Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4 Ocak İzmir MD Kordon Cafe-Punta Rock Bar buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4 Ocak İzmir MD Kordon Cafe-Punta Rock Bar buluşması

4 Ocak İzmir MD Kordon Cafe-Punta Rock Bar buluşması
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 04:24    Mesaj konusu: 4 Ocak İzmir MD Kordon Cafe-Punta Rock Bar buluşması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her CUMA oldugu gibi bu CUMA günüde İzmir MD grubu PUNTA Cafe-Bar da olacak..
Ancak öncesinde saat 19:00 dan itibaren Kordon Cafe de çay-kahve-nargile-tavla keyfi için ve hoş sohbet için bir araya gelecegiz..
Bundan böyle İZMİR MD grubu saat 19:00 da Kordon Cafe de,ve saat 21:30 den itibarende Punta BAR da olacak..
Böylelikle hem eglenmek isteyen hemde sohbet etmek isteyen üyelerimizin gönlü olacak..
Şimdi toparlamak gerekirse..

Tarih: 4 Ocak -CUMA
Saat: 19:00
Yer: Kordon Cafe (Kordon da , Alman Konsoloslugu nun yanı)
Saat: 21:30
Yer: PUNTA BAR (Kıbrıs Şehitler Caddesi-Alsancak

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 07.01.2008 - 04:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 02.01.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben her zamanki gibi orada olacağım Bravo
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekliyoruz... biraz da sohbet edelim ,dertleşelim kordon cafede
ğörüşmek üzere...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır aksılık cıkmassa gorusmek uzere kalın saglıcakla Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hkaaysb
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm'lar benim işlerim yoğun ama gelmeye çalışıcam
Başa dön
hkaaysb Çevrimdışı hkaaysb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 02.01.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenı yılın ılk bulusması kacırmaga gelmez..bende orada olucagım. Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackheart
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 02.01.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo an itibariyle sürücü belgeme kavuşmuş durumdayım , bu hafta motorize geliyorum artık .
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackheart, emre cim çok sevindim..
Allah bir daha ehliyetsiz bırakmasın seni..
O zaman bu Cuma Punta da ıslatalım senin ehliyeti Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah be hakan abim 12 ocakdada gelseniz süper olcak 12 ocakda benim sahneye arkadaslarım çıkıyo bekleriz haberiniz olsn Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
Ben her zamanki gibi orada olacağım Bravo

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

bende her zaman ki gibi orada olacağım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, gecen hafta yoktun ama Gülümsüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Olur mu? abicim.Halil abime iftira atma,saat 02:00 de Berlin's e geldi, 02:07 dede gitti Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan bir mani olmazsa görüşürüz. Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksilik olmaz ise orda olmaya çalışacağım Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal