ozellikle Ekamba cok sever bunu. custom motorlari cok sevmem ama bunu gercekten guzel yapmislar. burdaki 2007 International Motor Showundan, baya hosuma gitti paylasmak istedim buyrun...
_________________ www.turkphotos.com
wallaha sevdiysem namerdim.
bu tarzlar hiç hoşuma gitmez aksine çok itici geliyor.
nedendir bilmem,sanırım aşırı abartıdan dır........
sadece ve sadece jantlara yani bu tarz jantlara hastayım.
standart motora uyacağını bilsem yada bulabilsem alır takarım hiç düşünmeden.
yine de teşekkür ederim _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 09.01.2008 - 01:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 09.01.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
dostum paylaşım supper fakat sadece ekamba değil biz ( race ) delileri çok seweriz bu makineleri yawwwww _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
wallaha sevdiysem namerdim.
bu tarzlar hiç hoşuma gitmez aksine çok itici geliyor.
nedendir bilmem,sanırım aşırı abartıdan dır........
sadece ve sadece jantlara yani bu tarz jantlara hastayım.
standart motora uyacağını bilsem yada bulabilsem alır takarım hiç düşünmeden.
yine de teşekkür ederim
dediyini cok iyi anliyorum bende belirttim cok sevmem diye ama bunda iyi guzel emek harcamislar. _________________ www.turkphotos.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 09.01.2008 - 01:55 Mesaj konusu:
wildturkey, emeğe kesinlikle lafım yok.
ama allahın japonu bunu bu şekilde üretebilirdi
standart motorda bence;komple eksoz,filtre,buji,powercom,
ve artı özel aksesuar cam takoz ve ayaklık vidalar falan ufak ayrıntıların fazla dışına çıkmamak gerek.
bence herzmn sadelik ve hafif makyaj yetrlidir.
abartmamak gerek.özellikle de bukadar.
fakat adamların işleri bu,saygı duymak gerek.
standart r1 bi yana ve bunu diğer yana koysalar standartı alırım.çok ciddiyim....
ama yapılan emeğe lafımız olamaz.çok fena uğraşmışlar
Çalışma için teşekkkürler. Benim görüşüm R1'in en güzel hali fabrikadan çıkmış olduğu halidir. Dizayn olarak en başarılı motosikletlerden birisi olmakla sonradan yapılan müdahaleler başarısızlıkla sonuçlanıyor, motosikletin bütünlüğünü bozuyor. Resimlerdekinde olduğu gibi çok itici olmuş. _________________ Risk'e atacağın ikinci bir şansın olmayabilir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız