Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA MD ASKER ini uğurladı SeRiAL_Killer

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA MD ASKER ini uğurladı SeRiAL_Killer

BURSA MD ASKER ini uğurladı SeRiAL_Killer
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:28    Mesaj konusu: BURSA MD ASKER ini uğurladı SeRiAL_Killer Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA MD bir askerini daha yolcu etti...

BURSA MD nin gözde üyelerinden serial_killer TURGUT kardeşimizi vatani görevi için SİVAS a yolladık...

HAYIRLI TEZKERELER KARDEŞİM...
VATANI İÇİN GİTTİ BURSA MD İÇİN DÖNECEK...!!!

En son tekyildizmotor tarafından 05.01.2008 - 14:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet çok güzel bi geceydi her yere yetiştik Dil çıkarıyorum
bende ordaydım tabiki dikkatli bakarsanız fotoğraf makinasının tam arkasındaki... Şok oldum

PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar turgutla konuştum şu anda sivasta hatta nete bile girdi msn konuştuk. Başlamakbitirmenin yarısıdır diyor Şafağı çok karanlıkmış. Dil çıkarıyorum Hayırlı teskereler kardeşim.
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler inş.
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Turgut kardeşime hayırlı teskereler diliyorum,yolculuk Sivas'a demek Gülümsüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide bana sor kardeşim güzelmiydi değilmiydi kahroldum ordan ayrılırken hepinizi çok sewiyorum şafak 457
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yürü be koçum kim tutar senin bizlerde seni seviyoruz kendine dikkat et hava -7 yimiş üsütme orlarda.
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.01.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorma lan tükürmeye hatta lawaboya gitmeye korkuyorum len doncak diye her taraf buzzz Ağlıyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

neyse beyler akına metin abime sertaça emreye kaana mami ye we ismini hatırlayamadığım tüm dostlarım minnettarım size ne kadar teşekkür etsem azdır kardeşlerim benim hepinizin yeri ayrı neyse md ye kısa süreli ara werelim umarım acc iptal olmaz hadi öptüm hepinizi tüm md dostlarına siwastan selamlar
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EVET GÜZELDİ... HER YERE YETİŞTİK
BENDE ORDAYIM DİKKATLİ BAKARSANIZ FOTOĞRAF MAKİNASININ TAM ARKASINDA Delirdim

PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı tezkereler. Alkışlıyorum
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 05.01.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler kazasız belasız vatan sagolsun Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAHRETSİN 2 DEFA YAZMIŞIM SİLEMİYORUMDA İstemiyorum
PAROLA 61
Başa dön
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.01.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım sanada hayırlı tezkereler benimde şafak 220
samsun il jandarma

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler arkadaşım daha kimleri askere uğurlucaz hep beraber Bravo
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal