Kayıt: Sep 17, 2004 Mesajlar: 158 Nereden: İstanbul Kuşadası
Tarih: 02.01.2008 - 14:09 Mesaj konusu:
motorcerdi,
Arkadasım ehliyet sınavları 2 yada 3 ayda bir oluyor ehliyeti almansa 1 buçuk iki ay sürer.Ve bence yeni başlıyorsan scooterle başla hemen büyük motorla başlama derim ben.
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 04.01.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
Önce eğitim ve ehliyet al sonra eğitimi aldığın yerden seni yönlendirecek eğitmenler tarafından seçimini yap. Tarzını kendin belirle ama bunu belirlerken ehliyetsiz ve donanımsız hareket etme Kolay gelsin
şimdiden hayırlı olsun arkadaşım A2 ehliyetini aldıktan sonra bence hangi tarz motor istiyorsan onu al biraz araştırmayla zaten kendin için bir motor bulacaksın bende senin gibi sorarak başladım zaten forumda da ehliyetted e ve motorumda da yeniyim ben kendime 250 cc kanuni seyhan bir motor aldım. cruiser benim hoşuma giden birtarz orta uzun yol yapacağım için ve daha yeni olduğum için büyük cc den kaçındım ve şunuda belirteyim 2. el bi motosiklet aldım şu an mutluyum bi sorun çıkarmadı.
motorcerdi elindeki bütçe ile 2. el 250 cc bir ramzey mondial yada kanuni tarzı bişey alabilirsin ben 125 cc yi pek düşünmemiştim ama sen sıfır kilometremi yoksa ikinci elmi almak istediğini belirtebilirmisin?
motorcerdi, tecrübeli arkadaşlar hangi motoru seçebileceğin konusunda yardımcı olurlar ama ben şu konuyu açıklamak istiyorum bende yazıldım kursa b+a2 ocakta başlayınca mayıs sonu gibi bi dönemde dosyamı teslim edebileceklerini söylediler sen sadece a2 alıcaksan 2,5 ayda sanırım toplamda en fazla 3,5 ayı bulur diye düşünüyorum hayırlı olsun _________________ 08.04.07-∞
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız