ya emin 2004 1000 RR lar 299 görüyormu hadi canım montaj olamasın 2004 1000 RR lar 600 cc makineler kadar gitmezki..
neyse elinize bileginize saglık. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 06.01.2008 - 17:30 Mesaj konusu:
deliemin, senin sattığın motor değilmi bu?gebzeye geldiğimde çok hoşuma gitmişti
bu arada video ile birlikte gazlanan yol da çok hoş
motoru kullanan kim bilmiyorum fakat temkinli kullanmış,az daha atraksyon olabilirdi,ama bu kullanma tarzıda güzel
fakat izlerken özellikle 4 ile 5inci dakka arasında honda nın 299 km hıza diğer markalardan daha geç çıktığını görmüş oldum.
yada bana öyle geldi
5inci dakkadan sonra girilen viraja da gayet hoş dalmış
son olarak ta videonun sonunda alenalperi,deliemin ve bekiri görmek ayrı bir zewkti.
özlemişiz alenalperi yahu,sahi nerelerde benim emekli admin dostum?
video gayet başarılı,dewamını bekleriz....
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 06.01.2008 - 17:40 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
Son olarak ta videonun sonunda alenalperi,deliemin ve bekiri görmek ayrı bir zewkti.
Yok erbil baba ben yokum o videoda Ali o.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 06.01.2008 - 18:09 Mesaj konusu:
ekamba, Eyvallah erbil baba,, gönül seni anmak ister Ali Veli bahane diyorsun yanii....... _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
video _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
deliemin, Ahmet e sözüm vardı çok geç bile kaldı dun gece inat ettim sabah 6.30 gibi bitirdim...beğendiğinize sevendim
nostorm,Murat abi bu makinanın kaç yaptıgı biraz kullanıcıya gore değişiyor....Ahmet 299 yapıyor ve vıdeoda birden fazla bu hıza çıkıyor....
daha once Bekir de otoyolda cok rahat 299 yaptıgını soylemıstı ama onunla yol yapamadıgımızdan deneyemedık...Emin le cok yol yapmıstık ama
ha ekamba, ha atamba tutamba,fark etmiyor maksat senin kulaklarını çınlatmak sen videoyu beğendin mi onu soyle bırak Ali yi Veli yi....
unutmadan o virajda biz Emin le bir ara durup motoru yan yatırdık ve yandaki kanalda lastigi boşa çevirip yanakları sıfırladık
çünkü gozuktugu gıbı vırajları cok yavas alıyoruz ve hiç yatmadan vırajı donuyoruz ama Ahmet in videosunda gozukmemiş nedense
titi, Emre cim 10 dan fazla video vardı bır kısmı hata veriyordu kestik kırptık elimizden geldigi kadar yaptık....yazın beraber cok vıdeo cekıcez kardesım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız