Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklette En İyi Kasko Şirketi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklette En İyi Kasko Şirketi

Motosiklette En İyi Kasko Şirketi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Motosiklette En İyi Kasko Şirketi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hemen hemen büyük motoru olup kaskosu olmayan yoktur , olmayanımız sanırım çok azdır .
Allah hepimizi kazalardan belalardan uzak tutsun , motorlarımızı makul fiyata kasko yapan firma hangisidir ve olduki bir gün kaskoluk durumumuz oldu bu gibi durumda en iyi ve çabuk ödeme yapan hangi kasko firmasıdır kişileri fazla mağdur etmeden zor durumda bırakmadan başından geçip bilgisi olan varmı yada tavsiye edeceğiniz firmalar hangileridir bilgilerinizi yazabilirsiniz ..

Topik başlıgının tümünün büyük olması forum kurallarınca yasaktır..Ve '' Motorsiklet'' kelimesini ''Motosiklet'' olarak normali olarak düzelttim..Sercat 46
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide ek olarak garaj dışında çalınmayı destekleyen fiyatta makul sonuçta cbr 125e 1000ytl ye kaç kişi kasko yaptırır tartışılır. cc sınırı koymayan firmalarıda yazarsanız iyi olur arkadaşlar güzel konu Alkışlıyorum
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım suanda en ucuz kaskoyu yapı kredi sigorta yapıyor haberın olsun
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebladeosman demiş ki:
arkadasım suanda en ucuz kaskoyu yapı kredi sigorta yapıyor haberın olsun

kaza anında ödemelerı falannasıl acaba zorluk cıkarıyorlarmı yada gec ödeme yaparlarmı sonrası var bırde , ödemelerde hem cabuk ve hem az zararlı axa oyak mı ne , bırde koc alıanz iyi denılıyor ama ne kadar doğru bılgım yok ,
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.01.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskosu olmayan yoktur demişsin bence yanılıyosun kaskosu olan sayılı kişi var benim yok mesela Gülümsüyorum nedeni pahalı ve herşeyi kapsamaması
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Benim aldığım fiyatları duysan, motoruna kasko yaptıran kişi hakkında şüpheye düşersin Delirdim Tabi çoğu motor aldığım fiyatların 1/4'ü fiyatına kaskolanabiliyor.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DEWIL_SHINE
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL - ESENLER

MesajTarih: 09.01.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben cbf 250 için fiyat almıştım 2005 model adamlar 1.500 ytl taksitli fiyat çektiler birde dışarda çalınmaya para ödemiyorlar kapalı garajda kilitli olupda çalınırsa ödüyorlar onu yaptıkdan sonra ne işim var sigorta ile birde sigortada acayip adaletsizlik var adamlar cbf 250 1500 diyorlar cbf 500 900 ve dışarda çalınmada ödeme yapıyorlar
Başa dön
DEWIL_SHINE Çevrimdışı DEWIL_SHINE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.01.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEWIL_SHINE, cbf 250 için çok fiyat çekmişler beah Beğenmedim

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.01.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskoyu vaktiyle bende çok araştırdım 250cc scooter için 780 ytl gibi bir fiyat çekmişlerdi. ve kasko fiyatı da 4500 ytl gibi birşeydi.
motosiklet kasko fiyatlarının yüksek tutulmasının sebebi riskin yüksek olmasından dolayı firmaların kasko yapmak istememesinden kaynaklanıyor.
maalesef fiyatlar yüksek yoksa gönül isterki kaskomuzu yapalım raha rahat uyuyalım....
şair sigorta bu konuda duyduğum bir firma idi. bir de geçen seneki fuarda daha iyi fiyatlar vardı ...
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 09.01.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu araç izleme modülleri var bunların uygulanması ve giderleri nekadar biliyomusunuz acaba?
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 09.01.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ya sigortalar.bune adamlar motorun parasını istiyo nerdeyse.giderim kaza yaparım,kendi paramı kendim öderim Dil çıkarıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 09.01.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir bulsam doğru düzgün kasko yapan firma yaptıracam ama yok aslında kanunen bir yükümlülüğü olamsı lazım bu işin ama ben bilmiyorum motorsikletleri kasko yapmamak için bu kadar fiyat yükseltiyolar caydırma politikası bunun üzerine gidecek kadar da bilgim yok aslında aramızda sigortacı vardır ilgilenseler ya bölesi önemli bir konu ile gezmek güzel ama iş bitirmekte lazım arasıra camiamız adına
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 09.01.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendekı motor 98 recıng kasko yapıyolarmı acaba yapıkıredıye ugramak gerekırmı acaba Bravo

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işe bence adam gibii bir düzenleme getirilmeli diye düşünüyorum
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR600K7
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BoDRuM

MesajTarih: 09.01.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapıkredi sigortayı tavsiye ederim Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal