite ile harika bir tatil yapma imkanı bulacaklardır.
Marmaristen sevgiler.
Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı
info@marmok.com
0 555 854 51 01 - MARMOK
www.marmok.com
Edit: Mezar Tarih değişti arkadaşlar dikkatlı okuyalım....
Güneş Karaçetin
Marmok Başkanı demişki, 4 sayfada
Sevgili arkadaşlar,
Bu güne dek aldığımız, mail ve telefonlarla, 15 - 21 - 22 haziran 2008 tarihleri arasında ÖSS ve SBS sınavları olduğu için çoğu katılımcı, aileleri ile birlikte, bu uzun festivale katılacaklarını, ama tarihler nedeniyle sınav tarihlerine rastladığı için festivalin 1 hafta sonraya alınmasını rica ettiler. Bu durum karşısında tüm motorcu dostlarımızı aileleri ile birlikte aramızda görmek için, 3.MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ' ni 22 - 28 Haziran 2008 tarihleri arasında yapma kararı alınmıştır
Tarih: 02.01.2008 - 01:03 Mesaj konusu:
MARMOK mu
2.si süperdi hahaha aklıma geldikçe gülüyorum
bilen bilir....ben adayım yüzmeliyim
3.ye daha çoook var...tam taım orada olacaz _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Tarih: 02.01.2008 - 02:58 Mesaj konusu:
Off 7 gün 7 gece eğlenceye bak. Aslında süper bir tatil olur benim için ama uzak anasını satıyim
Uzaklığı bir kenara bıraktım tek başıma gelmek istemiyorum, yanımda bir kişi olsa uzaklığıda dert etmicem _________________
Hmm gitmedigim Motosiklet Festivali sadece Marmok kaldı..Bu sefer onu asla kacırmayacağım Evet bu topigi belli zamanlarla canlı tutulursa daha faydalı olacagına daha cok kitleye ulaşacagını tahmin ediyorum _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Arkadaşlar ben festivalin son 2 gunu olacagım yanı cuma ve cumartesı şimdiden kendimi ona gore ayarlıyayım persembe gunu burdan teker döner _________________ PashA
YAMAHA YBR 125
YAMAHA VİRAGO 535
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Bu sene bir aksilik olmazsa Marmok'a katılmayı çok ama çooooooooooook istiyorum.
island, 15 Hazirana kadar Denizli'de tanışamazsak Marmok'ta kesin tanışırız hem Bu arada Marmaris'te deniz hep çok soğuk olur ama Aktur'da nasıldı Ada?
slayer2694, Burak'cım çekeriz bizim makinaları o güzelim ve kocaman çam ağaçlarının altına. Ama önce sana daha fazla laf ettirmeden ilgilen çocukla
Ooof of. Aktur o kadar güzel bir koy ki. Marmaris desen burnunun ucu. İnşallah olur yaaa inşallah... _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Tarih: 02.01.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
Seda, vallahi yalan gelir her akşam dua ediyorum mart'a kadar yürüteyim şu makinayı diye ama nasip artık ben elimden geleni yapıyorum.bende çok istiyorum katılmayı inşallah hep beraber orda oluruz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız