Tarih: 06.01.2008 - 17:29 Mesaj konusu: neden honda
evet arkadaşlar başlıkta oldugu gibi NEDEN honda; hondanın satış garfikleri ülkemizde oldukça yüksek, diger markalar satış grafiklerinde diplere vurmuşken şöyle küçük çaplı bir araştırma yaptım kendimce. Honda nın bayilerinde ne 600 RR nede 1000 RR kalmış, Ama diger markaların elinde patlayan motorların fiyatları yerlerde sürünmesine ragmen ne alan var nede bakan. Honda her konuda üstün perfonmas gösterdigine inanıyor oldum artık. Honda bence burada piyasayı acayip elinde tutuyor. İstedigi rakamlara çıkartıyor istedigi rakamlara indiriyor piyasayı, kendi motorlarını istedi,kleri rakamlardan satıp kış sonundada diger markalarada alın şimdi piyasa sizin olsun diyip DALGA geçiyorlar
Şimdi kimisi yaw honda dandik ucuz bu yüzden dercih ediliyor diyenlerde çıkabilir bugün bile hala diger markalarda bile HESD denen sistemin kırıntısı bile yok öve öve bitiremedikleri K7 de bile yok,kawa yeni gelişmeler içindeymiş suziki ise Hondayı silkeleyecek bir buluş yapmış 600 cc makinelerinde A B C modları varmış hoppp alıyorsun C moduna ybr ile kapışıyorsun alıyorsun B moduna cbf 250 ile kapışıyorsun yaaa ala ala ben SS makineyim ne yapıyorum ben diye bir an silkelenip alıyorsun A moduna oldu şimdi SS olduk 600 cc liklerle kapışabiliriz Kawa ise yandan virajda küçük bir teker çıkartacakmış iyi yatsın diye valla ben diyen arkadaşların yalancısıyım. Yamahaya gelince onlar bir kaç yıldır cepten yiyorlar bu sene yine bir yenilik yok, AAA günahlarına girdik yamanın R6 nın torkunu yükselticeklermiş, bir rivayete görede 133 hp den 135 hp ye çıkacakmış 2007 yılında bütün markalar 600 cc SS ler için yapabileceklerinin en iyisini yaptılar, ama sonuç tartışmasız 600 RR lider 2007 yılının kralı. yine 1000 cc sınıfında bütün markalar attı tuttu,Honda yine sessiz derinden geliyor diger markalar bıdı bıdı yaparlerken, Honda icraat yapıyor gibime geliyor. 1000 cc SS alacak arkadaşlar bence acele etmesinler 1000 RR beklesinler sonra kafanıza vurmassınız.
soracak arkadaşlara bilginize diger markaların hemen hemen hepsini degişik zamanlarda kullandım aldım.
krank a 500 hp veren makineler varmış tekere gelince patinaja düşüyorlarmış 350 hp kaybediyorlarmış önümüzdeki YY inşallah çözecekler. çözülmüşü var arkadaşlar.
marka fanatikligi yaptıgımı düşünenler olabilir,markacı degil gerçekçiyim, en azından şimdi 600 RR 119 hp R6 133 hp GSX-600 hp si belli degil sitede yazmıyor bende bilmiyorum merakta etmiyorum ZX-6R 131 hp şimdi diger markalar hp oranlarına bakarsak büyük bir palavradan ibaret olduklarını anlamak için prof olmaya gerek yok hepsinde (honda hariç) yüksek beygirler varken tekere verdikleri koca birer fiyasko Honda eylem yapıyor digerleri söylem.
EEEEEE diyecek bir çogu 1000 RR öyle degil hepsinden aşagı. tamam bende bekleyin diyorum yeni teknolojiyle geliyor bir tek 1000 RR yenilenmemişti diger markalara göre oda yenileniyor. Yeni 1000 RR bence hepsinin balonunu söndürür tıpkı 600 cc katogorisinde oldugu gibi.
Farkındaysanız hiç fiyat kıyaslaması yapmıyorum bile, lüzumda yok, herkes bilir honda ucuza satar DANDİKTİR çünkü _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Murat abi çok dertli gordum seni tamam abi Honda Hayat onda
sen bakma digerlerine cok guzel bir 600cc motor aldın hakkını da verdigini dusunuyorum...sen bekle abi inşallah 08 1000RR alıcaz sana
yanlız merak ettim virajda yandan kucuk teker çıkartan hangi makinaymış
kısmetse ben de Honda alıyorum sebebını daha once de yazdım tekrar yazayım.....Temel analizde Fiyat/Kazanç oranı diye bir yontem vardır....
basitçe anlatmak gerekırse bu fiyata bu motor alınır ...
hem 600cc hem 1000cc de Hondanın kalite ve donanıma gore fiyatı iyi....
2.el de guclu olması da benım tercih sebeplerım arasında....
ama hepsınden once HESD geliyor benım ıcın....
ne diyoruz HESD DOGRUSU
asıl şu grafigi dikkatli incelersek sistem çok net anlaşılıyor
ZX-636R, ali Hondan hayırlı olsun sende gariban motorcular arasına hoşgeldin ayriyetten grafikler için teşekkür ederim, anlattıklarımı destekler mahiyette.
virajda arkadan küçük teker çıkaran marka kawaymış S virajlarını daha rahat alabilmeleri için kullanıcılarının.
evet ali 1000 RR 2008 merakla bekliyorum,anladın sen diger markaları alacak kadar zengin degiliz, Babama söyledim okadar para veremem suzukiye dedi EEEE bu sebebten (Babam emeklide) kendi yagımızla anca HONDA alacagız yine titi, evet kardeşim honda gariban motoru. söylemi yok eylemi var.
yama 133 hp miş kawa 131 hp miş suzu bilinmiyor siteye tenezzül edip koymamışlar honda da 119 hp aralarında en garibanı söylemde. Ama işl tekere yola gelince.... Hondaaaaaaaaaaaa. anladın sende kardeşim _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Tarih: 06.01.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
nostorm,
Yater artık bu kadar garibanlık...Dedemle konuştum kefen parasını verecek sezona Suzukiyle girebilirim _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
nostorm,
Yater artık bu kadar garibanlık...Dedemle konuştum kefen parasını verecek sezona Suzukiyle girebilirim
yapma be kardeşim akşam akşam hiç gülecegim yoktu. bende pul koleksiyonumu satılıga çıkardım,alan olursa bende ducatiye girecegim. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
En son nostorm tarafından 06.01.2008 - 18:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız