Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KENAN SOFUOĞLU CASPER REKLAMLARINDA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KENAN SOFUOĞLU CASPER REKLAMLARINDA
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:10    Mesaj konusu: KENAN SOFUOĞLU CASPER REKLAMLARINDA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

HERKESE MERHABA
Dünya şampiyonu kenan sofuoğlu reklam yıldızı oldu
yorumlar lütfen
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende bugün izledim çok güzel olmuş.Çocukluğu filan da var.
kenan, Paylaşım için teşekkürler OK Alkışlıyorum
yosunn
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:14    Mesaj konusu: ....... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet reklamı seyrettim gayet başarılı Alkışlıyorum ama bende merak uyandıran bir konu oldu orda bir aile var o kenanın ailesimi :S onu pek anlayamadm sanırım bir kez daha seyretmeliyim reklam filmini..
Başa dön
yosunn Çevrimdışı yosunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende bugün izledim çok güzel olmuş...

Paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu reklamı arıyordum.paylaşım için sagol Bravo güzel bir reklam Alkışlıyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklamda oynayanlar sadece oyuncular
kenan ın ailesi yok o reklamda
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Racer50
Üye
Üye

Nereden: Marmara Bölg.

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel bir reklam olmuş . Gördüğümüz aile kendi ailesi değil , çalışılan yer kendi dükkanları değil Kenan ' ın şu an ki hali hariç herşey canlandırma arkadaşlar ( sorulduğu için yazıorum ) .

Başa dön
Racer50 Çevrimdışı Racer50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt bende dün izlemiştim.güzel bir çalışma olmuş.kenan sofuoğluna daha nice başarılar dilerim Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun caper bilgisayara Bravo
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ernarbc
Üye
Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden süper olmuş. bende şimdi gördüm.. harbiden hız tutkunlarına olmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ernarbc Çevrimdışı ernarbc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 05.01.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekoplba, Topiğin içeriği ile yarum yazacaksan yazabilirsin... Burası kişisel sorunlarınızı içinizde halledin..

kenan, emeğine sağlık bugün bende baktım göremedim. Yakışır Kenan'a...
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 05.01.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konu dışı yorumlardan temizlendi,devam edebiliriz...
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.01.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçkden süper yapmışlar Alkışlıyorum Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
arabaci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balykesir G@Zi internet cafe adnan menderes 0266 224 49 12...

MesajTarih: 05.01.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bişey inşallah daha iyi yerlere gelir bu azim onun başarı sırrı. Rossi den hiçbir eksiği yok.

G@Zi net Balikesir...
Başa dön
arabaci Çevrimdışı arabaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 05.01.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper reklam olmuşş ... yolun açık olsun kenan sofuoğlu..... Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal