gallardo falan zengin bebelerinin oyuncakları ama baştan aşaa yüklü bi full nismo SKYLİNE R34 dersek ki 0-100 km 2.8 sn olan bi makinadır bu, işte bu aracı R1 yerinetercih edebilirim belki... yani bunun yanında gallardo falan felan hikaye _________________ ! ! ! MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ ! ! !
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 13.01.2008 - 07:20 Mesaj konusu:
S2000, fiyati da gozonune alindiginda Turkiye'deki en avantajli araclardan birisidir. Ve benim de senelerdir hayalimi susleyen bir model olmustur.
Bir kere fiyati gercekten cok ucuz. Ayni paraya bir BMW almaya kalksaniz ancak 316i alabiliyorsunuz. Tamam ayni kategoriler degil ama ayni paraya 240 HP gucunde baska bir araba alamazsiniz. Ve de o surus zevkini yasatabilecek baska bir araba daha yok. Ayni surus pozisyonunu yakalayabileceginiz bir araba varsa o da Porsche'dir. Isterseniz satis fiyatina bir bakin.
Onun disinda vergi avantajini ve akselarasyon performansini hic soylemiyorum. Yakit tuketim degerini soylemiyorum. Bu araba normal bir 2.0 lt'lik vergi diliminde, acayip bir guc var ve yaktigi benzin bir 320ci BMW kadar bile yok belki. Ama sundugu performansa bakin bir de. Ve de en onemlisi arabanin yoldaki durusuna.
Dezavantaj olarak neyi mi sayabiliriz? Arabayi aldiginizda elinizden cikarma zorlugunu sayabiliriz. Bir tane de dezavantaji olsun artik.
Bir iki tane de fotograf koyayim bari;
Bir sportbike'cinin almasi gereken araba iste budur. Ancak bu paklar. En olmadi Subari Impreza veya Mitsubishi Evo serisi. _________________ R1 Hedef
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 13.01.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
slowokan, Fotolar için teşekkürler gerçekten çok tatlı bi aRaba. Ama ben sığmam heralde bu arabaya 1.88 boy 120 kg. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 13.01.2008 - 15:01 Mesaj konusu:
Moto Vitrin'den devam... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız