Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)

biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eternalflame
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.01.2005 - 17:14    Mesaj konusu: biz amerikan film sektörünün size sunduğu tipler değiliz:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu hep böyledir gidersin bir yere arkadaş grubunla herkes ters ters bakar ve bu ben buna acayip gülerim.motor kullanmayanlar hep motor kullananlara ön yargılıdırlar.ama bizde herkesle aynıyızki. mesela biz alkolü amerikan filmlerindeki gibi su niyetine içmeyiz sadece özel günlerde içeriz ve çok ender sarhoş oluruz sigaranında kesinlikle karşısındayızdır.yine amerikan filmlerindeki gibi kavgaya meyilli beyinler hiç değilizdir ve en büyük korkularımız belkide başkalarıyla tartışmak yada dövüşmektir.ne bileyim bizde salakça espiriler yaparız bizde ağlarız.baba parası bazen yesek bile bizde ileride güzel bir mesleğimiz olsun diye mücadele ederiz.bizde kereviz yemeğini çok severiz ve brokoliye bayılırızGülümsüyorum yada biz kız ayarlamak için motorun büyüsünü kullanmayız daha dünyevi yollardan hoşlandığımızı elde etmek isteriz.bizde ölümden korkarız devamlı gazı köklemeyiz frenede basarız.en uç noktalarda bile heycanlanmama durumumuz yoktur bizde çok kolay şeylere heycanlanırız.kesinlikle ağır başlıdırız sadece motor üstünde limitleri evrenin sonuna kadar zorlarız.yine amerikan filmlerindeki gibi ailemize saygısız değilizdir ve onları çok severiz.yani nasıl anlatayım tek fark motor sürmemizdir diğer herşeyler aynıdır.yani saçımıza döğmemize yada küpelerimize veya motorumuza bakıp ön yargılı olmayın olsanız bile hiç farketmez ama siz yinede herşeye hoşgörülü olun.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 29.01.2005 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yada biz kız ayarlamak için motorun büyüsünü kullanmayız daha dünyevi yollardan hoşlandığımızı elde etmek isteriz.

:-D :-D :-D bence bunu kullananlar vardır Gülümsüyorum
ama yazdıkların guzel sana katılıyorum. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 29.01.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cok güzel bi yazı olmus eternalflame. umarım toplumda saygılı kisiler olarak yerimizi alırız su an cogu kisi malesef bizi 'çakal' diye adlandırıyorlar Öfkeliyim Üzgünüm

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 29.01.2005 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende katılıyorum ama arkadaşım bunları daha farklı insanlara sölemen gerekmezmiydi ? Üzgünüm

Daha farklı derken bizi hoş değilde hor gören insanlara :!:
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 29.01.2005 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazı çok güzel teşekkürler
Ayrıca imzanda öyle
kazanan birinin neler hissetiğini asla anlıyamayacaksınız.çünkü kask anlaşılmaz duyguları içersinde saklar
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bluestorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alti

MesajTarih: 31.01.2005 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcular üzerindeki maalesef kötü bir imaj var.benimde duydujlarım ölüm makinesi,serseri işi falan o yüzden insanlar birbirlerini etkileyerek ön yargılı davranıyorlar bence Şok oldum
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 31.01.2005 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazdıkların çok hoş ama genel olan gerçekten :arrow: gerçekten :!: çok uzak malisef Üzgünüm ama senin iyi biri olduğun kesin
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuna kadar haklısın (Kereviz meselesi hariç Çok gülüyorum ).
Önyargılı , İnsafsız , Kötü niyetli ,Eğitimsiz ve daha birçok kötü huya sahip insanlar biraraya gelmiş bizle uğraşıyorlar.Anlamak mümkün değil.
Eğitelim arkadaşlar şunları kaba tabiriyle yontalım bu insanları.
Sonuna kadar, pes etmeyelim bu tür davranışları kabullenmeyelim.
Öfkeliyim Gene damarıma bastınız Öfkeliyim
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni de yontun o zaman derim ben Bravo
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bmwci
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belkide kıskançlıklarındandır niye olmasın türk toplumu hepsinden üstün bunu untmayın nasıl yurt dısına çıktığımızda memleketimizi özlüyoruz demekki biz burda mutluyuz
Başa dön
bmwci Çevrimdışı bmwci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 01.02.2005 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel yazi, begendim eline saglik... Dil çıkarıyorum

Benzerlerini ABD deki forumlarda, toplantida da goruyor, duyuyorum... Amerikalilarda "biz Holywood filmlerdeki manyak motorcular degiliz" diye agliyor. Ne garip degil mi? Gülümsüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen katılıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin affına Bravo sığınarak bir fikrimi iletmek istiyorum: özel bir marka motoru kullananlar maalesef bu yazılanların aksine davranmayı marifet sayıyorlar ve o holywood filmlerindeki acaip motorcular gibiler. Bunun dışında tanıdığım tüm arkadaşlar gerçektende adam gibi adamlar Dil çıkarıyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorlu_imam
Üye
Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gercektende ,motor gibi bir demir kutlesinin üzerinde insanın demir yıgınına kole olusunu simgeleyen bir yazı ile karsılastım.İnsan ruhu uzerıne bındıgı demır yıgınından hareketlemi sekil alıyor,yani motora binen her insan bu kalıbın icerisindemi yer alıyor,yoksa motor suruculerını bırbırınden ayıran kisisel özellikleridemi yok..Eger gercekten her sey yukarıda anlatıldıgı gibi ise,yada sizler kendinizi böyle goruyorsanız (yada baskalarının sizi bu sekılde gormesınden rahatsız olmuyorsanız,ki buda kabullenmektir)bence tum motorlar aynı tip olsun ve hepiniz tek tip elbiseler giyin.evet gercektende altınızdakı demir yıgınları secimlerimize orantılı olarak (maddi olanakları bunun dısında tutmuyorum)kisiliklerimizin bir bölümünü yansıtır.fakat asla bu boyle buyuk bir toplulugun tamamının aynı kefeye konması degildir.en bastada dediğim gibi motor sadece bir aractir,ve motora binen insanların herkesten ayrı bir zumre yada herkesten farklı bır ınsan olarak dusunulmesı yanlıstır.vesselam.........
Başa dön
motorlu_imam Çevrimdışı motorlu_imam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlu_imam ; Bu hatmin için teşekkürler. Çok gülüyorum
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal