Tarih: 02.01.2008 - 11:32 Mesaj konusu: niçin süper sport alınır?
niçin ss alınır hızlı oldugu için tabiki herkez onu övdügü için yarış etmek için insanların kendilerine eziyet çektirsin diye 2 büklüm sert bir koltuga oturmak için HAYIR kime dersen yok ya öyle mi derler çok rahattır bu ss ler çaktın mı fireni oldugu yeere perma durur derler bu sitede bazı arkadaşlar tecrubeli ya bas bas bagırıyorlar tecrubesi olmayan ss almasın diye bu laflara gülüyorum niyemi ölenlerin yarıdan çoğu kendini artık ben bu işi biliyorum diyenlerdendir çünkü biliyorum diye risk alır viraja çok yatar kaza çok yüklenir ss pist motorudur pistte kalmalıdır kimse ss övmesin ss kullanan arkadaşlarımı dünyada bir misafir gibi görmekten sıkıldım artık biraz daha kendimize çeki düzen vermek açısından yazıyorum bu yazılarımı bana gelirsek ben kullanmadım mı evet 1993 yılından beri kullandım r6,zx9,9rr,r1 kendimin olarak bunun yanında bindigim ara motorlarını saymıyorum bile evet motorcu ruhu bambaşkadır vazgeçilmez ama ss den biz vazgeçmessek o bizden bir gün vazgeçecek demek istedigim bu forumları gencecik yeni beyinler okuyor bakıyorlarki abileri vay 600 lük vay binlik diyorlar ve bunları okuyan yeni nesil motorcular ss ları çok güzel motor bende param olunca alacagım diye kendine hedef seçiyor yolda yada park halinde gördügü motorun hemen ibresine bakıyor bütün motor camiasına sesleniyorum süper sport motorları övmeyelim ne kullanırsan kullan nasıl kask nasıl bot nasıl elbise kullanırsan kullan işte bir çuval içinde toplarlar vücudunu birbirnizi kazlarken yok benimki gsx r 1000 benimki haybusa derken nice vucutlar toprak oluyor çok hızlı gidince madalya vermiyorlar siz sertifakalı yarışcı da degilsiniz sizi yolda takip eden saglık ekibide yok nedir bu hız merakı nedir bu süpr sport merakı bende motorcuyum lütfen birbirinize motorları şöyle böyle diye gazlamayın arkanızdaki sizi bekleyenleri düşününnnnnn almayın çok hızlı makineler
Ben yıllardır SS kullanırım gazlarımda gezerimde bilmeyen kullanmasın tehlikesini ben biliyorum kime ne? Senide bi SS çi fena çörsmüş içine ne oturmuş be kardeş sen o yaraları 40 topic açsan kilitlensede saramazsın.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
PaRiS-Zx10R, bir gün gelir senin burda forumda konuşulur ve örnekleri varda forumlarda ya PaRiS-Zx10R, demiştik ama adam kafasının dikine gitmişti diye ben sana ne desem havaya çünkü sende zx 10 var sende onu savunacaksın haklı olarak yoksa ölüm kayıgına bindigini sende biliyorsun
ilginç bır topıc olmus ınsanların ıcındekı hıssı ne yapsanda yenemezsın her turlu makına ıcın motor araba ev gıbı hep ıyısını ısterız bu bızım ıcımızden gelen bır ses bence onun ıcın ne yazsan fayda degıl varsa basa gelıcek cekılır sen tedbılı elden bırakma yeter suanda kaza yapanların cogu ya trafık ıhlarlerınden ya arabaların motorsıkletlerı gormemezlıkten gelmesınden yada yollarımızın bıze yapıs oldugu guzellıkten oluyor bence benım gorusum
rakibimf16, dediginden şunu çıkarıyorum siz yanmışsınız zaten mikrop dagılmış vücüdunuza bundan sonraki gelecek lere motorsiklet kültürünü dogru dürüst seviyeli olarak aksettirin diyo
rakibimf16, arkadaşım açıkcası ne anlatmak istediğini anlayamadım yada neden böyle bir topic açtığını.herkes kendinden sorumludur burda kimse seni illaki ss al diye zorlamıyor herkesin zevki ayrıdır bende r1 kullanıyorum ama chopperden hoşlanıyorum vakit buldukcada binmeye çalışıyorum sen kendine dikkat etmezsen karşı taraf napsın tamam haklısın altımızdaki makinalar hızlı amma herkesin bir limiti vardır bu limitlerin üstüne çıkmaya çalıştıkca böle istenmiyen olaylar oluyor sen sadece ss cilere değinmissin kaza yapanlar sadece bunlar değilki dkkatsiz vede motor kullanmasını bilmeyen tecrubesiz arkadaşlar neden motor kazaları çünki basında fazlaca yer uldukları için gecen senenin istatistiklerine bakarsan trafik kazalarının çoğunluğun arabaların karıştığı kazalar olduğunu görürsün motor kazalarından daha çok ölümler gerçekleşiyor neden madem onlara demiyoruz yok araba almayın yada spor araba kullanmayın özendirmesini yapmayın bu işler zevk meselesidir tekrar söylüyorum herkes kendinden sorumludur bu motor zevki özentiyle başlar bence gerisi size kalmıştır
yanlış anlaşılmasını istemem ama baksana nicine rakibimf16 önce kendimiz özentiden vaz geçelimki başkalarını uyarma konusunda duyarlı olalım _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
rakibimf16, sen benim demek istediğimi anlamıyorusun..Ben SS tehlikeli değil, herkes binsin birşey olmaz demiyorum..Senin anlatmak istediklerini savunma ve iletme tarzın yanlış..Geçen topic'inde demişsinki akıllanmadınız yok siz gidin alın dediniz millet öldü,şimdi diyorsunki sanada topic açıcaz öleceksin..Sen istediğin kadar topic aç kimseyi SS sevdasından vazgeçiremeyeceksin.Bu sitede korumalrın önemi,hızın felaket olduğu,bilmeyenlerin SS kullanmaması gerektiği,trafikte uyulması gereken kurallar,arabalrın bizlere dikkat edilmemesi gibi konular defalarca konuşuldu zaten.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
rakibimf16, bence şahıs olarak yorum yapmasan gayet guzel olur kardes burda sadece herkez yorumlarını yazıyor oyle degılmı herkez nereye gıderse gıtsın herkez neye bınerse bınsın sen genel konusuyor ve bızde genel cevap verıyoruz
adin, kardeşim herkez kendinden sorum lu ile bu işlerden kurtulamayız gencerserkan, biraz anlamış konuyu biz burda niye toplanıyoruz motordelis diye biz birbirimize baglıyız senin ve benim aramızda ortak noktamız motor daha bilinçli bir tüketici olsak dogru olmaz mı
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız