Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - niçin süper sport alınır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

niçin süper sport alınır?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 11:32    Mesaj konusu: niçin süper sport alınır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niçin ss alınır hızlı oldugu için tabiki herkez onu övdügü için yarış etmek için insanların kendilerine eziyet çektirsin diye 2 büklüm sert bir koltuga oturmak için HAYIR kime dersen yok ya öyle mi derler çok rahattır bu ss ler çaktın mı fireni oldugu yeere perma durur derler bu sitede bazı arkadaşlar tecrubeli ya bas bas bagırıyorlar tecrubesi olmayan ss almasın diye bu laflara gülüyorum niyemi ölenlerin yarıdan çoğu kendini artık ben bu işi biliyorum diyenlerdendir çünkü biliyorum diye risk alır viraja çok yatar kaza çok yüklenir ss pist motorudur pistte kalmalıdır kimse ss övmesin ss kullanan arkadaşlarımı dünyada bir misafir gibi görmekten sıkıldım artık biraz daha kendimize çeki düzen vermek açısından yazıyorum bu yazılarımı bana gelirsek ben kullanmadım mı evet 1993 yılından beri kullandım r6,zx9,9rr,r1 kendimin olarak bunun yanında bindigim ara motorlarını saymıyorum bile evet motorcu ruhu bambaşkadır vazgeçilmez ama ss den biz vazgeçmessek o bizden bir gün vazgeçecek demek istedigim bu forumları gencecik yeni beyinler okuyor bakıyorlarki abileri vay 600 lük vay binlik diyorlar ve bunları okuyan yeni nesil motorcular ss ları çok güzel motor bende param olunca alacagım diye kendine hedef seçiyor yolda yada park halinde gördügü motorun hemen ibresine bakıyor bütün motor camiasına sesleniyorum süper sport motorları övmeyelim ne kullanırsan kullan nasıl kask nasıl bot nasıl elbise kullanırsan kullan işte bir çuval içinde toplarlar vücudunu birbirnizi kazlarken yok benimki gsx r 1000 benimki haybusa derken nice vucutlar toprak oluyor çok hızlı gidince madalya vermiyorlar siz sertifakalı yarışcı da degilsiniz sizi yolda takip eden saglık ekibide yok nedir bu hız merakı nedir bu süpr sport merakı bende motorcuyum lütfen birbirinize motorları şöyle böyle diye gazlamayın arkanızdaki sizi bekleyenleri düşününnnnnn almayın çok hızlı makineler

Başa dön
rakibimf16 Çevrimdışı rakibimf16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel yorumlar Alkışlıyorum
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 02.01.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yıllardır SS kullanırım gazlarımda gezerimde bilmeyen kullanmasın tehlikesini ben biliyorum kime ne? Senide bi SS çi fena çörsmüş içine ne oturmuş be kardeş sen o yaraları 40 topic açsan kilitlensede saramazsın..
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R, bir gün gelir senin burda forumda konuşulur ve örnekleri varda forumlarda ya PaRiS-Zx10R, demiştik ama adam kafasının dikine gitmişti diye ben sana ne desem havaya çünkü sende zx 10 var sende onu savunacaksın haklı olarak yoksa ölüm kayıgına bindigini sende biliyorsun
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç bır topıc olmus ınsanların ıcındekı hıssı ne yapsanda yenemezsın her turlu makına ıcın motor araba ev gıbı hep ıyısını ısterız bu bızım ıcımızden gelen bır ses bence onun ıcın ne yazsan fayda degıl varsa basa gelıcek cekılır sen tedbılı elden bırakma yeter suanda kaza yapanların cogu ya trafık ıhlarlerınden ya arabaların motorsıkletlerı gormemezlıkten gelmesınden yada yollarımızın bıze yapıs oldugu guzellıkten oluyor bence benım gorusum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, dediginden şunu çıkarıyorum siz yanmışsınız zaten mikrop dagılmış vücüdunuza bundan sonraki gelecek lere motorsiklet kültürünü dogru dürüst seviyeli olarak aksettirin diyo
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, arkadaşım açıkcası ne anlatmak istediğini anlayamadım yada neden böyle bir topic açtığını.herkes kendinden sorumludur burda kimse seni illaki ss al diye zorlamıyor herkesin zevki ayrıdır bende r1 kullanıyorum ama chopperden hoşlanıyorum vakit buldukcada binmeye çalışıyorum sen kendine dikkat etmezsen karşı taraf napsın tamam haklısın altımızdaki makinalar hızlı amma herkesin bir limiti vardır bu limitlerin üstüne çıkmaya çalıştıkca böle istenmiyen olaylar oluyor sen sadece ss cilere değinmissin kaza yapanlar sadece bunlar değilki dkkatsiz vede motor kullanmasını bilmeyen tecrubesiz arkadaşlar neden motor kazaları çünki basında fazlaca yer uldukları için gecen senenin istatistiklerine bakarsan trafik kazalarının çoğunluğun arabaların karıştığı kazalar olduğunu görürsün motor kazalarından daha çok ölümler gerçekleşiyor neden madem onlara demiyoruz yok araba almayın yada spor araba kullanmayın özendirmesini yapmayın bu işler zevk meselesidir tekrar söylüyorum herkes kendinden sorumludur bu motor zevki özentiyle başlar bence gerisi size kalmıştır
yanlış anlaşılmasını istemem ama baksana nicine rakibimf16 önce kendimiz özentiden vaz geçelimki başkalarını uyarma konusunda duyarlı olalım Bravo Bravo

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, sen benim demek istediğimi anlamıyorusun..Ben SS tehlikeli değil, herkes binsin birşey olmaz demiyorum..Senin anlatmak istediklerini savunma ve iletme tarzın yanlış..Geçen topic'inde demişsinki akıllanmadınız yok siz gidin alın dediniz millet öldü,şimdi diyorsunki sanada topic açıcaz öleceksin..Sen istediğin kadar topic aç kimseyi SS sevdasından vazgeçiremeyeceksin.Bu sitede korumalrın önemi,hızın felaket olduğu,bilmeyenlerin SS kullanmaması gerektiği,trafikte uyulması gereken kurallar,arabalrın bizlere dikkat edilmemesi gibi konular defalarca konuşuldu zaten..
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, bence şahıs olarak yorum yapmasan gayet guzel olur kardes burda sadece herkez yorumlarını yazıyor oyle degılmı herkez nereye gıderse gıtsın herkez neye bınerse bınsın sen genel konusuyor ve bızde genel cevap verıyoruz Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adin, güzel tespit nickte F16 yani
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adin, kardeşim herkez kendinden sorum lu ile bu işlerden kurtulamayız gencerserkan, biraz anlamış konuyu biz burda niye toplanıyoruz motordelis diye biz birbirimize baglıyız senin ve benim aramızda ortak noktamız motor daha bilinçli bir tüketici olsak dogru olmaz mı
Başa dön
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SS ciler ölümsüzdür Delirdim
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben nedemek istediğini anladım rakibimf16 Üzgünüm

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-6R-EGE, ss ölselerde her zaman yüregimizde yaşayacaklar Delirdim
Başa dön
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konudan vazgeçmek yerine, çok daha fazla bilinçlenmeye ihtiyacımız var Bravo

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal