Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nx4 Falcon'umu satıyorum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nx4 Falcon'umu satıyorum.

Nx4 Falcon'umu satıyorum.

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 07.01.2008 - 05:13    Mesaj konusu: Nx4 Falcon'umu satıyorum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatı Düşürdüm. Bu zamanda Böylesi yok.

2005 model 12300'de Temiz Bir Falcon. Daha 10 gün önce 12000 de bakımı yapıldı Marmaris Kıvrak motorda.

Buji (15) - Ön fren balatası (70 Ytl) değişti. Periyodik bakımı yapıldı. 17000 e kadar hiç bi masraf yok.

Ve arka teker yeni Pirelli Mt 60 max 2000 km kullanıldı. Üzerinde (Harris) Skull Elcik var, Carbon Elcik Koruma, Ön Çarmurluğun altına su gelmesin diye ekstra çamurluk takıldı, Falcon Orjinal hiç bi yerde bulunmayan (Tank pad) ide mevcut ve Eksozu açıktır. Susturucusu verilecektir. Zaten Stikerlarındanda gördüğünüz kadarı ile komple 2007 sticker yaptırıldı motora. Sol tarafa hafif bir yatması vardır. Sadece grenajda çizilme olduğu için hiç bir problem yoktur. Resimlerine bakabilirsiniz. Grenajlarıda Brezilyadan orjinali getirtilip takılmıştır. Tüm parçaları orjinaldir. Bakımları zamanında yapılmıştır. İsterseniz sorgulatabilirsiniz. Motor orjinal Km'sinde olup motora anahtar dahi vurulmamıştır. Motorun ikinci sahibiyim ilk sahibi arkadaşım olup motoru çok güzel açmıştır. Fabrika verileri ve kullanıcı görüşlerinine bakarsanız anlarsınız. Motor İzmir'e giderken düz yolda 2 kişi 160 Km hız görmüştür. Her türlü kefilim. 130-140 dedimi sağar kalan falconlar gördüm. Herkez kendi motorunu över. Ama bu motor gerçekten bunu hakediyor. Çoğu görenler sıfır sanıyor. Fotolardanda belli oluyordur zaten. Motor iş yerimin bahçesinde üzeri örtülü bi şekilde korunuyor. Resimleri daha yeni çekilmiştir ve hakkatende göründüğü gibidir. Brandasıyla birlikte vericem.

Şahin ile takas olabilir.

Yamaha Ybr 125 , Cbf 150, 250 İle takas olabilir.

Azda olsa pazarlık payı vardır. Üzerine alınması şarttır.

Lütfen ciddi alıcılar arasın.

Tel : 0505 5322347

Sahibinden ilan no : 5368515

Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 07.01.2008 - 05:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alana da Satana da Hayırlı Olsun
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 07.01.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatını da yazsaydınız ya? Nereden nereye düşürmüşün, bilelim yani? Dans
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.01.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, haklı baktım ama goremedım Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: uşak

MesajTarih: 07.01.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

laf olsun diye sorulan sorulardan bıktım
alana satana hayırlı olsun
Başa dön
ekoplba Çevrimdışı ekoplba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal