Tarih: 29.01.2005 - 17:14 Mesaj konusu: biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)
evet bu hep böyledir gidersin bir yere arkadaş grubunla herkes ters ters bakar ve bu ben buna acayip gülerim.motor kullanmayanlar hep motor kullananlara ön yargılıdırlar.ama bizde herkesle aynıyızki. mesela biz alkolü amerikan filmlerindeki gibi su niyetine içmeyiz sadece özel günlerde içeriz ve çok ender sarhoş oluruz sigaranında kesinlikle karşısındayızdır.yine amerikan filmlerindeki gibi kavgaya meyilli beyinler hiç değilizdir ve en büyük korkularımız belkide başkalarıyla tartışmak yada dövüşmektir.ne bileyim bizde salakça espiriler yaparız bizde ağlarız.baba parası bazen yesek bile bizde ileride güzel bir mesleğimiz olsun diye mücadele ederiz.bizde kereviz yemeğini çok severiz ve brokoliye bayılırız yada biz kız ayarlamak için motorun büyüsünü kullanmayız daha dünyevi yollardan hoşlandığımızı elde etmek isteriz.bizde ölümden korkarız devamlı gazı köklemeyiz frenede basarız.en uç noktalarda bile heycanlanmama durumumuz yoktur bizde çok kolay şeylere heycanlanırız.kesinlikle ağır başlıdırız sadece motor üstünde limitleri evrenin sonuna kadar zorlarız.yine amerikan filmlerindeki gibi ailemize saygısız değilizdir ve onları çok severiz.yani nasıl anlatayım tek fark motor sürmemizdir diğer herşeyler aynıdır.yani saçımıza döğmemize yada küpelerimize veya motorumuza bakıp ön yargılı olmayın olsanız bile hiç farketmez ama siz yinede herşeye hoşgörülü olun. _________________ bu turda en iyiyim ve bunu size kanytlayaca?ym.bir dahaki turda da kanytlayaca?ym ve ondan sonrakinde de kanytlayaca?ym.
Kayıt: Dec 31, 2004 Mesajlar: 239 Nereden: Kastamonu/Merkez
Tarih: 29.01.2005 - 17:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
yada biz kız ayarlamak için motorun büyüsünü kullanmayız daha dünyevi yollardan hoşlandığımızı elde etmek isteriz.
:-D :-D :-D bence bunu kullananlar vardır
ama yazdıkların guzel sana katılıyorum. _________________ Motor yalnyzlaryn aracydyr. Gürültüsü ise en güzel a?k ?arkysyndan daha güzel gelir motorcuya.
gercekten cok güzel bi yazı olmus eternalflame. umarım toplumda saygılı kisiler olarak yerimizi alırız su an cogu kisi malesef bizi 'çakal' diye adlandırıyorlar _________________ hyo gt250R
Yazı çok güzel teşekkürler
Ayrıca imzanda öyle
kazanan birinin neler hissetiğini asla anlıyamayacaksınız.çünkü kask anlaşılmaz duyguları içersinde saklar _________________ ?N TEKERYN NEREYE GYDERSE,
ARKA TEKERYNDE ORAYA GYDER.....
CBR 600 RR
happyman_13@hotmail.com
Tarih: 31.01.2005 - 22:15 Mesaj konusu:
motorcular üzerindeki maalesef kötü bir imaj var.benimde duydujlarım ölüm makinesi,serseri işi falan o yüzden insanlar birbirlerini etkileyerek ön yargılı davranıyorlar bence _________________ kawasaki zx-6r 2005
Sonuna kadar haklısın (Kereviz meselesi hariç ).
Önyargılı , İnsafsız , Kötü niyetli ,Eğitimsiz ve daha birçok kötü huya sahip insanlar biraraya gelmiş bizle uğraşıyorlar.Anlamak mümkün değil.
Eğitelim arkadaşlar şunları kaba tabiriyle yontalım bu insanları.
Sonuna kadar, pes etmeyelim bu tür davranışları kabullenmeyelim.
Gene damarıma bastınız
Tarih: 31.01.2005 - 23:27 Mesaj konusu:
belkide kıskançlıklarındandır niye olmasın türk toplumu hepsinden üstün bunu untmayın nasıl yurt dısına çıktığımızda memleketimizi özlüyoruz demekki biz burda mutluyuz
aynen katılıyorum _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Kayıt: Nov 17, 2004 Mesajlar: 382 Nereden: Yzmir/kar?yyaka
Tarih: 01.02.2005 - 01:04 Mesaj konusu:
herkesin affına sığınarak bir fikrimi iletmek istiyorum: özel bir marka motoru kullananlar maalesef bu yazılanların aksine davranmayı marifet sayıyorlar ve o holywood filmlerindeki acaip motorcular gibiler. Bunun dışında tanıdığım tüm arkadaşlar gerçektende adam gibi adamlar
evet gercektende ,motor gibi bir demir kutlesinin üzerinde insanın demir yıgınına kole olusunu simgeleyen bir yazı ile karsılastım.İnsan ruhu uzerıne bındıgı demır yıgınından hareketlemi sekil alıyor,yani motora binen her insan bu kalıbın icerisindemi yer alıyor,yoksa motor suruculerını bırbırınden ayıran kisisel özellikleridemi yok..Eger gercekten her sey yukarıda anlatıldıgı gibi ise,yada sizler kendinizi böyle goruyorsanız (yada baskalarının sizi bu sekılde gormesınden rahatsız olmuyorsanız,ki buda kabullenmektir)bence tum motorlar aynı tip olsun ve hepiniz tek tip elbiseler giyin.evet gercektende altınızdakı demir yıgınları secimlerimize orantılı olarak (maddi olanakları bunun dısında tutmuyorum)kisiliklerimizin bir bölümünü yansıtır.fakat asla bu boyle buyuk bir toplulugun tamamının aynı kefeye konması degildir.en bastada dediğim gibi motor sadece bir aractir,ve motora binen insanların herkesten ayrı bir zumre yada herkesten farklı bır ınsan olarak dusunulmesı yanlıstır.vesselam.........
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız