Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SBSY Team Exup Ahmetin hız, adrenalin ve korku dolu klibi :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SBSY Team Exup Ahmetin hız, adrenalin ve korku dolu klibi :)

SBSY Team Exup Ahmetin hız, adrenalin ve korku dolu klibi :)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 17:14    Mesaj konusu: SBSY Team Exup Ahmetin hız, adrenalin ve korku dolu klibi :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoyu hazırlayan Ali kardeşimizede buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz Alkışlıyorum ben çok beyendim

Link

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.01.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya emin 2004 1000 RR lar 299 görüyormu ? Dil çıkarıyorum hadi canım montaj olamasın 2004 1000 RR lar 600 cc makineler kadar gitmezki.. Dil çıkarıyorum
neyse elinize bileginize saglık. Bravo
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.01.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, senin sattığın motor değilmi bu?gebzeye geldiğimde çok hoşuma gitmişti Gülümsüyorum
bu arada video ile birlikte gazlanan yol da çok hoş Bravo
motoru kullanan kim bilmiyorum fakat temkinli kullanmış,az daha atraksyon olabilirdi,ama bu kullanma tarzıda güzel Bravo Bravo Bravo
fakat izlerken özellikle 4 ile 5inci dakka arasında honda nın 299 km hıza diğer markalardan daha geç çıktığını görmüş oldum.
yada bana öyle geldi Gülümsüyorum
5inci dakkadan sonra girilen viraja da gayet hoş dalmış Bravo
son olarak ta videonun sonunda alenalperi,deliemin ve bekiri görmek ayrı bir zewkti.
özlemişiz alenalperi yahu,sahi nerelerde benim emekli admin dostum? Gülümsüyorum
video gayet başarılı,dewamını bekleriz.... Bravo Bravo Bravo

videodaki motor bu motor Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo
nosscu ile birlikte yakından inceliyorduk Dil çıkarıyorum

http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 06.01.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:

Son olarak ta videonun sonunda alenalperi,deliemin ve bekiri görmek ayrı bir zewkti.

Yok erbil baba ben yokum o videoda Ali o.. Bravo Göz kırpıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.01.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürükleyici Alkışlıyorum Ali Paşam Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 06.01.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
Yok erbil baba ben yokum o videoda Ali o.. Bravo Göz kırpıyorum
pardon,ben sen sandım.
ha ali ha veli farketmiyor seni andıktan sonra Göz kırpıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 06.01.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Eyvallah erbil baba,, gönül seni anmak ister Ali Veli bahane diyorsun yanii....... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Delirdim
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 06.01.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video güzel Bravo tşk paylaşım için....
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
erbilis kafan mı güsell Çok gülüyorum Çok gülüyorum

emeginise sağlık çok güsell Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video Göz kırpıyorum Bravo
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 06.01.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video paylaşım için teşekkürler Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Ahmet e sözüm vardı çok geç bile kaldı dun gece inat ettim sabah 6.30 gibi bitirdim...beğendiğinize sevendim

nostorm,Murat abi bu makinanın kaç yaptıgı biraz kullanıcıya gore değişiyor....Ahmet 299 yapıyor ve vıdeoda birden fazla bu hıza çıkıyor....
daha once Bekir de otoyolda cok rahat 299 yaptıgını soylemıstı ama onunla yol yapamadıgımızdan deneyemedık...Emin le cok yol yapmıstık ama Çok gülüyorum

ha ekamba, ha atamba tutamba,fark etmiyor maksat senin kulaklarını çınlatmak Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen videoyu beğendin mi onu soyle bırak Ali yi Veli yi....

unutmadan o virajda biz Emin le bir ara durup motoru yan yatırdık ve yandaki kanalda lastigi boşa çevirip yanakları sıfırladık
çünkü gozuktugu gıbı vırajları cok yavas alıyoruz ve hiç yatmadan vırajı donuyoruz ama Ahmet in videosunda gozukmemiş nedense Delirdim

titi, Emre cim 10 dan fazla video vardı bır kısmı hata veriyordu kestik kırptık elimizden geldigi kadar yaptık....yazın beraber cok vıdeo cekıcez kardesım Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.01.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir video teşekkürler. 1000rr o kadar basmasına rağmen öndeki r1 i anca mola yerinde yakalayabilmiş Delirdim
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, o R1 i Emin kullanıyor sonuç normal Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal