Tarih: 09.01.2008 - 17:33 Mesaj konusu: Motosiklette En İyi Kasko Şirketi
Arkadaşlar hemen hemen büyük motoru olup kaskosu olmayan yoktur , olmayanımız sanırım çok azdır .
Allah hepimizi kazalardan belalardan uzak tutsun , motorlarımızı makul fiyata kasko yapan firma hangisidir ve olduki bir gün kaskoluk durumumuz oldu bu gibi durumda en iyi ve çabuk ödeme yapan hangi kasko firmasıdır kişileri fazla mağdur etmeden zor durumda bırakmadan başından geçip bilgisi olan varmı yada tavsiye edeceğiniz firmalar hangileridir bilgilerinizi yazabilirsiniz ..
Topik başlıgının tümünün büyük olması forum kurallarınca yasaktır..Ve '' Motorsiklet'' kelimesini ''Motosiklet'' olarak normali olarak düzelttim..Sercat 46
Tarih: 09.01.2008 - 17:36 Mesaj konusu:
bide ek olarak garaj dışında çalınmayı destekleyen fiyatta makul sonuçta cbr 125e 1000ytl ye kaç kişi kasko yaptırır tartışılır. cc sınırı koymayan firmalarıda yazarsanız iyi olur arkadaşlar güzel konu
Tarih: 09.01.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
firebladeosman demiş ki:
arkadasım suanda en ucuz kaskoyu yapı kredi sigorta yapıyor haberın olsun
kaza anında ödemelerı falannasıl acaba zorluk cıkarıyorlarmı yada gec ödeme yaparlarmı sonrası var bırde , ödemelerde hem cabuk ve hem az zararlı axa oyak mı ne , bırde koc alıanz iyi denılıyor ama ne kadar doğru bılgım yok ,
Tarih: 09.01.2008 - 18:08 Mesaj konusu:
tamero, Benim aldığım fiyatları duysan, motoruna kasko yaptıran kişi hakkında şüpheye düşersin Tabi çoğu motor aldığım fiyatların 1/4'ü fiyatına kaskolanabiliyor.
Kayıt: Aug 15, 2006 Mesajlar: 36 Nereden: İSTANBUL - ESENLER
Tarih: 09.01.2008 - 18:23 Mesaj konusu:
ben cbf 250 için fiyat almıştım 2005 model adamlar 1.500 ytl taksitli fiyat çektiler birde dışarda çalınmaya para ödemiyorlar kapalı garajda kilitli olupda çalınırsa ödüyorlar onu yaptıkdan sonra ne işim var sigorta ile birde sigortada acayip adaletsizlik var adamlar cbf 250 1500 diyorlar cbf 500 900 ve dışarda çalınmada ödeme yapıyorlar
kaskoyu vaktiyle bende çok araştırdım 250cc scooter için 780 ytl gibi bir fiyat çekmişlerdi. ve kasko fiyatı da 4500 ytl gibi birşeydi.
motosiklet kasko fiyatlarının yüksek tutulmasının sebebi riskin yüksek olmasından dolayı firmaların kasko yapmak istememesinden kaynaklanıyor.
maalesef fiyatlar yüksek yoksa gönül isterki kaskomuzu yapalım raha rahat uyuyalım....
şair sigorta bu konuda duyduğum bir firma idi. bir de geçen seneki fuarda daha iyi fiyatlar vardı ... _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
bir bulsam doğru düzgün kasko yapan firma yaptıracam ama yok aslında kanunen bir yükümlülüğü olamsı lazım bu işin ama ben bilmiyorum motorsikletleri kasko yapmamak için bu kadar fiyat yükseltiyolar caydırma politikası bunun üzerine gidecek kadar da bilgim yok aslında aramızda sigortacı vardır ilgilenseler ya bölesi önemli bir konu ile gezmek güzel ama iş bitirmekte lazım arasıra camiamız adına
bu işe bence adam gibii bir düzenleme getirilmeli diye düşünüyorum _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız